![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sweterki, jeansy, ogrodniczki ;) ZAPRASZAM !
NIEAKTUALNE!
Siema ![]() Jeśli chodzi o to czego szukam, to nie mam do końca sprecyzowanych potrzeb. Jeśli coś mi wpadnie w oko to napewno dam znać. Jeśli nic nie znajde również. Szanujmy siebie nawzajem ![]() Wysyłka to dla mnie w 90% kwestia umowy, u wizażanek z małą ilością przekupek wysyłam zaraz po otrzymaniu skanu dowodu nadania ![]() ![]() DOKŁADKA W POŚCIE 26 i 28 (LOKÓWKA)! KOLEJNA DOKŁADKA W POSCIE 30- sukienka sylwestrowa ![]() 1. Raz założone nowe rybaczki firmy Sublevel w rozmiarze S, ale Mki powinny sie spokojnie zmiescic Na życzenie wymiary 2. Modne, u gory poszarpane jeansy w rozmiarze XS/S. Stan bdb . Z wymianki z inną wizażanką, niestety z powodu wzrostu (175cm) za krótkie ![]() Dokładne wymiary: pas 39 biodra ok.42/43 długość po szwie zew.:95 długość nogawki od kroku: 77 szerokość nogawki w udzie : 22 szerokość nogawki w łydce: 19 szerokość nogawki na dole:20 3. Biała spódniczka, rozmiar raczej S .Naprawde super, na mnie z powodu wzrostu za krótka niestety
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sweterki, jeansy, ogrodniczki ;) ZAPRASZAM !
4. jeansowa spódnica w rozmiarze ok. 36 z frędzlami na dole
![]() 5. Różowe kopertowe bolerko. Z przodu standardowa koperta z tyłu aplikacja jak na zdjęciu. Rozmiar M-L. 6. Imprezowy topik w biało czarne wzory. Wiązany na szyji ![]() ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-01-20 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
7. Różowy sweterek w rozmiarze M. Dosyc ciepły. Lekko zmechacony,ale wystarczy go "ogolic"
![]() 8. Biały sweterek ażurowy praktycznie nienoszony. Rozmiar S-M. Śnieżnobiały ![]() 9. Różowa bluzeczka Japan style z dwoma białymi sciagaczami na dole. Kuleczko przy jednym sie lekko poluzowało. Poza tym bez zarzutu. Na życzenie dokładniejsze fotki. Rozmiar to S-M. Dosyc intensywny różowy.
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-01-20 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
10. Ażurowy, trójkolorowy sweterek. Rozszerzane rękawy, może luźno opadać na ramiona. Rozmiar S-M. Stan bdb
![]() 11. Sweterek z dekoldem w łódkę, jak widać dosyć solidnym. Bardzo ładnie podkreśla biust. Rozmiar S-M. Jego też lekko ogolić i będzie jak znalazł ![]() 12. T-shirt z reserved . Praktycznie nienoszony, niestety nie mój kolor. Z metki S, ale na Mki też będzie dobry.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
13. mini-rozciągliwa, jak dla mnie to S-M. u góry ma ściągacz, który naprawde jest bardzo elastyczny nie ma
14. mini- ciemny jeans, z metki S,ale eMki też sie wcisną 15.Gorset w kwiatowe wzorki, rozmiar S-M, stan bdb
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-01-20 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
DODATKI
16.Spódniczka z reportera. Nienoszona. Rozmiar z metki M. 17.Wszystkie 3 opaski praktycznie raz założone, jak nowe . Mam jeszcze taką samą jak ta blado żółta w kolorze czarnym Dwie plastikowe bransoletki, czarna troszkę grubsza od białej. 18. Szeroki pas na talię. Dość szytywny. Nieużywany
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2009-11-19 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
19. Super monokini, takie same jak na zdjeciu tylko ze w panterkę. Niby Lka,ale na Mki tez bedzie dobra
![]() ![]() ![]() DOKŁADKA Śliczny stanik Triumph- Miss Delicate, z fiszbinami w białym kolorze ,w rozmiarze 70D. Okazał się za mały, mam nadzieję ,ze komus przypasuje ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-01-26 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
u ciebie
1. Raz założone nowe rybaczki firmy Sublevel w rozmiarze S, ale Mki powinny sie spokojnie zmiescic Na życzenie wymiary ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- na metce niestety nie piszę ale ja noszę M/L
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mam czarne leginsy zakończone koronką... takie za kolano/do pół łydki, zależy jak sobie naciągniesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie, nie jest
mozesz pokaza c mi ten stroj? mysliszz ze na s bedzie dobry? dł. to mniej wecej 63cm ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- a miseczki jaki mniej iecej maja rozm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
długość całkowita to 55 cm
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
tak jest możliwe ale to dopiero pod wieczór, ale najważniejszego nie zapytałam jakie są wymiarki tych rybaczek ????
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
cos za Super monokini, takie same jak na zdjeciu tylko ze w panterkę. Niby Lka,ale na Mki tez bedzie dobra
![]() ![]() oddamm megaa dzuoo !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za rybaczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Hmm ten pasek czerwony jest na talię ma 6cm szerokości i jest długi, na mnie za ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
niestety chyba nic z naszej wymianki bo rybaczki jak dla mnie za małe
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
Czerwony sweterek z New Yorkera marki Fishbone, a mnie jak widac za krótki ![]() ![]() Różowa bluzka, dosyc obcisła. Na metce jest napisane 36/38 jednak dla mnie to raczej Mka. Dodaję jeszcze fotki na mnie gorsetu, różowej bluzki i imprezowego topu ![]() Dwie pary szortów- z wybieleniami i sciagaczami Ska, postrzępione Mka ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-02-01 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
raczej nic
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
Lokówka mpm product 32mm, czarna, oczywiscie cermaniczna. Stan bdb, jedynie brakuje tego metalowego pręta od podpórki, który zaginął w akcji ![]() i kolejna DOKŁADKA - nie ma, poleciała do martasdz ![]() Lokówka philips Regulacja temperatury stała temperatura 175°C Długość przewodu 1.8 m Dodatkowe cechy grzałka ceramiczna, obrotowe połączenie przewodu sieciowego Waga 179 g
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-02-06 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dokładka
Świetna sukienka, idealna na impreze chociażby sylwestrową ![]() ![]() KOLEJNA SUKIENKA!! Śliczna, raz założona bombka cenionej polskiej firmy ECHO. Rozmiar z metki to 40, jednakze była oddana do krawcowej w celu zwężenia jej w talii, także na mój gust to Mka. Będę wybredna, bo do najtańszych nie nalezała ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2009-12-11 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.