![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chanel ALLURE EDT i Gucci Envy Me :)
jak w temacie, do wymianki :
**** CHANEL ALLURE EDT **** opakowanie 50 ml z ubytkiem widocznym na zdjęciu brak kartonika ----> james będzie szczęśliwa posiadaczką ![]() **** GUCCI ENVY ME **** flakon 50 ml z minimalnym ubytkiem mam kartonik zapewniam że perfumy są oryginalne nie używam podróbek! SZUKAM ZAPACHÓW!!!! ale zawsze można kusić ![]() za ciuszki/AVON/Oriflame dziękuję odpisuję u siebie w wątku! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel ALLURE EDT i Gucci Envy Me :)
Jesteś pewna, że Allure to oryginał?
![]() Edit: oczywiście mogę się mylić, wrzuć może na wątek weryfikacyjny na perfumach ![]() Edit 2 - Xpressjo przepraszam za zamieszanie, to oczywiście oryginał. Na swoje wytłumaczenie mam tyle, że jeśli chodzi o perfumy chanel to wszedzie dopatruję się podróbek (to chyba najczęściej podrabiane pefrumy), a dwa, kolezanka ostatnio nabyła wodę o tej pojemności, z bardzo krzywymi ściankami właśnie, więc tym się zasugerowałam. Nie mówiąc już o tym, ze i na Targowisku podroby się trafiały. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-05-20 o 14:43 Powód: złagodzenie wymowy posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
słucham ????
a od kiedy to w perfumerii sephora sprzedają podróby ??? i po czym tak sądzisz? perfumy mają wygrawerowany kod z tyłu buteleczki ---> 1901 ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
nie no, to jakas paranoja! a skoro napisałaś to czymś się musiałas kierować - pytam CZYM ???? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423238
Może coś u mnie za Allure? ![]() Wyciągnełam swoje Allure Sensuelle i porównałam z Twoją.Moim zdaniem jest OK. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-20 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w moim poście sugerowałam się tym, że buteleczka wygląda na krzywą, niemniej biorę pod uwagę to, że może to być winą zdjęcia. Poza tym ja w domu mam akurat 30 stkę i być może mniejsza buteleczka wygląda nieco równiej. A na wspomniany przeze mnie watek zdjęcie możesz wrzucić tak czy siak - jest tam całe grono specjalistek w temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mnie atakujesz ![]() kuuurcze, pierwszy raz spotkałam się z czymś takim na wizażu ![]() moge zrobić inne zdjecia, faktycznie w butelce odbiło się załamanie firanki ! troszkę rozsądniej z oceną! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie Allure ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dziewczyny,
w celu sprecyzowania ( soso ![]() poniżej dokładniejsze zdjecia ALLURE, sama je kupowałam! w sepchorze w galerii dominikańskiej we Wrocławiu spód grawerowane dane Chanel - nie naklejka, z tyłu buteleczki kod. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19453379]Moze cos u mnie za Allure?[/QUOTE]
james u ciebie jest cudo z Clarinsa ( Face & Blush Duo Compact ) które strasznie mi sie podoba... ale możemy poczekac, zobacze co innego jeszcze będą dziewczyny proponować... bo w sumie puderek mam "3" z shiseido ... no ale ten clarins.... oooj kusisz ![]() ragutka, gosia - u was niestety nic ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze Givenchy Very Irresistible 60/75 ml ,tester?Za Allure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-20 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() edit ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-05-20 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za allure?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Gucci Envy Me?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
**** CHANEL ALLURE EDT ****
opakowanie 50 ml z ubytkiem widocznym na zdjęciu brak kartonika cos u mnie? mam poza watkiem jeszcze dolce gabbana the one 55ml EDP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za allure?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ojjjjj nie wiedziałam że taki szał będzie
![]() dziewczyny, watki poprzeglądam jak położę dziecinkę spać ![]() a może któraś ma ukryte: Miss Dior Cherie L'eau CK Truth CK Contradiction to oddam Allure bez zająknięcia ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
To i ja spróbuje powalczyć o Allura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ja mam CK Contradiction 50 ml z ubytkiem ok.20ml
![]() I mam Shiseido ZEN EDP ok. 7ml. Jeżeli masz atomizerki to mogłabym ci zrobić odlewkę z AA Mandarin Basilic lub Jil Sander Sensations. A ciuchy jakie cię interesują? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
a ile go masz
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19460222]Ja mam Truth i Contradiciton. Oba nowe w folii. Mialy byc obie na Dzien Mamy, ale jedna moge oddac ![]() jakie pojemności ooooj james, Ty dzisiaj jestes chyba bezkonkurencyjna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
kuszę kuszę, znajdz coś za gucci envyme!
![]() mam odlewki Davidoff cool water, lancome poeme, gucci by gucci i trochę próbek :x Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-20 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.