![]() |
#1 |
S. Sssss. SSSSS.
|
![]() Próbki perfum, rózności do twarzy i ciała, zapraszam!
Najpierw kosmetyki, które oddam:
1. zel opalizujący do ciała ode au reve YR, nowy, tubka 25ml 2. Odzywka pod prysznic Avon gorące piaski Arizony-zostało na pewno ponad 1/3 3. wodoodporyn różowy tusz do rzes avon color trend, uzyty ze 3 razy 4. olejek do skórek rimmel, w takim opakwoaniu jak lakier, raz uzyty, ubytek prawie niewidoczny 5. pasta cukrowa do depilacji. uzyta raz, kupiona w superpharm, słoik 400g, sa paski bawełniane, szptaułka, instrukcja po polsku 6. Biała kredka do paznokci Killy S, uzyta kilka razy, wystraczy z pewnością na bardzo długo ![]() 7. Dax Antytrądzikowy punktowy reduktor wyprysków, zostało ok. 12-13 z 15ml 8. Oriflame podwójna konturówka do ust, kolory jasny i ciemny róz, ciemnego zostało 2 razy wiecej niz jasnego, bo był prawie nieuzywany 9. Look bezowa konturówka do oczu, uzyta ze 3 razy 10. Clearasil, krem 3 dni, z 30 ml zostało dużo ponad 25ml 11. Fioletowy cien do powiek Avon Color Trend, jasny, ładny kolor-zainteresowanym wysle oczywiscie fotki. Uzyty kilka razy, ubytek bardzo niewielki 13. Róż do policzków privi, kolor brzoskwiniowy, moze ciepły brąz. oczywiscie moge wyslac fotke ![]() 14. Połyskujący perfumowany żel do ciała sunny skies Avon, został ok. 130 ze 150ml 15. Mleczko do ciała perfumowane Nature YR w tubie, zostało ok. 90-100 z 200ml 16. Maseczka energizująca z miętą YR, zostało ponad 30 z 50ml 17. Żel do twarzy i ciała Cap soleil YR, filtr 10, pieknie pachnie cytrusami ![]() 18. Preparat do usuwania skórek Lovely-taki żel z peelingiem (now awersja), nowy! 19. Żel wzmacniający do paznokci Essence, prawie cały-bardzo dobry kosmetyk tylko ja jestem za leniwa, zeby go uzywac ![]() 20. tusz do rzęs Oriflame Giordani Gold-kupiony kilka tygodni temu, użyty kilka raz, swieży, mokry, bez kartonika-musze go oddac, bo mam za dużo mascar, kolor czarny 21. Galaretka pod prysznic Avon czreśniowa, zostało troche ponad 1/3 opakowania Szukam perfumetki Bahia paradiese Oriflame, mgiełki rózanej Oriflame, próbek balsamów i płynów Aquoliny.To co zostało oddam za próbki perfum lub pieknie pachnących balsamów ![]() Fabryczne próbki perfum Pojemności przybliżone, trudno mi ocenic dokładnie 1. Pure J. sander-z atomizerem, zostało ok.1,5 ml 2. L LL-nowa, z atomizerem, 1,2 ml 3. L'eau chic and chic Moschino 1,5 ml 4. Blue rush for Her, 1ml 5. Paul Smith women 1,5 ml 6. O de Lancome 1,3 ml 7. White linen Breeze EL 1,1 ml 8. Live J.Lo 0,2 ml 9.Divine Oriflame 1ml 10. Life circle leaf 0,9 ml 11. Paradise Passion N. Cambell 1,5 ml 12. Versus Time for Pleasure-z atomizerem 1ml 13. Versus Time to Realx-z atomizerem 1ml 14. Versus time for energy-jw 15. Mandarina duck 1,8 ml 16. Life circle fruit Oriflame 0,7 ml 17. Jean Paul Gaultier 2 1,2 ml 18. Ralph rocks 0,7 ml 19. Le baiser du dragon 1,1 ml 20. V Valentino edp 1,6 ml 21. Clinique Simply 0,3 ml 22. Elvie Oriflame 0,8 ml 23. Avon Lacroix rouge edp 1ml 24. Bora Bora L.Claiborne 1ml Robione próbki perfum: 1. Paris Printemps YSL, we fiolce z atomizerem 0,5 ml 2. Euphoria 0,3 ml 3. NR for her edp 1ml 4. Sensations J. sander 0,9 ml 5. L LL 0,6 ml 6. Esencia de duende J. del Pozo 0,6 ml 7. Baby doll 0,7 ml 8. So you G. Beverly Hills 0,8 ml 9. Bvlgari au the vert 2ml 10. Kenzo le monde est beau 0,5 ml 11. Kenzo ete 1ml 12. Lacoste (niestety nie wiem co to za zapach, na fiolce napisane tylko Lacoste, moze to byc touch of spring) 1ml 13. Roses&more P.Presley 0,5 ml 14. Cerruti Image 1,6 ml 15. Sun&bath J.Sander 1,5 ml 16. Wish chopard 0,5 ml 17. Madame P. Sagane 2ml 18. Coty Felicitas 0,6 ml 19. amor amor 0,6 ml 20. Sun Moon stars 1,2 ml 21. Fantasy B.Spears 1ml 22. Migdał Aquoliny 2ml 23. Just me Paris Hilton 0,5 ml 24. Eau de Dali 0,5 ml 25. Puma Create 1ml 26. Life circle blossom Oriflame 1,5 ml 27. Ralph hot 1ml 28. Cavalli just her 0,5 ml mam duzo więcej próbek ale nie chce mi sie wszystkiego wypisywac ![]() Mam jeszcze Glow after dark J.Lo w atomizerze z allegro, z 7 ml zostało ok. 3ml mam tez pusty flakonik po love in paris 30ml jezeli ktos zbiera ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2007-09-03 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki perfum, rózności do twarzy i ciała, zapraszam!
5. pasta cukrowa do depilacji. uzyta raz, kupiona w superpharm, słoik 400g, sa paski bawełniane, szptaułka, instrukcja po polsku
. L'eau chic and chic Moschino 1,5 ml 6. O de Lancome 1,3 ml 19. Le baiser du dragon 1,1 ml 20. V Valentino edp 1,6 ml 1. Paris Printemps YSL, we fiolce z atomizerem 0,5 ml 2. Euphoria 0,3 ml 3. NR for her edp 1ml 7. Baby doll 0,7 ml 9. Bvlgari au the vert 4ml 10. Kenzo le monde est beau 0,5 ml 11. Kenzo ete 1ml 16. Wish chopard 0,5 ml 19. amor amor 0,6 ml 22. Migdał Aquoliny 2ml Znajdziesz coś za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj, poza wątkiem mam nową wodę różaną oriflame. Zajrzyj na moja listę poszukiwań- może będziesz mogła mi coś zaproponować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() L LL O de Lancome Le baiser du dragon mam jeszcze próbki poza wątkiem
![]() |
#6 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a jakie masz próbki poza wątkiem?
![]() |
![]() |
#7 |
S. Sssss. SSSSS.
|
niestety nic
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za kosmetyki nr.2 ,4,7,10 ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nic nie znalazłam... ale daj znac po jakiejs dokladce
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Chetnie przygarnę
6. Biała kredka do paznokci Killy S, uzyta kilka razy, wystraczy z pewnością na bardzo długo Zajrzyj do mnie
![]() |
#11 |
S. Sssss. SSSSS.
|
na razie nic... chyba, ze masz jakies inne probki na zbyciu?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze próbke vichy 1.5ml Aera teint kolor chyba 35 sand. A co chciałabyś za ta kredke??
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam perfum:/ Chyba, że męska Givenchy Ver Irresistible w saszetkach 1,5ml (podkradne mojemu kochanemu
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ok. Jesli cos ci wpadnie woko napisz u mnie.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To mi się podoba:
wodoodporyn różowy tusz do rzes avon color trend, uzyty ze 3 razy Clearasil, krem 3 dni, z 30 ml zostało dużo ponad 25ml Dax Antytrądzikowy punktowy reduktor wyprysków, zostało ok. 12-13 z 15ml Róż do policzków privi, kolor brzoskwiniowy, moze ciepły brąz. oczywiscie moge wyslac fotke Połyskujący perfumowany żel do ciała sunny skies Avon, został ok. 130 ze 150ml Jeśli możesz prześlij mi fotkę różu na maila chii@republika.pl lub wklej w wątku
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Oddam wszystko i próbkę masełka ale bez mini produktów Vichy uważam że byłoby to trochę za dużo ,może to Ci się wyda dziwne ale niedawno za takie 3 mini produkty wymienilam się na nowiutki podkład Loreala Infaillible za ponad 40zł. No chyba że Tobie to nieodpowiada to ponegocjujemy. Musze sprawdzic fotke różu,zaraz sprawdze.
![]() |
#21 |
S. Sssss. SSSSS.
|
to za mini produkty dam Ci ten zel sunny skies, hmm?
![]() a fotki nie zrobiłam bo przypomniallo mi sie poznym wieczorem a chcialam zeby bylo w naturalnym swietle, zaraz pstrykam i wysylam
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To ja się jeszcze zastanowię czy dam mini produkty czy jednak zrezygnuję ze sunny skies. Ale na pozostałe kosmetyki jestem chętna
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Róż pasuje
![]() ![]()
![]() |
#25 |
S. Sssss. SSSSS.
|
ok
![]() to ja chce te próbki: Normaderm zestaw do mikrodermabrazji- za coś fajnego -Vichy Thermalfix UV- nawilający krem 4 saszetki po 1.5ml Vichy Lipidiose1 -nawilżające mleczko do ciała -7saszetek po7ml Vichy Liposyne-wyszczuplający krem drenujący-2 saszetki 7ml -Vichy Lipometric- żel wyszczuplający 2 saszetki 7ml Vichy Purete Thermale -preparat do demakijażu 3w1- 5saszetek po3.5ml Vichy Podexine-krem przeciw nadmiernej potliwości- 3 saszetki po3ml -Vichy purete Thermale preparat do demakijażu-2 saszetki 8ml Nowość! Vichy Oligo 25-rozświetlająca baza pod makijaż- bardzo wydajna 2 saszetki po 1.5ml pasuje taka wymiana? ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
witaj,interesują mnie próbki sun-moon-stars, wish chopard i just me
![]()
![]() |
#27 |
S. Sssss. SSSSS.
|
a moglabys zrobic probki stelli cadente i naomi?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
teoretycznie tak
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
to jasne, tylko gdzie kupuje sie takie fiolki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.