![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności - Atmosphere, Troll, Bershka, New Look,nowe kosmetyki, ksiażki
Nowy, uporządkowany wątek wymiankowy. Chcę pozbyć się rzeczy, które przestały mi pasować
![]() Ubrania, które oferuję w większości są w idealnym stanie - mało noszone. Większość kosmetyków jest całkowicie nowa, w przeciwnym razie zaznaczam pojemność. Rzeczy wysyłam priorytetem w kopercie zwykłej lub bąbelkowej (jeśli wymaga tego sytuacja ![]() Z czasem będę uzupełniać zbiory. Nie mam konkretnych wymagań, wystarczy, że coś wpadnie mi w oko ![]() Serdecznie zapraszam!! ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności - Atmosphere, Troll, Bershka, New Look,nowe kosmetyki, ksiażki
Na pierwszy ogień idą bluzeczki
![]() COŚ DZIWNEGO DZIEJE SIĘ Z MOIMI ZAŁĄCZNIKAMI, TAKŻE JEŚLI WYSKAKUJE BŁĄD PROSZĘ ODŚWIEŻYĆ STRONĘ, A POWINNO BYĆ DOBRZE ![]() 1. Bluzeczka w kwiatki (odpowiednia do spania), brak rozmiaru, ale jak dla mnie to M/L 2. Bluzeczka New Look z "dekoltem" z tyłu, rozmiar XL, zdjęcie niebardzo oddaje jej kolor ![]() 3. Różowa, cienka bluzeczka z aplikacją z cekinów Reserved rozmiar M 4. Bokserka fioletowa w paseczki, pod spodem ma króciutki top, rozmiar 38-40 - dokładka 5. Różowa tuba frotte zawiązywana na szyi. Z boku kieszonka, w pasie gumka, na końcu sznurka koraliki, Atmosphere rozmiar 40/42 (na moje 40). Nowa - odcięłam metki, ale suma sumarum jej nie założyłam ![]() 6. Prążkowana bokserka w paski Top Secret - stan bdb, rozmiar XL (jest wygnieciona-przepraszam) - dokładka 7. T-shirt w krówki Troll (Trend Station), rozmiar z metki L, ale jak dla mnie to zdecydowane S. Jest rozciągliwa. Stan bdb+ 8. Tunika/dłuższa bluzeczka z sarenką (zdjęcie nie pokazuje całej długości). Rozmiar z metki M, ale jest dużo większa. 9. Śliczna bluzeczka z głębokim dekoltem wykończonym satyną, wstążęczka, którą można dowolnie związać. Rozmiar M/L, na XL też powinna pasować. Jest rozciągliwa.
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-10 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
COŚ DZIWNEGO DZIEJE SIĘ Z MOIMI ZAŁĄCZNIKAMI, TAKŻE JEŚLI WYSKAKUJE BŁĄD PROSZĘ ODŚWIEŻYĆ STRONĘ, A POWINNO BYĆ DOBRZE
![]() 1. Zapinany, gruby sweterek z zabawnym, długim kapturem zakończonym pomponikiem. Cropp Town rozmiar L (stan idealny) 2. Bolerko (szyte) stan bdb, rozmiar na oko M --> dokładka 3. Bolerko w łączkę H&M, stan idealny, raz założone - rozmiar z metki to 42, ale jest dobre na M/L --> dokładka 4. Strój kąpielowy tankini - góra rozmiar 44, dół 42 - moim zdaniem spokojnie będzie pasował zarówno na 42 jak i 44. Stanik nieusztywniany, majtki dość niskie. Stan - idealny NIE MA! 5. Różowa bluza z miki Troll, rozmiar z metki XL, ale to raczej L. Stan bdb. dokładka 6. Czerwona spódniczka Atmosphere, rozmiar 44. Szerokość w pasie 47cm, biodra 55cm. dokładka 7. Pasek na gumie (65cm bez klamry)
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-26 o 00:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
COŚ DZIWNEGO DZIEJE SIĘ Z MOIMI ZAŁĄCZNIKAMI, TAKŻE JEŚLI WYSKAKUJE BŁĄD PROSZĘ ODŚWIEŻYĆ STRONĘ, A POWINNO BYĆ DOBRZE
![]() 1. Zielony płaszczyk przewiązywany w pasie House rozmiar L 2. Jeansowe spodenki Cronx - rozmiar 28, ale jak dla mnie 27. Stan bdb, żadnych śladów użytkowania DOKŁADKA 3. Białe, lniane spodenki Reporter, rozmiar XL - prawie w nich nie chodziłam, dużo mnie kosztowały. DOKŁADKA 4. Złota spódniczka Cropp - rozmiar L, ale na XL też będzie dobra. Pięknie się prezentuje na żywo, połyskująca, od spodu bawełna, szyta z koła dlatego nie mogłam jej dobrze uchwycić na zdjęciu. Miałam ją na sobie 2 razy. DOKŁADKA 5. Spódniczka z falbanek w gwiazdki firmy Atmosphere - stan idealny, rozmiar z metki 40-42, ale na moje oko 38-40. DOKŁADKA
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Jeansy z podwyższonym stanem Troll, założone kilka razy. Trochę pogniecione na zdjęciu. Rozmiar L, ale zaniżony, wg mnie to M. - wymienię TYLKO za rzeczy w rozmiarze M, np. rurki rozmiar 29, fajne koszulki, cardigany lub buty rozmiar 3. Oferowanie "resztek" z szaf nie ma sensu.
2. Piżamka satynowa w misie, bardzo krótka, na oko rozmiar M/L 3. Piżamka satynowa w róże, na oko rozmiar L/XL obydwie w stanie idealnym
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-04-04 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() Torby: - szmacianka z pieskiem Troll (mieści A4) Książki: - "Słownik postaci Ogniem i mieczem" + mapka - nowa - gramatyka niemieckiego wydawnictwo Cykada, nieużywana, przeleżała w szafie, twarda oprawa - "Codzienność sierpień-wrzesień 1944" Teresa Sułowska-Bojarska, tylko przeczytałam, stan idealny - "Świetnie wyglądasz" książka o zdrowiu, odżywianiu itd. Nowa. Biżuteria: - plastikowe korale New Yorker - bransoletka z przywieszkami - kolczyki Hello Kitty - kolczyki z masy perłowej - posrebrzane z gwiazdkami - zółto-pomarańczowe z masy modelinowej - żółte z koralikami - jeden plastikowy, drugi szklany
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-10 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moesz podac wymiary porpurowego longa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czas na kosmetyki:
- maseczka Oriflame - żelowa odświeżająca, nowa! - czekoladowy balsam do ciała 500ml, pozostało ok 480ml. - książki w języku angielskim - "Pod słońcem Toskanii" (zdjęcie zapożyczone, w rzeczywistości wydanie z serii "literatura na obcasach" czy coś takiego ![]()
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-04-04 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki: 1 zdjęcie - cienie: żółto-pomarańczowy Oriflame Visions - delikatne, perłowe kolorki, zużycie ok/1/3 może trochę mniej, - 3 odcienie niebieskiego Oriflame Visions + aplikator - 2 razy się nimi pomalowałam - cienie Inglot - pasuja do paletki Inglota, raz użyte. Prostokątny jest taki złocisty, a okrągły rudawy. Obydwa połyskujące - róż do policzków mus Maybelline - ma srebrne drobinki, można używać jako cień. Pojemność na zdjęciu - lakiery - koralowy Ados, seledynowy Butterfly (raz użyte - dobrze kryją, świeże, intensywnie kolorki) 3 zdjęcie: - jogurtowy balsam do ciała o zapachu maliny - Avon - połowa - cytrusowy, odświeżający żel do stóp Avon - prawie cały - ścierający krem do stóp Oriflame - prawie cały - odświeżająca, algowa, żelowa maseczka do twarzy Oriflame - nowa! - żel na policzki Oriflame - woda toaletowa Wink Avon, flakonik bez atomizera - ok. połowy 4 zdjęcie - dezodorant perfumowany Adidas - pojemność widoczna na zdjęciu, świeży, letni zapach - woda toaletowa Sweet Rose, La Rive - prawie cała - woda Tahitian - Avon, pojemność jak na zdjęciu, słodki, kokosowy zapach - ujędrniający balsam do ciała z masażerem - Avon - ponad połowa - Samoopalacz Oriflame - pojemność zaznaczona na zdjęciu
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-10 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za spodnie trolla? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1256423193
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() - strój kapielowy H&M rozmiar 42 (góra na biust w rozmiarze D), dół - półszorty, dość niskie (wydają się ogromne, ale nie są ![]() Noszony, ale stan oceniam na bdb - strój kąpielowy Troll, tradycyjne majty, dość wysokie (szczególnie z tyłu), góra nieusztywniona (na miseczkę C/D). Dół jest L, ale moim zdaniem jest trochę większy - bielizna H&M, stanik 80D - noszony, stan bdb+, majtki do kompletu - nowe z metką papierową, rozmiar L, ale są baaaardzo niskie z przodu, tył półprześwitujący NIE MA! Paski: - parciane - oddam za drobiazgi, - gruby pleciony fioletowy - plecionki żółta, zielona i perłowo-złota.
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-26 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Coś u mnie za kolczyki białe w kropki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1256423582 Interesuje mnie również mgiełka do ciała https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1256426887 oraz: - krem do rąk Oriflame piernikowy ok. połowy (brak zdjęcia) i - maseczki Oriflame - żelowa odświeżająca ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46435638 Szukam lakierów do paznokci ![]() Edytowane przez pomaranczynka Czas edycji: 2009-10-25 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za któreś z tych rzeczy:
maseczki Oriflame - żelowa odświeżająca i pomidorowa do cery tłustej i normalnej - nowe tusz do rzęs up lifting Avon - nowy, zafoliowany mgiełka do twarzy marokańska róża Avon - nowa ?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- tusz do rzęs up lifting Avon - nowy, zafoliowany - truskawkowy żel do stóp Oriflame - nowy - czekoladowy balsam do ciała 500ml, pozostało ok 480ml. - krem jogurtowy do ciała o zapachu malinowym Avon ok. połowy, żurawinowy krem do rąk Oriflame ok. połowy - krem do rąk Oriflame piernikowy ok. połowy (brak zdjęcia) ???
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś purpurowego longa?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za czarną torbę, spodnie troll i może maseczki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=9380225 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152425
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za - tusz do rzęs up lifting Avon - nowy, zafoliowany
- czekoladowy balsam do ciała 500ml, pozostało ok 480ml.
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za purpurowego longa Amisu?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1256422107
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
- maseczki Oriflame - żelowa odświeżająca i pomidorowa do cery tłustej i normalnej - nowe!
- mgiełka do twarzy marokańska róża Avon - nowa - tusz do rzęs up lifting Avon - nowy, zafoliowany - truskawkowy żel do stóp Oriflame - nowy - czekoladowy balsam do ciała 500ml, pozostało ok 480ml. - kulkowy dezodorant antyperspirancyjny Nivea Energy Fresh nowy! - krem jogurtowy do ciała o zapachu malinowym Avon ok. połowy, żurawinowy krem do rąk Oriflame ok. połowy - mgiełki do ciała Avon: jezyna-wanilia i truskawka- guawa, żużycie to ok. 30ml, a mgiełki mają 125ml - krem do rąk Oriflame piernikowy ok. połowy (brak zdjęcia) cos u mnie? oddam wieeeeele! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
cos za tusz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1256424453 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1256424453 ???
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
lakier do paznokci Avon (nowy - nie trafiłam z kolorem) ma ładne, połyskujące drobinki - kulkowy dezodorant antyperspirancyjny Nivea Energy Fresh nowy! żurawinowy krem do rąk Oriflame ok. połowy - krem do rąk Oriflame piernikowy ok. połowy (brak zdjęcia) ?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
4. Sweterek H&M w serduszka (stan idealny) na lewym ramieniu rząd guziczków, rozmiar 42
2. Jeansy z podwyższonym stanem Troll, założone kilka razy. Trochę pogniecione na zdjęciu. Rozmiar L, ale zaniżony, wg mnie to M - tusz do rzęs up lifting Avon - nowy, zafoliowany coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- czarna, imitacja wężowej skóry
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Bluzeczka została na stancji, wiec dopiero wieczorkiem mogłabym Ci podać dokladne wymiarki, ona pasuje na S i na M bo jest rozciagliwa i jest dosyc dluga jak na taka bluzeczke
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.