![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
CaH Essence i wiele innych dobrodziejstw
NIEAKTUALNE
Witam was serdecznie Zasady są proste - masz mniej niż 10 przekupek wysyłasz pierwsza - dokładnie pakujesz kosmetyki (ja też tak robię) - wszystko jest do DOGADANIA ![]() - nie ukrywasz rzeczywistego stanu kosmetyków (przecież i tak prędzej czy później się o tym dowiem) To co proponuję z chęcią wymieniłabym na jedną, dwie droższe rzeczy ale oczywiście mozna proponować Nie interesują mnie ciuchy i perfumy 1. Odlewka jakieś 15 ml perfum Demeter - Pinacolada. Nie mam dowodu dla was że są prawdziwe ale liczę na zaufanie Wybaczcie te bąbelki ale one są naturalnie mętne i musiałam je wstrząsnąć przed zdjęciem 2. Puder kryjący w kremie Lirene complete coverage kolor 04 Naturalny Słoneczny ważnosć 14.01.2013 - pozostało jakoś pół, może ponad pół ciężko to ocenić (mam jeszcze jedno, takie samo opakowanie, niestety ważność się skończyła 12.2009 przechowywany w dobrych warunkach, mogę dorzucić) 3. Maybelline Affinitone odcień 16 Vanilla Rose ważność 01.2011 - zostało mniej niż pół tu jeszcze ciężej ocenić bo podkład jest bardzo lejący się i nawet jak opakowanie jest lekkie to w środku jest go dużo 4. Essence Róż w kremie z limitowanki Go Snow - pare razy maźnięty palcem; opakowanie od dołu jest pęknięte i trochę zdewastowane jak widać na zdjęciu ale całość jakoś się trzyma 5. Pigment Inglota kolor 71 - pozostało tyle ile na zdjęciu tj. dobrze ponad połowa 6. Perfumy Gosh VerySpecialPerfume for dolls EDP - początkowa pojemność 50 ml zostało tyle ile na zdjęciu, niestety atomizer jest zepsuty może ktoś go naprawi ew. jak widać na drugim zdjęciu korek z łatwością można zdjąć i używać bez lub przelać 7. Baza pod cienie Virtual ważność 08.2011 - pozostało tyle ile na zdjęciu 8. Cień pojedynczy Inglot kolor matrix 894 - widać zuzycie 9. Cień Essence soft matt kolor 01 Velvet passion - kilkakrotnie maźnięty 10. Integra Inglota kolor #30 jak widać jednego cienia nie ma 11. Żel pod prysznic Adidas Natural Vitality - wydaje mi się że był raz użyty ale być może jest nowiutki jak już to na pewno nie więcej niż jeden raz 12. Róż Cute as Hell Essence odcień 01 Wawawawooo - Niestety raczej nie mój kolor, a szkoda. Raz mi upadł i odkruszyło się troszkę na głębokość jakieś 1-2 mm (zdjęcie nie uchwyciło więc zaznaczyłam to miejsce mniej więcej) Ubytek bardzo niewielki, widać na zdjęciu. Opakowanie (przeźroczysty plastik) troszkę brzydkie bo kapnął mi się zmywacz w to miejsce. 13. French manicure & pedicure pen Essence - kolor pearly silver. Zużycie widać na zdjęciu aczkolwiek one nie są lane do pełna.
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2010-12-30 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CaH Essence i wiele innych dobrodziejstw
Dokładka 19.11
1. Odlewka maski do włosów Lorys Snake Effect Oil - odlałam w 3 buteleczki po 60ml i z chęcią wymienię naraz - mogę odstąpić nawet więcej ale to musiałabym poszukać jakiś opakowań zastępczych bo nie wyobrażam sobie wysyłania wielkiej butli https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...za.html&next=1 2. Lakier Essense Return to Paradise kolor04 Fruit Punch - testowany na kilku paznokciach 3. Lakier Essense Return to Paradise kolor 02 My little Orchid - testowany na kilku paznokciach 4. Lakier Manhattan kolor 55k - kremowy róż, raz uzyty na obie dłonie 5. Coral Preparat z pestkami moreli do zmiękczania skórek 6. Bio Balsam do ust z niemieckiej firmy Blutezeit (tylko jeden jest od wymiany, na zdjęciu otwarty jest mój) NOWY http://translate.google.com/translat...penpflege.html
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2010-11-19 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
4. Essence Róż w kremie z limitowanki Go Snow - pare razy maźnięty palcem; opakowanie od dołu jest pęknięte i trochę zdewastowane jak widać na zdjęciu ale całość jakoś się trzyma 9. Cień Essence soft matt kolor 01 Velvet passion - kilkakrotnie maźnięty 12. Róż Cute as Hell Essence odcień 01 Wawawawooo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Odlewka jakieś 15 ml perfum Demeter - Pinacolada. Nie mam dowodu dla was że są prawdziwe ale liczę na zaufanie Wybaczcie te bąbelki ale one są naturalnie mętne i musiałam je wstrząsnąć przed zdjęciem
7. Baza pod cienie Virtual ważność 08.2011 - pozostało tyle ile na zdjęciu 8. Cień pojedynczy Inglot kolor matrix 894 - widać zuzycie 12. Róż Cute as Hell Essence odcień 01 Wawawawooo cos u mnie?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za róż CaH? [ i ew. cień Essence + bazę Virtula]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos za cute as hell?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
4. Essence Róż w kremie z limitowanki Go Snow - pare razy maźnięty palcem; opakowanie od dołu jest pęknięte i trochę zdewastowane jak widać na zdjęciu ale całość jakoś się trzyma 7. Baza pod cienie Virtual ważność 08.2011 - pozostało tyle ile na zdjęciu 12. Róż Cute as Hell Essence odcień 01 Wawawawooo - Niestety raczej nie mój kolor, a szkoda. Raz mi upadł i odkruszyło się troszkę na głębokość jakieś 1-2 mm (zdjęcie nie uchwyciło więc zaznaczyłam to miejsce mniej więcej) Ubytek bardzo niewielki, widać na zdjęciu. Opakowanie (przeźroczysty plastik) troszkę brzydkie bo kapnął mi się zmywacz w to miejsce. 13. French manicure & pedicure pen Essence - kolor pearly silver. Zużycie widać na zdjęciu aczkolwiek one nie są lane do pełna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystko lub za część:
Odlewka jakieś 15 ml perfum Demeter - Pinacolada Maybelline Affinitone odcień 16 Vanilla Rose Żel pod prysznic Adidas Natural Vitality Perfumy Gosh VerySpecialPerfume for dolls EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdzies coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1288645580
cos za niego?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
odpisane, zapraszam !
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie oba róze Znajdziesz cos?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam !
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za CaH i Pinacoladę? razem lub osobno...
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post22101975 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
u mniw nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mi nie odpisałaś ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam !
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- zapraszam ! ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- up
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Cah i ten różowy cień z inglota, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za cute as hell?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalazłam u was dziewczyny, zapraszam na dokładkę !
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1290180034
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1288645580 cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie u Ciebie lakiery i cienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
odpisane, zapraszam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.