|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymiana- biżuteria, akceroria, odzież
Witam serdeczenie wszystkie Wizażystki, zaczynam swoją przygodę na Targowisku, mam nadzieję, że będzie ona długoterminowa
![]() 1.dluugie naszyjniki, pierścionki z dużymi oczkami, bransoletki,korale 2.opaski/gumki 3. broszki- kwiat z materiału 4. próbki perfum/ pytać o konkretną firmę, raczej wszystko przyjmę ![]() 5. próbki markowych kosmetyków( nie interesują mnie raczej polskie firmy), za coś ciekawego jestem w stanie oddać jakaś bluzkę czy torebkę. 6. mała torebka na pasku 7. wszystko co związane ze scrapbookiem (papiery, dziurkacze, naklejki) 8. zabawki edukacyjne dla synusia (wiek 2 lata) czyli drewniane puzzle, playdoh etc. 9. no i oczywiscie kusić ciuchami, szczegolnie dlugie T-shirty, bolerka. tuniki, paski i buty, apaszki a ode mnie: 1. kolczyki jak na zdj (ja nie mogę nosić żadnych- mam strraszne uczulenie ![]() 2. ala satynowa, złota w groszki, elegancka, rozmiar M, ubrana dosłownie 2 razy ( mała niestety) pod pachami-45cm, dlugosc ok 58cm- SLICZNA 3. koronkowa fioletowa bluzka rozmiar M, stan bdb+, super ale jest malo okazji do jej zalozenia, wiec zalozona 3 razy leży w szafie-szerokosc pod pachami 44 cm, długa 55cm 4. czarna bokserka ze srebrną nitka, długa, wykonczona cekinami , bardzo rozciągliwa, bedzie dobra od duzego s do L 5. Czarna Miss Sixty, elastyczna, cudna aplikacja z cekinów SLURP, pod pachami bez rozciągania 39-40 cm długa 58cm, 6. rózowe/fioletowe rybaczki/spodnie DKNY, z metki rozmiar 7 pas- 37x2, dlugosc nogawki od kroku 57cm, dlugosc calkowita-79cm 7. biała, elastyczna DUNNES STORES, szerokie ramionka, wg mnie to rozmiar L, w miejscu biustu materiał jest podwójny, więc staniczek nie prześwituje - pod pachami-47 dlugosc-53cm ciuszkow i innych rzeczy mam mnóstwo, to tak na początek, bo nie mogę zaladować wiecej zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana- biżuteria, akceroria, odzież
cos za zielone i zlote kolczyki oraz bluzke satynowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymiana- biżuteria, akceroria, odzież
będę miała dużo biżuterii, trochę w moim wątku hand made, mogę zrobić też na życzenie jeśli chcesz jakąś biżuterię. do scrapbookingu będę miała malutkich cekinów w różnych kształtach i kolorach i trochę papieru kolorowego.
ale musiałabyś zajrzeć do mojej wish listy, bo u ciebie nic nie widzę dla siebie. wish równierz w wątku hand made ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.