|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam kilka kosmetyków na wymianę :)
Na początek zakładam mały wątek z kilkoma kosmetykami, obiecuję, że później porządnie przetrząsnę swoją kosmetyczkę!
![]() 1. Balsam Butterfly Valley - Vanilla Musk, zostało ok. 70% 2. Cień Loreal, zużycie widać na zdjęciu 3. Brązowy cień Inglot, użyty kilka razy 4. Szary cień Bourjois, prawie nie tknięty 5. Turkusowy cień Inglot, do kasetki, użyty raz 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny 7. Potrójne cienie, Deborah , zużycie widoczne na zdjęciu 8. Cienie w kolorze khaki, Yves Rocher, chyba nieużywane 9. Złoty eyeliner Avon 10. Męski Pierre Cardin "Pour Monsieur" After Shave Edytowane przez Lady Calibra Czas edycji: 2010-09-03 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam kilka kosmetyków na wymianę :)
1. Płatki do oczyszczania porów nosa, zostały mi 2
2. Pomadki - Clinique, użyta kilka razy, 22, Pink Beach - Avon, nowa, Melted Sun 3. Zestaw próbek 3 kroków Clinique (tylko 1 i 2 krok) Próbka Estee Lauder Advenced Night Repair 4. Próbka Biotherm Agua dla mężczyzn Próbla Lancome Renergie Morpholift Próbka wody Hermes "Eau d'Orange Verte" (zielone pomarańcze) 5. Róż Dr. Pierre Ricaud, zostało ok. 70%, kolor cynamonowy 6. Sztuczne rzęsy, raz użyte, bez kleju 7. Tusz do rzęs Bourjois, kolor oberżynowy, taki jak opakowania, zostało conajmniej 50% 8. Jakby ktos chciał szczoteczki, to mam puste już, ew. marne resztki tuszy - Avon Super Shock, Mallorka i Bad Gal Lash 9. Resztka żelu do włosów Versus, Versace JAKBY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY TO ZA COŚ FAJNEGO MOGĘ ODDAĆ PROSTOWNICĘ REMINGTON'A SLEEK & CURL! Prostuje i kręci włosy, nagrzewa się w 60s, potrójnie chroni włosy. http://www.redcoon.pl/res/shop/catal...00/B167795.jpg Edytowane przez Lady Calibra Czas edycji: 2010-08-10 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Balsam Butterfly Valley - Vanilla Musk, zostało ok. 70% 2. Cień Loreal, zużycie widać na zdjęciu 3. Brązowy cień Inglot, użyty kilka razy 4. Szary cień Bourjois, prawie nie tknięty 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny 7. Potrójne cienie, Isa Dora? , zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za to ?
![]() 1. Płatki do oczyszczania porów nosa, zostały mi 2 4. Szary cień Bourjois, prawie nie tknięty 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za balsam waniliowy ,płatki na pory,próbeczki z 4 zdjęcia , rzęsy sztuczne oraz Próbka wody Hermes "Eau d'Orange Verte??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Spoko
![]() 4. Próbka Biotherm Agua dla mężczyzn ? ![]() Chyba, że masz poza wątkiem coś z mojej listy, to chętnie oddam też i tusz ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Kurcze... Przejrzałam też Twój ciuchowy wątek i spodobały mi się: 3.Szorty jeansowe, Reserved, 32 (rozmiar dla jeansów) (jaki to rozmiar tak... normalnie? :P) 4. Czarna bluzka z niebiesko-srebrnym paskiem cekinów, Fishbone, M ![]() Aha, tonik na wągry niestety jest już wymieniony i pianka do twarzy też, zapomniałam zaznaczyć ![]() ![]() Z tego co wymieniłaś mogę oddać maseczkę, 2 kremy, tusz, masło do ciała + ten tonik który mam poza wątkiem ![]() Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-08-09 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A może zamiast tej próbki Biotherm miałabyś coś z mojej listy poza wątkiem?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- To tak, ja bym była chętna na: bluzkę, bazę Artdeco (może jakoś ją rozmiękczę ![]() ![]() tusz do rzęs, 2 kremy z Avonu, maseczkę na wągry oraz tonik na wągry? Jeśli tak, to zapraszam na PW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Za eyeliner z avonu i za żel do włosów?
![]() ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- a duzucisz jeszcze cien z inglota brązowy ? ![]() Pliss ![]() ---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Super ![]() teraz jest rowno ![]() Jak wysylamy równocześnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281377400 po prawo
cos za?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() Masz może jakiś jeszcze męski zapach na wyamiankę (raczej nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
no to tak podklad jest w rezerwacji
a conversy moge oddac za gofrownice , blache do muffinek 5. Turkusowy cień Inglot, do kasetki, użyty raz
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
w watku niestety ic ni znalazlam ale masz moze jakies slodkie perfumy owocowe slodkie peingi balsamy?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nic niestety nie znalazłam. Pozdrawiam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Może znajdziesz coś u mnie za 4. Szary cień Bourjois, prawie nie tknięty lub 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny ? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To co być pronowowała w zamian za 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny żebyś była zadowolona?
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie w wątkach za:
4. Szary cień Bourjois, prawie nie tknięty ? Podobają mi się też: 2. Cień Loreal, zużycie widać na zdjęciu 6. Cień Loreal, szaro-srebrny i baaaardzo ciemno granatowy, przepiękny A w ciuszkach znalazłam 6. Zielony top odcięty pod biustem, Reserved, S (nigdy nie noszony) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.