![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Buty koturny, sukienki i inne
Witam
Jako nowa przekupka startuję z dwoma rzeczami. ![]() Zasady: - zawsze wysyłam listem poleconym - rzeczy nieaktualne kasuję - wszystkie aktualne rzeczy będą zawsze na pierwszych stronach wątku - noszę rozmiar 36-38 wiec proszę mi innych nie proponować. -buty 39/40 1. NIEAKTUALNE Z chęcią wymienię buty koturny, wzór wężowy, rozmiar 40 (rozmiarówka jest lekko zaniżona z góry uprzedzam, na 39 na pewno bedą za duże, a z 40 to juz różnie, na mnie za duże) Ja noszę z reguly 39/40 i te buty są na mnie za duże. Podejrzewam, że na 41 też bedą dobre. Stan bdb, założone jedynie kilka razy, jednak spadały mi z nóg ![]() 2. Sukienka Frodo!, ma już kilka latek, założona kilka razy. Większość czasu przeleżała w szafie, rozmiar 38, zdjecia 4,5,6 3. gorset do sukienki, kolor bordowy z brokatowymi wzorami. używany kilka razy, wymaga odświeżenia, ja nie mam na to czasu. Podwójne ramiączka, z tyłu sznurowany. Na drugim zdjęciu pada cień, to nie jest żadna plama ![]() 4. Bluzeczka w paski, jak nowa, rozmiar z metki S, moim zdaniem pasuje też na M 5. długa bordowa spódnica z marszczeniami pasująca do różnych gorsetów. jest lekko przybrudzona, wymaga oświeżenia. stan bd-. rozmiar 38 Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-08-30 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty koturny, bluzki i inne
odpisałam
DOKŁADKA BLUZECZKA NIEBIESKA MAX FACTOR, wygrana w jakims konkursie, dość krótka, stan dobry, rękawki 3/4. nie mam pojecia jaki rozmiar, na metce jest L-5, moim zdaniem to M. Spódnica satynowa czarna, małe rozporki po bokach, szerokość w pasie ok, 35,5, w biodrach ok 48-49 cm Bluzka bez rękawów czarna, satynowe wykończenia, kwiatowe delikatne wzory, obwiedzione brokatem. stan db. rozmiar. 38 Czarna bokserka, koronkowy tył, rozmiar- metki nie ma, ale moim zdaniem M. stan Bdb, założona ze dwa razy, wiekszość czasu przeleżała w szafie Sweterek RESERVED, śliczny lekko błyszczący, rozmiar M, stan bdb, założony kilka razy. Pasek z fajną klamrą, długość paska bez klamerki 97 cm. jak nowy. Niebieski sweterek z długim rękawem nie pamietam jaki było rozmiar na metce, bo kiedyś wycięłam ją. Moim zdaniem M. stan dobry, chociaż noszona była wiele razy. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-08-25 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Buty koturny, sukienki i inne
cos za koturny?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzka kremowa REPORTER, motylkowy wzór, dekolt dość szeroki, nie pamietam czy taki był, czy troche sie rozciągnął. Kilka lat leżała w szafie. rozmiar L
Zwykła czerwona koszulka z logo BauMaster, rozmiar moim zdaniem S/M .stan bdb Klapki kremowe, pościerane trochę na czubkach, fleki też do wymiany, rozmiar 40 Czarne szpilki, niewielkie mało widoczne obtarcia na czubkach, rozmiar 39, fleki do wymiany. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-08-25 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za buty?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ciężko będzie bo ona totalnie na mnie nie pasuje i nie mam jak jej założyć ;/ od będzie dobra do małego m a ja noszę L/XL i no za wąska w ramionach jest żebym się w nią wcisnęła bez rozwalania podszewki
![]() układa się na ciele (heh z lepszych czasów gdy ją kupiłam) tak jak tego typu kurtki skórki ze ściągaczami
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za koturny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za koturny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za koturny?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za koturny>
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
rene1984 odpisałam
eyo odpisałam lagowianka odpisałam monisiowagks odpisałam resztę właśnie przeglądam ![]() sylwia_na odpisałam ggosza odpisałam Kiniaa92a odpisałam Pijana truskawkami przegladam zaraz odpisze Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-08-25 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za buty ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś za te koturny-nawet kilka rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wymiary kurteczki
Wymiary Długość całkowita 61cm Szerokość od pachy do pachy 44cm Szerokość ściągacza 40cm (naciąga się) Długość rękawa wew / zew 44cm / 56cm
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jaka jest długość wkładki w platformach i czy ewentualnie znajdziesz coś u mnie za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zielona, odpisałam u ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś zakotyurny,koronkową czarną bokserkę i złoty sweterek?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.