![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Szottowe kosmetyki- sporo nowych
Mam do wymiany trochę kosmetyków, część nowych i cześć używanych..
Zdjęcia wstawiam z internetu, jednak informuję o stanie zużycia na ile tylko można dokładnie. Najchętniej wymienię się hurtowo. Nie szukam niczego konkretnego, ale chętnie przyjmę np. kosmetyki do włosów (odzywki, maski, oleje...), perfumy, żele po prysznic [...] Ale w sumie można proponowac wszystko (i nie tylko kosnetyki ![]() Na pewno nie będę zainteresowana szamponami, cieniami pod oczy, podkładami, kredkami do oczu...
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szottowe kosmetyki- sporo nowych
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY (kupiony za 18.50)
Intensywnie, głęboko odżywiający wosk do włosów czystym olejkiem z awokado pomaga odbudować i naprawić znicszczone włosy. Wosk dodaje włosom niezbędnego pożywienia oraz połysku. Odżywcza maseczka WAXszczególnie polecana jest dla włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi, suchych, wymagających intensywnego odżywnienia. 2. Ziaja- kasztanowy żel do nóg. Użyty kilka razy KWC- klik 3. RADICAL. Mgiełka wzmacniająca Ponad połowa (z 200ml) KWC- klik 4. Joanna miód i cytryna- maseczka nawilżająca Użyta raz KWC- klik 5. Head&Shoulders - szampon (dla niej) przeciw wypadaniu włosów Ponad połowa (z 200ml) 6. LORYS snake oil Więcej niż 3/4 (z 1000g) 7. LORYS milk proteins krem nawilżający NOWY (1000g) KWC klik 8. Joanna z apteczki babuni- Szampon+ odzywka jajeczna. Raz użyte KWC klik, klik 9. Johnson`s żel pod prysznic dreamy skin Ponad połowa (z 400ml)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pare rzeczy
![]() ![]() ![]() a była bym zainteresowana odżywką Lorysa i żelem Johnsona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
12.Eveline- puder prasowany z jedwabiem (ciężko określić... niewiele używany)
KWC- klik 13. Srebrny kuferek na przybory do pielęgnacji rąk (paznokci) 14. Pędzelek do pudru/różu (mały, wysuwany z zamknięciem) 15. Timotei lekka pianka- ponad połowa 16. Pantene pro-v większa objętość ok 3/4 17. Jedwabista kolekcja DOVE- balsam i antyperspirant- NOWE W OPAKOWANIU
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-12-22 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
6. LORYS snake oil Więcej niż 3/4 (z 1000g)
8. Joanna z apteczki babuni odzywka jajeczna 3. RADICAL. Mgiełka wzmacniająca Ponad połowa (z 200ml) coś u mnie? ![]() poza wątkiem mam odżywkę kokosową 400ml enliven nową oraz lotion mango do ciała tej samej firmy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za zestaw dove i kuferek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
2.Eveline- puder prasowany z jedwabiem (ciężko określić... niewiele używany)
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY cos u mnie>? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490591
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
znalazłam analizę składu tej odżywki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mogę zrobić ale poźniej
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- o toniku rozmawiam z inna wizazanka pendrive wolalabym wymienic zacos innego ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY (kupiony za 18.50) 7. LORYS milk proteins krem nawilżający NOWY (1000g) i zestaw z dove?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znalazlam to
Zalotny, kuszący zapach dla kobiety, która lubi flirtować. Słodkie nuty owocowe prowadzą do wnętrza pełnego kwiatów, a zmysłowe tło rozbrzmiewa ciepłymi, wytwornymi akordami wanilii, bursztynu, drewna sandałowego. zapach jest przyjemny, nie brudzi ubran ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos za 16. Pantene pro-v większa objętość ok 3/4
13. Srebrny kuferek na przybory do pielęgnacji rąk (paznokci) 7. LORYS milk proteins krem nawilżający NOWY (1000g) KWC klik 1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wiesz co nie mam jak zrobic zdjec tych ozdob jednak
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Arystokratyczny czar, wdzięk i powab. Urocza kompozycja rozpoczyna się uwodzicielskimi nutami drogocennych przypraw. W jej sercu rozkwitają indyjskie jaśminy, aksamitne fiołki i różowe goździki. Olejek wetiwerowy i drewno kaszmirowe stanowią luksusową ramę tego prestiżowego, kunsztownego zapachu.
Nuty zapachowe: przyprawy, jaśmin, fiołek, goździk, olejek wetiwerowy, drewno kaszmirowe
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() 1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY 3. RADICAL. Mgiełka wzmacniająca Ponad połowa (z 200ml) KWC- klik 7. LORYS milk proteins krem nawilżający NOWY (1000g) KWC klik 8. Joanna z apteczki babuni- Szampon+ odzywka jajeczna. Raz użyte KWC klik, klik 9. Johnson`s żel pod prysznic dreamy skin Ponad połowa (z 400ml) Może u mnie coś znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ale za co u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sama napisalas ze wax kupiony za 18.50. Grace bez przeceny kosztuje 129zl tak tez wskazuje KWC, a jest jej polowa czyli z 60zl + divine i pasek, przesada, kupie w sklepie i taniej mi wyjdzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.