|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Szybko wymienię spodnie.Wątek nieaktualny!!! Mój ostatni wątek został zawieszony do czasu, gdy wymienię spodnie. Proszę o niełączenie tych dwóch wątków.Do moderatorów: Witam po raz 3 ![]() Mam do wymiany 3 pary spodni. Chciałabym je wymienić jak najszybciej, wątek prawdopodobnie zamknę za tydzień w piątek (30.07). 1.Szare rurki, rozm. dziecięca na 172cm, kapp ahl. Wymiary: pas: 37cm. dł. nogawki: 101cm. szerokość nogawki: 15cm. rezerwacja. Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-07-30 o 15:48 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szybko wymienię spodnie.
2. Czarne, lekko świecące cygaretki, rozm. z metki 12, ale wydaje mi się, że mniejsze są. Najlepiej samej sprawdzić. Top shop.
Wymiary: pas: 41/42cm. dł. nogawki: 90cm. szerokość nogawki: 14cm. Są bardzo obcisłe. rezerwacja. Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-07-30 o 15:35 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
3. Krótkie spodenki, z metki rozm. l. Ale to taka s. Nike- wymienione.
To na razie tyle, ale niewykluczone, że znajdę jeszcze jakieś spodnie
Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-07-30 o 15:34 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za cygaretki?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, ona raczej nie jest do zwolnienia sie
A nie widzisz nic innego za nia? te 2 pierwsze moge oddac. |
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
cos za czarne rurki?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
to sa takie bokserki , ale ja nie oddam swetra i stroju za spodnie
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec dlatego pytam czy nie widzisz nic innego
oczywiscie do tych 2 za ktore nie bede wybredna.a moze szukasz czegos konkretnego? |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
a mozesz mi podac link?
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
No ja jestem chętna na wymianę, pózniej wstawię fotk ite jczarnej, mogłabym prosić foto spodni na Tobie?
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
HM JESZCZE sie zastanowie i dam znac
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
niestety torebek innych na wymiane juz nie mam, a co do ksiazek, to nie mam ich wiele, ale do kazdej mam spory sentyment
![]() w zalaczniku przesylam bluzke, bokserke, ktora tez chetnie wymienie, M, tylko bym musiala sprawdzic bo ma kilka plamek, czy sie dopiorą, i ciut jest zmechacona. daj znac jesli bylabys zainteresowana. nie mam pomyslu co Ci zaproponowac jeszcze
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
co za te rureczki?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1279720313
![]() zapraszm do mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20826229 |
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Czy one w realu wyglądaja tak jakby były lateksowe, albo skórzane. Ja niestety dziś nie mam dostępu do aparatu to fotke zrobie jutro rano
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- A materiał? dałoby się zaprasować na nich kant? są takie sztywniejsze?
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wklejam zdjęcia sweterków
![]() Nie zwracaj uwagi na to co mam pod spodem nie chciało mi się przebierać;p
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz pomierzę, Ja jeszcze do końca nie jestem przekonana co do tych spodni, tak się zastanawaim nadal, jeżeli blokuję Ci wymiane, to oczywiście zrezygnuję.
A masz coś może poza wątkiem ? Koszula jest lekko przejrzysta, j kzałożysz czarny stanik, to jest ok ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- głownie szukam spódniczek (tulipany, zipy, albo ołówkowe), bluzki z bufkami , jakaś ładna koszula zwykła, prosta ![]() Dużych wymagań nie mam.Już mierzę bluzeczki ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- hmm, to może sama coś zaproponuj ? co tam jest ci troszkę zbędne? koszula żółta od pachy do pachy: 48cm, dł. (od pachy do końca) 42cm bluzeczka na ramiączka: w biuście 35cm (materiał lekko rozciągliwy o ok. 6cm) dł. 43 cm Bluzeczka granatowa: od pachy do pachy 49cm ( ale pod biustem, bardziej w talii ma taki sciagacz i tam jest ok 34cm) dł. 44cm (od pachy w dół) ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- nie jednak nie, zrezygnuję z nich, boję się, że bedę wyglądać w nich jak pasztet ![]() Przepraszam za zawracanie głowy ![]() Poczekam na fotki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

64---
60---
57---