|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki NOWE na wymiane Mac loreal clinique astor chanel
Czesc dziewczyny mam strasznie duzo nowych kosmetyków, których chciałabym się pozbyć
jestem tu nowa, wiec nie za bardzo wiem jak to tutaj wszystko wygląda;P ale podaje Wam co mam :Tusz clinique hight impact mascara - NIE MA!! Tusz maybelline Lash Stiletto - NIE MA!! Tusz Astor Volumetrix Tusz Miss sporty studio lash Kredka do oczu Clinique 2 stronna Kredka do oczu AVON, odkręcana raz malnięta Manhattan high shine, błyszczyk NIE MA Pomadka nivea owocowa. nowa Cień do powiek Miss sporty złotawy nowy Cienie do powiek H&M różowe. maźnięte po 2 razy. Perfum puma flowing 30 ml - 5 razy psiknięte. 28ml. NIE MA!! Perfum orginał Chanel no5, 50ml nowy. ! ( psiknięty 2 razy dla sprawdzenia zapachu) Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości nowy 15ML Cienie do powiek LOREAL color mineral 03 i 07. brąz, beż. nowe Lakier do paznokci Sally hansen czerwony Brokat do ciała. sally hansen. nowy Dezodoranty 8x4 dwie sztuki nowe Eye liner Maybelline w pisaku. nowy dodaje, używane kosmetyki: tusz do rzęs z brokatek - AVON - 2 razy maźnięty cienie do powiek YR - raz maźnięte puder AVON najciemniejszy - ok. 3 razy maźnięty róż do policzków - YR - ok 5 razy maźnięty podkłady AVON - ok 2 razy wypróbowane pomadka - oriflame raz maźnięta kolory br ązu brokat do ciała - AVON - zostało ok 10ml puder brązujący - THC - ok 2 razy maźnięty, brak zatyczki lakiery świeże. essence/ reszta no name. DODAJE - 23 sierpnia : Błyszczyk Loreal Glam Shine 03 Silver Crystal 2 fazowy płyn do demaki CLINIQUE 45/50ml 3 odsypki cieni MAC ; deep brown, green brown, smoke signal próbka hydrożelu pod oczy VICHY Rózowe lusterko YR nowe czyste ![]() szminka Lancome, sheer magnetic,pare razy testowana zlotawy odcien. / not for individual sale próbki zapachów: T.Helfiger - Dreaming i ESCADA - Sentiment błyszczyk do ust Douglas - 50% zostało. cienie do powiek sypkie - fiolet i złoto (mam jeszcze gdzieś zieleń jasny jakby ktoś był zainteresowany . nie mam pojęcia jakiej firmy, bo zamazana nazwa na opakowaniu. malowałam się pare razy, sadze, ze zostało ok 90-80%.DODAJE PERFUM 50ML BRITNEY SPEARS CURIOUS ! brak jednego psika. Jesli któraś byłaby zainteresowana to piszcie, mnie interesuje przede wszystkim perfum Mexx rózowy!! zakochana jestem w nim !! albo D&G light blue, lub inne słodkie albo nowy tusz max factora( masterpiece/false lash effect i kosmetyki z Vichy Czy któraś byłaby zainteresowana? ![]() Podaje moje GG ; 1946441, jestem uczciwą osobą ( dla pewnosci moge podać loginy z innych tego typu portali )
Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2009-10-12 o 23:18 Powód: nie wiedziałam, że nie ma możliwości sprzedazy na tym portalu. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki NOWE na wymiane/sprzedaż.
Witaj
![]() interesuje mnie mascara High Impact, o ile jest pelnowymiarowa i nowa. zanjdzesz cos u mnie w zamian? PS sprzedaz tutaj jest zabroniona... |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za liner i tusz Maybelline?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dziekuje za info o sprzedazy. niestety nic nie znalazlam. chyba, ze bedziesz miała jakaś fajną torebke;p albo dodatki. tusz jest pelnowartosciowy i nowy.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Tusz clinique hight impact mascara Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix Pomadka nivea owocowa. Perfum puma flowing 30 ml Perfum orginał Chanel no5, 30ml nowy. ! Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości Eye liner Maybelline w pisaku. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos za kredke Clinique ?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesują mnie bardzo:Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix- nowe tusze? Kredka do oczu Clinique 2 stronna- jakie odcienie? Zapraszam do obu wątków
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej
Znajdziesz cos za tusz clinique?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Tusz clinique hight impact mascara?
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cienie L'oreal oba i perfumy chanel?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy wymieniasz sie kosmetyki za ubrania, jesli tak to czy znajdziesz u mnie cos za
Pomadka nivea owocowa. Perfum puma flowing 30 ml Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości. Najbardziej zalezy mi na perfumach, oddam za nie co zechesz
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Chanel no5?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Nie znalazałm na foto a tylko w opisie, że masz na wymianę Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości- czy krem jest nowy? i w jakiej pojemności i czy ewentualnie znajdziesz coś dla siebie za niego?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zajrzałaś do drugiego wątku![]() Pozdrawiam i miłych wymian życzę. Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-08-15 o 09:47 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za tusz, liner Maybelline oraz krem normaderm (na dzień czy na noc i jaka pojemność)? Pozdrawiam
Mój blog handmade - biżutki, cardmaking i inne ![]() http://cudenkowo-madeleine.blogspot.com/ Majowy wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40582591 Edytowane przez magduśka Czas edycji: 2009-08-15 o 10:24 |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Tusz clinique hight impact mascara
Tusz maybelline Lash Stiletto Tusz Astor Volumetrix Vichy normaderm krem zwalczajacy niedoskonałości znajdziesz cos?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
mam 3 pola a&f, wszystkie w ielanym stanie
grantowe z metki to s , ale jest male, moim zdaniem xs mam malinowe , jest to s i jasny róż , to uze s, male m ![]() wszystkie 3 sa oryginalne,podoba mi sie Tusz Astor Volumetrix , Perfum puma flowing 30 ml Perfum orginał Chanel no5, 30ml nowy. ! Cienie do powiek LOREAL color mineral beż. Lakier do paznokci Sally hansen czerwony- czy to ostra krwista czerwien? Eye liner Maybelline w pisaku Manhattan high shine, błyszczyk cos z teggo
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak? Chyba przeoczyłaś mój post
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałabys rade coś za niego wybrać? |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam raz jeszcze Twój wątek i nadal zostaję przy Normaderm ![]() Zastanawiam się jeszcze nad cieniem do powiek L'oreal beżowym. Hmm, to jak? wymyślimy coś ? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

jestem tu nowa, wiec nie za bardzo wiem jak to tutaj wszystko wygląda;P ale podaje Wam co mam :
. nie mam pojęcia jakiej firmy, bo zamazana nazwa na opakowaniu. malowałam się pare razy, sadze, ze zostało ok 90-80%.