![]() |
#1 |
BAN stały
|
Guerlain, Lauder, Sephora - pierwszy wątek :)
Zapraszam
nie szukam perfum szukam podkładu wysokopólkowego w płynie czarnego tuszu do rzęs zalotki do rzęs kremów/masek do cery mieszanej pielegnacji do wlosów kerastase ew inna profesionalna *L'Oreal Star Bright cień w pyłku z aplikatorem produkt nie dostępny jeszcze na rynku polskim ile jest nie wiem ale napeewno dużo *Miss Sporty ultra trwały lakier w boskim odcieniu zieleni idealnie mieni się na paznokciach *INGLOT cień do powiek (osobiście polecam do używania jako róż) trwaly pare razy użyty własścieiw jak nowy *NOREDOL *Estee Lauder Lucidity w kolorze 01 tester pokruszony w srodku świetne opinie na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...uder-sypki.htm *DKNY Be Delicious EDP 100 ml ( zielone jabłuszko) możliwa odlewka do ustalenia (20ml poleciało do nisia1908 ) * YSL Baby Doll EDP 30ml zostało ok 10ml *MaxFactor Masterpiece Max czarny 7.2ml/2.5ml * Sally Hansen Hard as Nails XtremeWear 11.8ml NOWY świetne recenzje na KWC! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...o-paznokci.htm *Peruka czarna 60cm nowa kupowana w sklepie z perukami za 145zł jest swietna, ale jednak zdecydowałam się na blondynkę ![]() wymienione: *SEPHORA Olejek opalający do ciała Sun Huile Divinepoleciał do nisia1908 *Kenzo Amour EDP 100ml zostało ok połowy może wiecej trudno powiedzieć bo opakowanie jest ceramiczne i nieprzezroczyste nie ma plecial do nicole697 DKNY Be Delicious EDP 100 ml ( zielone jabłuszko) możliwa odlewka do ustalenia (20ml poleciało do nisia1908 ) Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-23 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Guerlain, Lauder, Sephora - pierwszy wątek :)
*L'Oreal Studio Volume (pianka do włosów chroniąca przed gorącym powietrzem oraz odbijająca włosy u nasady) 150ml /100ml
*Guerlain KISS KISS błyszczyk 841 Beige Scarlet cena rynkowa 110zł 5,8ml / 3ml Błyszczyk Kiss Kiss Gloss wyróżnia przepiękne opakowanie, które nadaje mu charakter luksusowego gadżetu i przepięknie prezentuje się w kosmetyczce. Druga sprawa to bardzo przyjemny zapach i brak chemicznego posmaku. Kiss Kiss Gloss ma bardzo wygodny pędzelek, który gwarantuje precyzyjną aplikację. Nakładając niewielką ilość, delikatnie nabłyszczamy usta, ale spektakularny efekt rodem z teledysków r'n'b jest także w zasięgu ręki - wystarczy tylko nałożyć błyszczyk hojną ręką. Nie ma na szczęście ryzyka spłynięcia produktu z ust, gdyż jego konsystencja jest w sam raz - ani zbyt płynna, ani zbyt gęsta. *SEPHORA Colorful Palette do makijażu cena rynkowa 45zł Paleta 4 cieni do powiek, do stosowania na sucho i na mokro, wyposażona w wygodną, dwustronną "pacynkę". Wystepuje w 12 zestawieniach kolorystcznych. Cienie wzbogacono o ekstrakt z zielonej herbaty wpływający łagodząco na skórę powiek. *Dior Poison Espirite Perfum ( skoncentrowany perfum prawie same oleji z minimalna iloscia rozpuszczalnika)) rarytas dla koneserów! 5ml jest to eliksir z perfum mozna go "rozrobic" w alkoholu etylowym i uzyskać do 30ml normalnych perfum *L'Oreal Studio Hot Liss (krem do prostowania włosów na ciepło) 150ml /50ml Hot Liss, krem wygładzający, stworzony do stosowania z prostownicą lub suszarką do włosów: trwały efekt jedwabistych włosów, łatwość wygładzania, chroni Twoje włosy. Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-21 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za Kenzo. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Mogłabym coś jeszcze dorzucić do EL. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie znajdziesz za naprawdę chciała bym :
Dior Poison Espirite Perfum ( skoncentrowany perfum) 5ml i odlewkę be delicious ![]() *SEPHORA Olejek opalający do ciała Sun Huile Divine https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-21 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za
SEPHORA Colorful Palette do makijażu |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za Kiss kiss?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
tak oryginalny raczej siostra mi bubli nie wysyła są tam u mnie niżej ze 2 zdjęcia tuszu chwilowo nie posiadam żadnego sprawnego aparatu ale moge opisać tusz dokładnie naklejka pod spodem jest troszkę zdarta więc napisze to co widzę: exceptionn(brak ok 2 literek przez zdarcie) de chanel 10 (małym druczkiem pod liczbą podkreślone) 92200 NEUILLY
POIDS NET 6g - NET WT.0.21 OZ. (pod spodem dalej) 05 04 Mascara made in France Chanel Paris - Chanel New York. N.Y. 10019 i koniec naklejki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
niesttey za sisleya musialabym cos dobrac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok a ile byś była w stanie odlać be delicious ??
![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-21 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Kenzo Amour EDP 100ml zostało ok połowy trudno powiedzieć bo opakowanie jest ceramiczne i nieprzezroczyste
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Kenzo Amour EDP?
![]()
#22 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Kenzo Amour? Zapraszam
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
Dior Poison Espirite Perfum ( skoncentrowany perfum prawie same oleji z minimalna iloscia rozpuszczalnika)) rarytas dla koneserów! 5ml jest to eliksir z perfum mozna go "rozrobic" w alkoholu etylowym i uzyskać do 30ml normalnych perfum |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
*Kenzo Amour EDP 100ml zostało ok połowy trudno powiedzieć bo opakowanie jest ceramiczne i nieprzezroczyste
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Kenzo i błyszczyk Guerlain?
#28 |
Zakorzenienie
|
A co Ty byś najchętniej przygarnęła za perukę? Pielęgnacja gabinetowa wchodzi w grę? Bo nie wiem, czym kusić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Za pore minimalzing to raczej nic...
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2010-06-22 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie zielone jabluszko DKNY, to co zostalo...
moge zaproponowac to co w watku, poza mam np. krem matujacy e. lauder: Estee Lauder, Clear Difference Advanced Oil-Control Hydrator
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.