![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Mam na wymianę w maju
NIEAKTUALNE!!
zapraszam na nowy wątek legenda: dokładki wymienione / brak z innych przyczyn (wystawiam też w innych miejscach więc mogą "nagle " zniknąć) po 10 czerwca Wymienię: PIELĘGNACJA DOKŁADKA 30.05: NUXE Creme Fraiche de Beaute Suractive skóra normalna 30 ml - otwarty i wypróbowany - mineral flowers Almond Blossom travel kit - krem na dzien, na noc i zel do mycia twarzy do skory suchej (pojemnosci po 40 ml, nie otwierane) - fajnie by było wymienić na taki do mieszanej ![]() - kilka razy użyty peeling do twarzy Clerasil z awokado (w neutralnym opakowaniu bez nazwy marki) - 100 ml odlewka szamponu BC Bonacure Color Save - mała buteleczka Biosilk, zużycie 25% - odlweka oleju kokosowego Parachute - mała odlewka Khadi Vitalising - mogę odsypać maseczkę Khadi Sandalwood (na jakieś 5 razy, za coś fajnego więcej) - Liz Earle Hot Cloth Cleanser 100 ml - zużycie ciężko ocenić, ale myślę, że jakieś 10% - Lirene Dermoprogram Beauty Care peeling gruboziarnisty - ok. połowa - Sensual oliwka łagodząca podrażnienia po depilacji 10 ml (użyta raz) - pasta do zębów Meridol 20 ml - pasta do zębów Elmex 20 ml - L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające, nowe - odlewka (do 100 ml, pojemniczek z pompką) mleczka LRP Physiologique - za coś fajnego mogę zrobić odlewkę olejku NUXE - mogę zrobić odlewkę micela Vichy KOLORÓWKA - Ellis Faas błyszczyk Glazed Lips L306 - nowy, cały (załączone zdj producenta) - eyeliner EYEKO jasnoróżowy, wypróbowany - ok. pół BB kremu Garniera - rezerwacja - czerwona pomadka Catrice 080 My Red Card - użyta ze 3 razy - Max Factor Second Skin Foundation 065 (Rose Beige) - zużycie ok. 40% - L'oreal Lumi Magique Rose Beige, wypróbowany - cień Essence 01 CHILL OUT shimmer effect (perłowy biały) - użyty raz - cienie Essence Quattro 02 IRRESISTIBLE użyte kilka razy - Bell Fashion Colour 308 - Bell Fashion Colour 303 - Essence top speed gloss lakier nabłyszczający - użyty kilka razy - Essence multi dimension 3in1 lakier do paznokci przezroczysty użyty kilka razy - próbki BB Kremów w słoiczkach (zostało min. 1 ml) * Lioele Beyond the Solution * Lioele Triple the Solution * Skinfood Mushroom #2 * Skinfood Peach Sake Pore #2 * Skinfood Godd Afternoon Peach Green Tea #2 - Missha Perfect Cover #21 - została co najmniej połowa z tubki 20ml - probki MEOW cosmetics: Bronzer: Sizzle Sample Wildcats: Pinky Panther INNE - pędzelek kabuki Essence, używany, umyty - pędzelek do cieni For Your Beauty, używany umyty - paletka Inglot na ogrągłe cienie - na 3 lub 5 sztuk wysyłka może być z Polski i do Polski, a jak to nie problem, to do Francji Szukam m.in. i nie tylko (całe, próbki i odsypki, bo wszystko zużywam milion lat): - olejek Nuxe z drobinkami - olejek Joico, Ojon !! - ogólnie olejki ![]() - LilyLolo podkład kolor: Candy Cane, Popsicle !!, Cool Caramel - LilyLolo (i inne mineralne) bronzery, róże - Lierac, Hydra-Chrono, Fluide Fraicheur - Lierac Initiatic fluid - Lierac, microdermabrasion - Clarins, Beauty Flash Balm - Bioderma Hydrabio Legere - LRP Hydraphase UV Legere - Avene, Eau Thermale - Bioderma, płyn micelarny - Bioderma, Hydrabio, Lotion Tonique - Vichy, Purete Thermale - dobry żel do mycia twarzy - pędzelki do cieni - Hakuro: H55, H56, H76, H79, H80, H85 - BB kremy - cienie Inglot, Sleek, ew. Bell - cienie Mac! - paletki Inglot kwadrat, puste i nie - BU (oleje, masła, żel hialuronowy, pudry) - miniaturki perfum (chętnie Parisienne, Daisy i inne) - odsypki meteorów! - szampon Absolut Repair podpowiem też, że mam dość jasną (nie bladą) karnację o zimnym, trochę różowym odcieniu ![]() wymienione: - olejek do twarzy i ciala Khadi White Lily - nowy, cały, tylko otwarty - balsam Neutrogena Deep Moisture Creamy Oil (z pompką) użyty kilka razy - masło Avon Dead Sea Minerals, Nourishing Body Butter - mały czerwony GlamBox - duży srebrny Glam Box - niedostępny, bo się zniszczył ![]() Edytowane przez la6 Czas edycji: 2012-06-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę w maju
A oddasz olejek i smapla Lily Lolo Blondi?
Jeśli tak to możesz brać... chętnie coś jeszcze dorzucę ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Ok, a dorzucisz też Barely Buff?? Jeśli ci pasuje to czekam na PW... wymienimy się adresami i dokonczymy all na pivie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie?
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:31 ---------- dziękuję bardzo, miło mi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Do maja to jeszcze daleko.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
a mozesz dodac fotki glam boxów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pdooab mi sie napewno
- mały czerwony GlamBox - duży srebrny Glam Box a z półfabrykatów szukam polfabrykatów srebrnych, kryształków swarovskigo
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Liz Earle Hot Cloth Cleanser 100 ml - zużycie ciężko ocenić, ale myślę, że jakieś 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
mnie się podoba :P
- balsam Neutrogena Deep Moisture Creamy Oil (z pompką) użyty kilka razy - masło Avon Dead Sea Minerals, Nourishing Body Butter (w szklanym słoiku, więc ciężka przesyłka) - Liz Earle Hot Cloth Cleanser 100 ml - zużycie ciężko ocenić, ale myślę, że jakieś 10% poza wątkiem mam olejek NUXE z drobinkami (mogłabym zrobić odlewkę) lub olejek TBS z jakiejśtam orientalnej serii (ale też raczej odlewka). Edytowane przez cocaron Czas edycji: 2012-05-13 o 01:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ok, tylko ten nuxe to sucha oliwka, żeby nie było, że nie uprzedzałam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
- mały czerwony GlamBox
- duży srebrny Glam Box a z półfabrykatów szukam polfabrykatów srebrnych, kryształków swarovskigo to mi sie podoba prosze o szybka odpowiedz bo jeszcze chętnĄ na paletkę
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok a co z polfabrykatami?
jakie masz? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- OK poczekam do czwartku ze srebra niemal wsyztsko a masz moze kryształki swarovski?
![]() |
#24 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
a moze zainteresowalby Cie krem spf 30 z nuxe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-ochrona.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() - Liz Earle Hot Cloth Cleanser 100 ml - zużycie ciężko ocenić, ale myślę, że jakieś 10% ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.