|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() 2 komplety i 1 naszyjnik
Witam goraco!
Wlasnie ukonczylam moje nastepne "swiecidelka". Pierwszy komplet wykonany jest z perel Swarovski i krysztalkow bicone Swarovski, ze srebrem 925 ![]() drugi zrealizowalam z motylkami Swarovski, krysztalkami bicone 3mm i 4mm Swarovski, ze srebrem 925 ![]() a trzeci to naszyjnik, lancuszek srebro 925, krysztal Swarovski kolor Crystal Vitrail Light 14 mm z perlami Swarovski 6mm Light Grey ![]() Mam nadzieje, ze sie Wam spodoba! ![]() Zapraszam do mojego bloga: http://millykolekcja.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
yyy a czasem słonko nie masz już gdzieś swojego wątku? bo cosik mi sie tak zdaje , to po co zakładasz nowy nie lepiej wszystko mieć w jednym miejscu- staram sie delikatnie dać ci do zrozumienia ze nie "zaśmieca "sie forum
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: 2 komplety i 1 naszyjnik
Przepraszam z gory, nie zasmiecam niczego! To nie w moim stylu! Tylko jestem nowa i nie moge sie polapac na tym forum, pierwszy watek to bylo powitanie, a ten jest chyba innym watkiem, pokazuje moje prace. Zazwyczaj fora sa podzielone na kategorie, gdzie mozna otworzyc watek w sekcji np. o kompletach, i sa rozne sekcje, a to forum wyglada bardziej na bloga. Pozdrawiam. Jezeli ktos mi wytlumaczy jak sie tu poruszac to dostosuje sie do tego, nie trzeba od razu pisac o zasmiecaniu, tylko pomoc, po to jest chyba forum?! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do powitan, rozmow o wszystkim itd jest bizuteryjny watek plotkowy.
Swoje wszystkie prace przedstawiasz w jednym watku - w ten sposob ktos moze obejrzec jak sie rozwijasz. Osobno sa inne dzialy, np. Poszukiwany, Poszukiwana gdy czegoś szukasz Przejrzyj po prostu tematy watkow i zalapiesz o co chodzi ![]() A, i mamy zwyczaj dodawania zdjec do wpisow z poziomu forum a nie podawania linkow. Jak dodawac zdjecia i nie tylko dowiesz sie z tego watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135604
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ok, dziekuje bardzo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
bardzo podoba mi sie drugi komplet z motylkami, mimo,ze za bardzo nie przepadam za swavorskim... ale ten mnie urzekl ;] i mala uwaga dziewczyny maja racje, z normalnie dodanymi zdjeciami nie w postaci linku lepiej sie oglada PRACE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładny ostatni wisiorek!!!
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Komplet naszyjnik i kolczyki z listkami Swarovski
DLA ZAINTERESOWANYCH MOJA BIZUTERIA...
Komplet z listkami Swarovski ze srebrem 925. Edytowane przez Milly77 Czas edycji: 2010-05-05 o 04:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Prace są proste, ale bardzo eleganckie.
Przyłączę się tylko do opinii dziewczyn, że lepiej byłoby, gdybyś wstawiła zdjęcia bezpośrednio w wątku na Wizażu. No i koniecznie skasuj informację o tym, gdzie można komplet nabyć, bo reklamy tego typu są tu płatne ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
dzieki za porade, juz nic nie bede wstawiac, poniewaz niewiem gdzie i co mam robic, w jakim watku? mozna sie wypisac z tego forum? chyba zrezygnuje! pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nie chodzi o to bys zaraz rezygnowała
![]() poczytaj poprostu regulamin , tam wszystko jest napisane, co i jak , co wolno a czego nie ![]() Z reszta jak wejdziesz na pierwszą stronę wątku , na samym początku masz wątki : Od redakcji: Chcesz coś sprzedać,kupić?Najpierw przeczytaj ten post! Od redakcji: Jak korzystać z wyszukiwarki i innych opcji forum-KURSY OBRAZKOWE Poczytasz , to bedziesz wiedzieć co i jak . A robisz ładną biżuterię ,więc miło by było ją tu pooglądać ![]() Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2010-05-05 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
To nie takie trudne - wystarczy:
1. Przeczytać regulamin 2. Mieć swój wątek, w którym chwalisz się swoimi pracami wklejając zdjęcia bezpośrednio w wątku (tego chyba nie trzeba Ci tłumaczyć, bo poradziłaś sobie z tym bez problemu ![]() 3. Zgodnie z regulaminem nie wklejać linków do stron, gdzie sprzedajesz swoje prace - ew. możesz wykupić reklamę, w której oferujesz sprzedaż swoich wyrobów. Ups, widzę, że kasia_kati mnie ubiegła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
dziekuje z calego serca dziewczyny, jestescie bardzo uprzejme!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Milly, każda z nas kiedyś zaczynała, więc rozumiemy, że a początku człowiek porusza się trochę jak dziecko we mgle
![]() Więc mam nadzieję, że już bez paniki ogarniesz temat i będziesz się dalej chwalić swoimi pracami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo, chociaz ktos rozumie, bo od poczatku takim tonem jedna z was napisala, ze zasmiecam, ze mnie rzucilo na nogi, dlatego ze zazwyczaj na forach jeden drugiemu powinien pomagac, i byc uprzejmym, ale co zrobic, zlosliwosc ludzka nie zna granic! Jestesmy ludzmi nie robotami, i przeciez mozna sie pomylic. Zycze Tobie milego dnia i dzieki jeszcze raz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Milly, ale zrozum, że naprawdę można dostać szału, jak co chwila zdarza się ktoś taki, kto wyskakuje ni z gruszki ni z pietruszki i miesza na forum. No i niestety dość często są to "gwiazdy", które myślą, że ich prace są "ach, och, najlepsze, najpiękniejsze, nic tylko podziwiać i broń Boże nie krytykować". Więc nie dziw się, że co poniektórym, bardziej porywczym "stałym bywalczyniom", włącza się w takich sytuacjach tryb ostrzegawczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.