|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
s-l tally weijl, cropp, butik, miss sixty - floral, oldschool!!
Weź się wymień!
Ważne info! 1. Nie wysyłam pierwsza. Jeżeli Ci to nie odpowiada, to nie. Oj, dobre sobie! cha. cha. cha. Nie patrzyłam na to z tej strony. stop.2. Nie wklejaj linków! Po to numeruję, aby bylo łatwiej się w tym odnaleźć. Edytowane przez Unknownn Czas edycji: 2010-07-23 o 21:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: s-l tally weijl, cropp, butik, miss sixty - floral, oldschool!!
1.
Brązowa bluzka wiązana na szyi z białym motywem Rozmiar: S 2. Żółta bluzka z motywem Firma: CROPP Rozmiar: S/M 3. Zielona bluzka z motywem Myszki Mickey Firma: BUTIK Rozmiar: S )
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
4.
Czerwona bluza z napisem ENGLAND. Rozmiar: S 5. Biała bluzka z Myszką Mickey Firma: BUTIK Rozmiar: S 6. Tunika w biało czarne/granatowe paski OUTLET Rozmiar: S 7. Sukienka w kwiatki na szyję bez pleców. Firma: TAMMY Rozmiar: 158cm. )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
8.
Biała bluzka z napisem 'GLAMOUR'. Rozmiar: M 9. Fioletowa bluzka z napisem 'beach football come play with me' Firma: ATMOSPHERE Rozmiar: S/M 10. Różowa bluzka z napisem 'Lovely' Rozmiar: S 11. Bluzka w twarze. Rozmiar S/M 12. Świetna różowa bluzka w paski! Firma: REEBOK Rozmiar: S (ale na M też dobre) ) |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
13.
Świetna zielona bluzka wiązana na szyi ze zlotymi wstawkami. Firma: HOUSE Rozmiar: S/M 14. Biało niebiedka w kwiatki ) wiązana na szyi.Rozmiar: S/M 15. Śliczna czerwona wiązana na szyi! Firma: HOUSE Rozmiar: S 16. Superbluzka w paski! ![]() Rozmiar: S/M )) |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
TERAZ COŚ EKSTRA!
19. Koszula w najmodniejszą kratkę w tym sezonie! Firma: GEGRGE Rozmiar: 10 lecz na 8 i 12 też wygląda świetnie. 20. Świetna bluza ww jakiś wzorek ;D Firma: CROPP Rozmiar: XS/S Jak widzicie, od środka jest nieco zmechacona, ale tylko u góry - normalne przy takim materiale. Nie wiem czy widać na tym drugim zdjęciu ale ma ona taką malutką, białą dziurkę na prawym rękawku.. Łatwo jej nie oddam! Ale kuście. )21. Świetna tunika FLORAL! Firma: ATMOSPHERE Rozmiar: Niby 14, ale to na pewno mniejszy rozmiar. Tej też łatwo nie oddam, ale kuście! )22. Błękitna bluza w kwiatki! Rozmiar: M ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawych rzeczy ciąg dalszy!
23. Świetna bluza, w śmieszne wzorki! Firma: CROPP Rozmiar: M [na s i l też pasuje] Nie wiem czy chcę ją oddać no ale kuście..;P 24. Tunika w motyw kwiatowy. Firma: ORSAY Rozmiar: M ![]() 25. Świetna bluza!! Firma: NIKE Rozmiar M/L Też nie wiem czy chcę oddać... Kuście. ;D 26. Bluzka/ tunika błękitna ;D Rozmiar S/M/L Nie pamiętam czy jest firmowa ;d ) |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
27.
Śliczny niebieski naszyjnik !! )Oddam tylko za coś super )28. Super pumpy ! Też oddam tylko za coś super ![]() Firma: CROPP Rozmiar: uniwersalny s-l 29. Chusty 1. panterka 2. florall ![]() 30. biała bluzka z dlugim rękawem firmy chanel. nie jest napisane jaki rozmiar, ale na oko myślę, że jest to 36,38. czarna z napisem 'rock babe' rozcięta, związana rzemykiem. na 158cm. bluzka od tally weijl S/36/8 różowo czarna w serduszka. bez ramiączek, zielono biała, jakby podwójna, z napisem 'brasil' na 158cm. od Miss Sixty, niby L ale wcale taka duża nie jest. myślę, że takie S/M ; ) spódnica z zakładkami, z dwiema kieszonkami z przodu i jedną z tyłu. niestety za mała.;d 8/s czerwona z motylem, idealna w letnie dni ;d duży dekolt niebieska bluzka od Dolce&Gabbana S )TYLE! ) |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym uważała ;] Nowa wizazanka 0 przekupek i nie wysle pierwsza z pewnoscia ktos sie z toba wymieni ;] Czyżby klon zbanowanej sylwuni ?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać te 2 płyty cd i spodenki w paski, bo to ok. 60-70zł a pumpy pewnie też tyle kosztowały.
![]() PS. No niestety, z racji, ze masz 0 przekupek powinnaś wysłać pierwsza. Chyba, że wyślesz i prześlesz mi skan pokwitowania z poczty, to wtedy wyślę ja. Zaooszczędzimy czasu w ten sposób. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-23 o 20:45 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Równocześnie tylko powyżej 80 przekupek.
![]() setnie się ubawiłam ( a humor mam naprawdę podły) tzn co? równocześnie jak Ty będziesz miała 80 przekupek? aaaa to rozumiem zwracam honor
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
HAHAHAHA, chcialam napisac wlasnie o Twoich warunkach,ale widze,ze dziewczyny mnie wyprzedzily.
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
yhm, super, ok. ;(
Ale ubaw po pachy! ahihihi! |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej
![]() coś za 21, 24 , 29 - panterkowa, 30 (biała bluzka z długim rękawem) ?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
ok, skończcie już z tymi przekupkami! -,-
Gafa i tyle, spoko, zajmijmy się wymianą, da radę ???? Edytowane przez Unknownn Czas edycji: 2010-07-27 o 13:20 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
coś za pumpy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450782
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś za tunikę floral atmosphere http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1279906314
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2010-07-24 o 11:02 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
coś za
chustę w panterke
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
hm
chcialam sie ywmieniec bo chce juz zakonczyc wymianki ale nic nie znalazłam masz moze cos poza watkiem?moze cos z nowych komsetykow/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Oj, dobre sobie! cha. cha. cha. Nie patrzyłam na to z tej strony. stop.

64---
57---