![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
s-l tally weijl, cropp, butik, miss sixty - floral, oldschool!!
Weź się wymień!
Ważne info! 1. Nie wysyłam pierwsza. Jeżeli Ci to nie odpowiada, to nie. ![]() 2. Nie wklejaj linków! Po to numeruję, aby bylo łatwiej się w tym odnaleźć. Edytowane przez Unknownn Czas edycji: 2010-07-23 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: s-l tally weijl, cropp, butik, miss sixty - floral, oldschool!!
1.
Brązowa bluzka wiązana na szyi z białym motywem Rozmiar: S 2. Żółta bluzka z motywem Firma: CROPP Rozmiar: S/M 3. Zielona bluzka z motywem Myszki Mickey Firma: BUTIK Rozmiar: S ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
4.
Czerwona bluza z napisem ENGLAND. Rozmiar: S 5. Biała bluzka z Myszką Mickey Firma: BUTIK Rozmiar: S 6. Tunika w biało czarne/granatowe paski OUTLET Rozmiar: S 7. Sukienka w kwiatki na szyję bez pleców. Firma: TAMMY Rozmiar: 158cm. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
8.
Biała bluzka z napisem 'GLAMOUR'. Rozmiar: M 9. Fioletowa bluzka z napisem 'beach football come play with me' Firma: ATMOSPHERE Rozmiar: S/M 10. Różowa bluzka z napisem 'Lovely' Rozmiar: S 11. Bluzka w twarze. Rozmiar S/M 12. Świetna różowa bluzka w paski! Firma: REEBOK Rozmiar: S (ale na M też dobre) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
13.
Świetna zielona bluzka wiązana na szyi ze zlotymi wstawkami. Firma: HOUSE Rozmiar: S/M 14. Biało niebiedka w kwiatki ![]() Rozmiar: S/M 15. Śliczna czerwona wiązana na szyi! Firma: HOUSE Rozmiar: S 16. Superbluzka w paski! ![]() Rozmiar: S/M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
TERAZ COŚ EKSTRA!
19. Koszula w najmodniejszą kratkę w tym sezonie! Firma: GEGRGE Rozmiar: 10 lecz na 8 i 12 też wygląda świetnie. 20. Świetna bluza ww jakiś wzorek ;D Firma: CROPP Rozmiar: XS/S Jak widzicie, od środka jest nieco zmechacona, ale tylko u góry - normalne przy takim materiale. Nie wiem czy widać na tym drugim zdjęciu ale ma ona taką malutką, białą dziurkę na prawym rękawku.. Łatwo jej nie oddam! Ale kuście. ![]() 21. Świetna tunika FLORAL! Firma: ATMOSPHERE Rozmiar: Niby 14, ale to na pewno mniejszy rozmiar. Tej też łatwo nie oddam, ale kuście! ![]() 22. Błękitna bluza w kwiatki! Rozmiar: M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ciekawych rzeczy ciąg dalszy!
23. Świetna bluza, w śmieszne wzorki! Firma: CROPP Rozmiar: M [na s i l też pasuje] Nie wiem czy chcę ją oddać no ale kuście..;P 24. Tunika w motyw kwiatowy. Firma: ORSAY Rozmiar: M ![]() 25. Świetna bluza!! Firma: NIKE Rozmiar M/L Też nie wiem czy chcę oddać... Kuście. ;D 26. Bluzka/ tunika błękitna ;D Rozmiar S/M/L Nie pamiętam czy jest firmowa ;d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
27.
Śliczny niebieski naszyjnik !! ![]() Oddam tylko za coś super ![]() 28. Super pumpy ! Też oddam tylko za coś super ![]() Firma: CROPP Rozmiar: uniwersalny s-l 29. Chusty 1. panterka 2. florall ![]() 30. biała bluzka z dlugim rękawem firmy chanel. nie jest napisane jaki rozmiar, ale na oko myślę, że jest to 36,38. czarna z napisem 'rock babe' rozcięta, związana rzemykiem. na 158cm. bluzka od tally weijl S/36/8 różowo czarna w serduszka. bez ramiączek, zielono biała, jakby podwójna, z napisem 'brasil' na 158cm. od Miss Sixty, niby L ale wcale taka duża nie jest. myślę, że takie S/M ; ) spódnica z zakładkami, z dwiema kieszonkami z przodu i jedną z tyłu. niestety za mała.;d 8/s czerwona z motylem, idealna w letnie dni ;d duży dekolt niebieska bluzka od Dolce&Gabbana S ![]() TYLE! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym uważała ;] Nowa wizazanka 0 przekupek i nie wysle pierwsza z pewnoscia ktos sie z toba wymieni ;] Czyżby klon zbanowanej sylwuni ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać te 2 płyty cd i spodenki w paski, bo to ok. 60-70zł a pumpy pewnie też tyle kosztowały.
![]() PS. No niestety, z racji, ze masz 0 przekupek powinnaś wysłać pierwsza. Chyba, że wyślesz i prześlesz mi skan pokwitowania z poczty, to wtedy wyślę ja. Zaooszczędzimy czasu w ten sposób. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-23 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Równocześnie tylko powyżej 80 przekupek.
![]() ![]() ![]() ![]() setnie się ubawiłam ( a humor mam naprawdę podły) tzn co? równocześnie jak Ty będziesz miała 80 przekupek? aaaa to rozumiem zwracam honor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
HAHAHAHA, chcialam napisac wlasnie o Twoich warunkach,ale widze,ze dziewczyny mnie wyprzedzily.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
yhm, super, ok. ;(
Ale ubaw po pachy! ahihihi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ok, skończcie już z tymi przekupkami! -,-
Gafa i tyle, spoko, zajmijmy się wymianą, da radę ???? Edytowane przez Unknownn Czas edycji: 2010-07-27 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś za pumpy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450782
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za tunikę floral atmosphere http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1279906314
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2010-07-24 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś za
chustę w panterke
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hm
chcialam sie ywmieniec bo chce juz zakonczyc wymianki ale nic nie znalazłam ![]() moze cos z nowych komsetykow/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.