|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pierwsza wymiana, S/M
witam
mój pierwszy wątek tutaj więc proszę o wyrozumiałość ![]() rzeczy wysyłam wyprane i tego samego oczekuję. dodatkowe wymiary bądź zdjęcia dorzucę w razie takiej potrzeby wymienię na coś co mi wpadnie w oko ![]() 1,2 buty, rozm 38, dł 24,5cm, wys 11 cm, założone raz. wymienione 3 biały stanik z truskawkami, rozm 32/70b, 4 biały stanik z kolorowym wzorkiem, rozm 32b, 5 biały stanik code, rozm 75c wszystkie staniczki za duże ![]() ![]() 6 brązowa koszula JACK rozm z metki S dł rękawa 53,5cm, dł całkowita 55,5cm 7 niebieska bluzeczka na ramiączka dł całkowita 38cm, szer pod biustem 31cm 8 bluzeczka biało czarna w romby benetton dł całkowita 51cm, szer pod biustem 51cm Edytowane przez pysiunia93 Czas edycji: 2010-04-20 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: pierwsza wymiana, S/M
9
białe lniane spodnie szer w pasie 39cm dł całkowita 93,5 cm lekko zszarzałe nogawki z tyłu 10 czarna bluzeczka prześwitująca promod dł całkowita 60cm szer pod biustem 33cm 11 bluzeczka z krótkim rękawkiem flower dł całkowita 51,5cm szer pod biustem 37cm 12 bluzka z długim rękawem angie dł rękawa 59cm szer pod biustem 37cm dł całkowita 46cm 13 beżowa bluzka z krótkim rękawkiem reserved dł 59,5cm Edytowane przez pysiunia93 Czas edycji: 2010-03-31 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
14
bluzka z rękawem 3/4 basic dł rękawa 51cm dł całkowita 60cm malutka dziurka pod pachą do zaszycia 15 czarne spodnie mng oasics szer w pasie 40cm dł całkowita 79cm szer nogawki na dole 17,5cm 16,17 czarne spodnie 3/4 fishbone z rozpinanymi nogawkami szer w pasie 39,5cm dł całkowita 77 szer nogawki na dole 17cm 18 czarna bluzka z długim rękawem pretty girl dł rękawa 60cm dł całkowita 51,5cm 19 bluzka na ramiączka szer pod biustem 36cm dł całkowita od rękawa 48cm jedno ramiączko się urwało, do przyszycia 20 bluzeczka wiązana na szyji szer pod biustem 29,5cm dł całkowita 41cm zapraszam do wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za buty, rozm 38, dł 24,5cm, wys 11 cm, założone raz.???
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nie oddam tej sukienki za buty
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
* połowa kremu dla księżniczek
* mini spódniczka moro szer w pasie 39,5cm długość 29,5cm * subrina recept lotion przeciwłupieżowy - kuracja bez słukiwania czarną linią jest zaznaczone ile jest
kto nie pyta, pozostaje nim całe życie ![]() Edytowane przez pysiunia93 Czas edycji: 2010-04-10 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
up
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś w zamian za buty na koturnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja byłabym zainteresowana. Poza wątkiem mam jeszcze inne sukienki, np taka jak w załączniku (chwilowo nie mam innego zdjęcia)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej, sorki że dopiero teraz - jasnę, mogę wymienić się za tą sukienkę i bolerko w zamian za buty. To jak wymieniamy się?
napisz mi co z tą sukieneczką bershka ,bo inni o nią pytają i nie wiem czy ją dla Ciebie rezerwować, ale wstępnie ją dla Ciebie specjalnie odłożyłam ![]()
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-04-06 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
to wysyłamy listem poleconym, obojętnie mi jakim, jak Tobie wygodnie. - prosiłabym Cię, żebyś wysłała pierwsza, jak paczuszka dojdzie to wtedy ja wysyłam, ze względu na liczbę przekupek ok? adresik wysyłam na pw
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dzisiaj paczka doszła z sandałkami, już wysłałam swoją priorytetem
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- a właściwie czemu oddałaś, skoro są fajne? obcierają? będę musiała tylko coś z paskiem zrobić bo mi zlecą z kostki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
ok, daj znać jak dojdzie paczuszka
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
no to się cieszę i mam nadzieję, ze wszystko jest dobre
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.