![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy wątek:) XS/S, buty, torebki, dodatki i różnościNIEAKTUALNY witam ![]() To mój pierwszy wątek wymiankowy, więc proszę o zrozumienie ![]() Oczywiście zapoznałam się z regulaminem. Zasady jak u wszystkich, tzn: - nie odmieniam się -proszę dobrze czytać opisy, sprawdzać wymiary, żeby wszystko było jasne -proszę pytać, chętnie odpowiem -preferuję wymianki większe ze względu na niemałe koszty wysyłki ![]() -pierwsza mogę wysłać osobie, która ma znacznie więcej przekupek niż ja - tak około 10 -posiadam konto również na innym portalu, więc coś może po prostu stąd "zniknąć" ![]() -rzeczy wymienione, będę zaznaczać kolorem szarym z napisem "nie ma"itp -proszę, odpisuj u mnie, zrobię tak samo -nawet, jeśli coś Ci się nie spodoba, napisz chociażby to "nic" - nie ignoruj mnie... -preferuję kulturalne wymianki, negocjacje itp ![]() - nie siedzę na wizażu 24/7, proszę o wyrozumiałość ![]() -niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np dużo kosztowały i w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, bo wizja oszustwa mnie przeraża... Ale jeśli mimo wszystko ktoś mnie oszuka - ZGŁASZAM NA POLICJĘ!!! nie będę tolerować żadnych oszustw....bądźmy uczciwe ![]() - Jeśli rezygnujesz - NAPISZ!!! Ja szanuję Twój czas - Ty szanuj mój!!!! Ahaa i bardzo ważne na sam koniec: - jeśli się z kimś już wstępnie umówię lub wymienię, a dopiero wtedy zobaczę (lub co gorsza nie zobaczę i wyślę i dopiero Ty zobaczysz) jakąś wadę, proszę poinformuj mnie o tym, nie wystawiaj pochopnie negatywnej opinii! Staram się zawsze solidnie wszystko przejrzeć, ale jestem tylko człowiekiem, może się zdarzyć, że coś przeoczę ![]() Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ![]() moja wish ![]() za te rzeczy, a przede wszystkim za pogrubione jestem w stanie poszukać poza wątkiem i oddać wiele,wiele, wieleeeee ![]() - butów typu LONDYŃSKIE SKARPETY o długości wkładki wew. 23,5cm - NAJPILNIEJ -ODDAM WIEEEEELE - FLAGA POLSKI - im większa, tym lepiej ![]() -wszystko na motorek ![]() -odzież/gadżety związane z Formułą 1(głównie Kubica i Renault, ale też Alonso i Jenson Button:P) -PILNE!!!! -odzież/gadżety związane z piłką nożną, reprezentacji Hiszpanii, Valencii, narodowa Polski i Davidem Villą:P -filmy na dvd - romansidła i komedie ![]() -książki do nauki hiszpańskiego lub arabskiego lub innego języka OPRÓCZ angielskiego, niemieckiego i francuskiego -mp3 TYLKO 1 lub 2 GB, może być bez słuchawek - żarówki energooszczędne - nasiona , cebulki kwiatów itp... -kalkulator - duuuży ![]() -klatkę i akcesoria dla szczurka ![]() ![]() - drobny sprzęt agd/rtv Na ciuszki wymieniam się raczej niechętnie...chyba, że coś bardzo wpadnie mi w oko. Mam pełną szafę ![]() -kamizelki, ale takiej fajnej krótkiej do koszuli -satynowych rurek Z kosmetyków: -kredek do oczu, tuszy itp wyłącznie w kolorze CZARNYM i nowych Noszę rozmiar XS/S Jednak zastrzegam, że może mnie zainteresować niemal wszystko ![]() Na wymiankę posiadam: 1. i 2. Rurki z koroną na kieszeniach roz. S, nowe, ale posiadają z przodu jakąś plamkę - widać na zdjęciach szerokość w pasie - 36cmx2 - w trakcie wymiany - nie ma, wymianka z HotterThanFire 2. Rzymianki Atmosphere, używane długość wkładki wew. 23,5cm - nie ma, wymianka z Coca_Colaa 1. Platformy New Look, używane, BRAKUJE KAWAŁKA ZAPIĘCIA, POZA TYM MOIM ZDANIEM PRZYDAŁABY SIĘ WIZYTA U SZEWCA, PONIEWAŻ BUCIKI TROSZKĘ SIĘ ROZKLEJAJĄ (GŁÓWNIE WKŁADKI WEWNĘTRZNE -CO WIDAĆ), dł. wkładki wewnętrznej 24cm 2. Bluza House, XS 3. czarne balerinki z kokardką rozmiar 36 - za coś fajnego 4. pasiak Atmosphere, S, nie wiem, czy chcę oddać... 3. cudowne, połyskujące body z kokardą, XS/S - nie wiem, czy chcę oddać... - jednak nie chcę oddać ![]() DOKŁADKA 5. Rurki czarne Rozmiar z metki 164cm, moim zdaniem XS/S, na mnie są za krótkie ![]() 6. Prześliczny różowo - biały sweterek z bolerkiem zdjęcie zapożyczone z allegro, ale mój jest identyczny oddam za coś fajnego - szerokość w biuście ok. 40 cm (do ok. 94 cm) - długość od ramienia ok. 56 cm - długość rękawa (strona zewnętrzna) ok. 61 cm 7. i 8. Śliczna sukienka w kwiaty rozmiar 38-40 później dokładnie zmierzę bez paska!!! - za coś super 9. 10. Tunika z kominem rozmiar z metki 12, ale może pasować też na inne rozmiary, w najbliższym czasie zmierzę - za coś fajnego Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-25 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy wątek:) XS/S, buty, torebki, dodatki i różności
1. Bluzeczka z bolerkiem w gwiazdki, rozmiarówka dziecięca, ale na XS będzie dobra
DŁUGOŚĆ - 44CM SZEROKOŚĆ POD PACHAMI - 35CM DŁUGOŚĆ RĘKAWA - 26CM - nie ma, sprzedana na all 2. Kurtka z dżetami -niestety brakuje dość sporo! rozm. XS/S 3. Kurteczka - katana z misiem Fishbone Ma dziurę w kieszeni!!! długość - 51cm szerokość - 43cm długość rękawa - 61cm 4. Nowa torebka z kokardkami - nie mieści A4 5. Różowa bluzeczka KEVEN z żabotem szerokość -30,5cm dł z tyłu - 23,5cm dł z przodu - 31cm 6. Tunika morska XS/S, ma jedna malutką dziurkę-leci do PannaDelikatna ![]() 7. Krem do depilacji, NOWY, wypróbowany tylko na 1cm nogi:P nie ma 8. Tusz do kresek firmy Editt, NOWY - leci do PannaDelikatna ![]() 9. Kohl/kajal, kremowy wykrecany, firmy Seliala (chyba, bo nie mogę rozczytać ![]() BIŻUTERIA 1. Śliczne, morskie kolczyki 2. Łezki 3. Morskie oko, w starodawnym stylu + mam do nich zawieszkę 4. Ciemnoczerwone 5. Czerwone indiańskie 6. Różowe 7. Czerwone 8. Niebieskie 9. Białe-nie ma 10. Czarne- nie ma 11. Koło łączone na rękę 12. Biało-czarna na rękę 13. Indiański naszyjnik 14. Naszyjnik z zielonym kamieniem Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Śmieszne skarpetki z głową lwa
![]() 2. Bluzeczka na ramiączkach Jane Norman, marszczona, S 3. Bluza w stylu gothic z napisami, S/M 4. Spodnie biodrówki, S 5. Torebka - kuferek z bardzo sztywnego materiału 6. Klasyczna czarna torebka 7. Bluzeczka - kopertówka w paski 8. Proste spodnie jeansowe DENIM, S 9.Biała tuba S/M 10.Bluza Vintage, S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Bluzeczka na ramiączkach, z tyłu ma dwie szelki - paski, S
2.Czapka ![]() 3. Koszula, S, BEZ PASKA!!! 4. Maszynka Gilette, bez wkładów, tylko to, co widać na zdjęciu 5. Biała bluza, rękaw 3/4, ma małe plamki na rękawie i drobne rozdarcie 6. Sukienka - tunika, rozmiarówka dziecięca, ale na XS myślę, że będzie ![]() 7. Prześwitująca narzutka 8. Bluzka z kontrowersyjnym napisem ![]() 9. Koszulka z różowym napisem Adidas, rozm. M Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka w stylu Carmen, mgiełka z kokardką i rozszerzanymi rękawami, S. Minus za to, że kokardka jest troszkę postrzępiona
długość - 45cm szerokość - 37cm rękaw od pachy - 53cm 2. Łososiowy sweterek S/M (przepraszam, że pognieciony ![]() 3 i 4. Śliczna, elegancka biała bluzeczka, bardzo efektowna S, z tyłu ma jakby szal zakładany przez głowę, za coś fajnego ![]() 5. i 6. Śliczny, cieniutki płaszczyk NEW LOOK, z metki 38, ale moim zdaniem 36/38, czyli S/M, właściwie nigdy go nie nosiłam, zapinany na 3 guziczki, z tyłu ładnie wcięty, jak mi się baterie naładują, to postaram się zrobić lepsze zdjęcia długość - 89cm szerokość u dołu - 59cm w pasie, tam gdzie 3 guzik - 40cm od pachy do pachy - 43,5cm rękaw od pachy - 44cm rękaw od ramienia - 60cm 100% poliester 7. i 8. Śliczna bluzeczka, bardzo efektowna, XS/S 9. Śliczna wiązana tunika, S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2. biały bezrękawnik, rozmiarówka dziecięca, ale na XS spokojnie będzie, w środku mięciutkie futerko, stan idealny
szerokość - ok, 37cm długość - ok.44cm - nie ma - poleci do nvmd 3.bluzka koszulowa, rękaw 3/4 4.koronkowa bluzeczka na ramiączkach, S/M 5.sweterek z rozkloszowanymi rękawami i rozcięciami - nie ma 6.sukienka mgiełka 7.bluzka Famous 8.brokatowa kurteczka - katana, ślicznie się mieni S/M 9.spódnica z zakładeczkami i sznureczkami XXS albo XS, ale ma rozdarcie z przodu 10.Bluza REPORTER, jest nieco zmechacona ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
Rzymianki Atmosphere, używane długość wkładki wew. 23,5cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Bluza REPUBLIC, ze ściągaczem na dole i na rękawach, i ciekawym zamkiem, z metki M, ale moim zdaniem S 2. Oliwkowa kangurka, z metki M/L, ale na S jest ok długość - 54cm szerokość - 46cm rękaw od pachy - 49cm 3. Śliczna marszczona bluzeczka z diamencikami na kółku a dole, S - za coś naprawdę fajnego - w trakcie wymiany - nie ma, wymianka z HotterThanFire 3. i 4. Świetna czarna bluzka z łączonymi rękawami u góry, niestety na mnie za duża ![]() 5. Granatowa bluzka "grzecznej uczennicy" ![]() długość - 47cm szerokość - 40cm rękaw od pachy - 32cm 6. Czerwony sweterek Next, S długość - 50cm szerokość - 37cm rękaw pd pachy - 40cm 8. Tunika/sukienka VIP, ma świetny taki śliski materiał i ciekawy zamek ![]() Bielizna itp
7 i 8. Staniki - Pierwszy 75C - za niego będę wybredna - Śliczny koronkowy - Dwustronny - czarno-różowy - Czarny - Stringi czerwone, oczywiście NOWE - Czarny pas do pończoch-rezerwacja - Różowy pas do pończoch 9. Paski Pierwszy mega szeroki na talię, klamrę trzeba pomalować złotą farbką 10. Chusty Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1269528643 coś za nie/??? zajrzyj do starego wątku
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1,2. Marszczona sukienka - tunika
3. Plisowana spódniczka z różowymi zameczkami, rozm.M 4. Mega mini ![]() 5. Stanik sportowy 6. Pasiak na lato 7. Gruba bluza 8. i 9. Bluza Victorii Beckham. Z metki L, ale moim zdaniem S, może nawet XS. Ma troszkę postrzępione rękawy, jest niewyprasowana ![]() 10. Urocze skarpetki z bałwankami ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI
1. "Bądz piękna" o urodzie, str 157 - nie ma 2. "Jak uczyć się szybko i skutecznie", str 187 -nie ma 3. "Dziewczyna Ameryki", str 96- nie ma 4. "Refleksologia", str 240 5. "Interpretacja wierszy", str 183 6. "Podręcznik wróżbiarstwa", str 200 7. ""Saga o ludziach lodu. Zauroczenie", str. 254 - nie ma DOKŁADKA 1. i 2. Pumpy/ alladynki, świetne z napisami, NOWE, niestety na mnie za duże ![]() 3. Kraciasta spódniczka z zakładeczkami 4. Krótka czarna spódniczka 5. Mega krótka mini, dla mnie jednak za krótka ![]() ![]() 6,7 i 8. Śliczny musztardowy, nietoperzowaty sweterek Japan Style, ze ściąganymi rękawkami, niestety z bólem serca muszę się go pozbyć, bo jest na mnie za mały ![]() ![]() minimalnie zmechacony, więc jakby co to mogę go jeszcze "przejechać" golarką ![]() długość - 52cm szerokość - 39cm rękaw od pachy - 46cm - rękaw 3/4 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-19 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1. Świetna bluza z kapturkiem, XS/S 2. Czarna koszulka z napisami ![]() 3. Tył koszulki nr 3 4. i 5. Świetny top, bardzo przydatny do ćwiczeń! Adidas Climalite, XS/S 6. Prześliczne balerinki kokardkami ![]() ![]() ![]() 7. Klapeczki Inblu, na zdjęciu troszkę przybrudzone za co przepraszam, ale leżały długo w pudełku ![]() ![]() 8.i9. Śliczny strój kąpielowy w stylu marynarskim ![]() ![]() ![]() długość z tyłu - 45cm szerokość po biustem - 33cm szerokość od nogawki do nogawki - 36cm oczywiście rozciąga się, bo S to na pewno nie jest Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-16 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. różowe nauszniki, troszkę przybrudzone ( z kurzu)
2. niebieska bluzeczka z jednym rękawem 3/4, S 3. sweterek w paseczki Cherokee, S 4.morska tunika z taśmą ozdobną, jest śliczna! ale ma jedną wadę, z tyłu ma przybrudzenie, nie wiem z czego to może być, hmm może z gumy do żucia?, nie wiem czy się wypierze, nie próbowałam, S długość - 54cm szerokość - 34cm rozciąga się 5.sztruksy GAP, pas 36cmx2 6 i7. jasno - różowa koszulka Armani Jeans, S 8. zbliżenie plamki na tunice 9. kardigan Next, rękawy 3/4, moim zdaniem S, bo jest wąski długość - 58cm szerokość - 40cm rękaw od pachy - 45cm 10. bluzeczka na ramiączkach, S, troszkę poodpruwane nitki z tyłu u góry) Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. czarne spodnie New Look, pas 38,5cmx2, były robione zaszewki w pasie, ale już ich nie ma
2. sandałki Romeo z wiązaniami, rozmiar 36, na palcach były zwężane nitką i guziczkiem, można to bez problemu ściągnąć 3. nowe białe buciki, płaskie, do szpica, założone tylko raz, są na mnie za duże, na stopę o rozmiarze 37, 38 4. i 5. Kurteczka, XS/S, ma fabryczne przetarcia, wada-brak jednego guzika z przodu, z tyłu i częściowo z przodu ma dżety u góry długość - 55cm szerokość - 39cm rękaw od pachy - 46cm 6. i 7. Sweterek Mogran, rękaw 3/4, S, ślicznie haftowany na brzuchu ![]() długość - 44cm szerokość - 37cm rękaw od pachy - 23cm 8. Śliczny sweterek, S/M, NOWY długość - 55cm szerokość - 38cm rękaw od pachy - 46cm 9. Pasiak - tuniczka, rozmiarówka dziecięca, ale XS spokojnie będzie (ja wchodzę ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-16 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. klapeczki na niziutkim obcasiku, rozmiar 36, nowe, raz założone 2. zielona torebka 3. czarna torebka z łańcuchami, BEZ KLAPKA - PRZYWIESZKI! 4. rurki DENIM, mają zepsuty zamek!!, S 5. strój kąpielowy, roz. L 6. książka "The secret diaries of Abigail Titmuss" po angielsku- nie ma leci do Leanne DOKŁADKA śliczny tulipan!!!! z zipem!!! rozmiar 38/40 wymiary na zdjęciu - przepraszam, że napisane tak byle jak ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-15 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczne balerinki w gwiazdki z kokardkami
![]() ![]() ![]() 2. NOWE, cuuuudne, lakierowane balerinki Tammy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cena z metki, jak widać - 16£ - TYLKO za inne, nowe lub w stanie idealnym, usztywniane balerinki 23,5cm na wąską stopę w podobnym stylu lub za coś z wish 3. Skinny, siwe rurki, rozmiar L / 40, mają zepsuty zamek!, poza tym stan idealny, prawie "nieśmigane" ![]() DOKŁADKA 4. i 5. Czerwona bluzeczka, z tyłu przeplatana. Ślicznie się mieni. Stan idealny, poza tym, że jeden sznureczek z tyłu wygląda jak wygląda ![]() długość - 32cm szerokość - 34cm 6. Koszulka ROCK, cały napis i krzyż cudownie się mieni ![]() ![]() ![]() długość - 48cm szerokość - 41cm 7. Błękitna koszulka DIESEL, troszkę zmechacona, rozmiar z metki M/L ale to zdecydowanie S (może XS) długość - 46cm szerokość - 36cm 8. Koszulka Red Chilli Clothing, roz. M, 9. Świetna czerwona koszulka z mieniącymi napisami, S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-16 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1. . Śliczna niebieska bluzeczka w marynarskim stylu, w kropeczki, marszczona, z koronką, guziczki ślicznie się mienią ![]() 2. Panterkowy stanik, usztywniany, ale miseczki są od środka jakieś pogięte, nie układają się, nie wiem może na ciele będzie to dobrze wyglądać, nie próbowałam, bo jest za szeroki i nie chce mi się z tym bawić 3. Marszczona, ma żywe kolory, baaaardzo szerokie rękawy, rozciąga się, więc rozmiar w miarę uni, NOWA 4. Śliczna czarna bluzeczka, zakładki fajnie się układają w dekolt do szpica, S, może i M, na mnie za szeroka ![]() 5. 6. Przecudna narzutka (niby bolerko), satynowa, bo śliska w dotyku, NOWA, rozmiar M/L, może i XL 7. Koszulka z Marilyn Monroe, rozmiar z metki M długość -52cm szerokość od pachy do pachy -41cm Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-24 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1. i 2. Legginsy imitujące jeansy, rozmiar XS/S/M, NOWE - za coś super - nie ma leci do Leanne 3., 4. i 5. Śliczny, NOWY Z METKĄ tulipan z marszczonymi rękawkami, rozmiar 40/L, materiał coś ala aksamit - za coś meeeeeega (bez dodatków) wymiary na zdjęciu 6. i 7. Śliczna bokserka, dłuuuga, ma prześliczne guziczki, kokardkę i wstążeczkę(biała wstążeczka jest postrzępiona u dołu) ![]() długość - 65cm szerokość pod pachami - 37cm jest rozciągliwa 8., 9. i 10. Dziurkowana mega długa bokserka(bez dodatków!), rozmiar z metki XL, ale może i nawet na M i L oraz XXL będzie, wymiary: długość - 81cm szerokość od pachy do pachy- 35cm bardzo się rozciąga! Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-15 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nietstey nic,szukam tylko zlotej bizuterii
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za marszczoną tuniko-suniekne z dokladki?
jaki to rozmiar?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wysokie Platformy długość wkładki 25cm, są przepiękne,
stan niemalże idealny, białe - TYLKO za coś meeeega lub kilka rzeczy!!! DOKŁADKA 1. Różowy T-shirt ze śmiesznym napisem ![]() 2. Biało - czarny sweterek w pasy, jak nowy!!! na mnie za duży ![]() 3. Koszulka Abercrombie, z metki L, ale moim zdaniem S/M, stan +dobry 4. Czarna bokserka, jak nowa, rozmiar uni, bo się rozciąga i na szerokość i na długość Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-20 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!!
1. i 2. Mega wysokie, jak nowe (brakuje tylko kilku dżetów na jednym buciku, ale to się nie rzuca w oczy) platformy - londyńskie skarpety!!!!! duży rozmiar! długość wkładki wew. około 27cm (w razie czego dokładnie zmierzę) -TYLKO i WYŁĄCZNIE za kilka rzeczy lub za coś meeeega, będę baaaardzo wybredna 3. Sexi koszulka ![]() 4. Do spania na oczy ![]() 5. Nerdy, wąskie, są na plusie, może plus 1, można wymienić szkła na zerówki Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-22 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za body?
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.