![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki i dodatki od waqwerka!!!
ZAPRASZAM TUTAJ: NOWY WĄTEK !!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post19395625 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-18 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki od waqwerka!!!
1. Śliczna sukienka znanej marki
ATMOSPHERE sprzedana na innym portalu 2. Śliczna sukienka w weluru, z długimi obcisłymi rękawami, góra luźniejsza, rękawy tym samym układają się w bufki, góra-fason nietoperz, z tyłu wycięcie w kształcie litery V na plecach. Od pasa w dół wzdłuż sukienki znajdują się gumki. Sukienka piękne dopasowuje się do sylwetki. Zdjęcia nie oddają uroku, jest cudowna. Idealna na różne wyjścia Stan idealny, Rozmiar: 38/40 Długość: 103cm, Szerokość pod pachami: 46cm x2 3. Tunika znanej marki BIK BOK, Tunika z bufiastymi rękawami, Modny krój - baby doll, Stan idealny Rozmiar: 38/40, Długość: 83cm, Szerokość pod pachami: 43cm x2, Szerokość na dole: 74cm x2 4. Śliczna tunika znanej marki AGENDA, Modny skośny dół Idealna na różne wyjścia-do rurek i getrów Stan bardzo dobry/idealny, Rozmiar: 40/42 Długość: 75cm, Szerokość pod pachami: 47cm x2 (sporo się naciąga) 5. Spódnica e-vie w paski, nowa, rozmiar 40/42 6. Boskie jeansy znanej marki RIVER ISLAND, Świetne jeansy z ćwiekami i dżetami, lekko rozszerzane nogawki, hit sezonu. Styl vintage, sygnowane guziki i nity. Stan idealny, Rozmiar: 38/40 Długość: 101cm, Szerokość pas: 40cm x2, Biodra: 49cm x2 7. Śliczna sukienka znanej marki MNG (MANGO)-sprzedana na innym portalu 8. Turkusowa tunika z cekinami NEW LOOK 38/40 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-08 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. strój kąpielowy w paski 38/40-wymienione
2. Strój atmosphere, rozmiar 42, posiada jeszcze plastikowy haczyk od metki, tylko przymierzany 3. Czarna princeska zapinana na suwak, obszyta białą lamówką, stan bdb, rozmiar 36/38 Szerokość pod pachami: 44cm x2, Długość: 81cm 4. Sukienka/tunika H&M, na metce rozmiar 34, wypada na 36, nawet 38, bufki, stan bdb, Szerokość pod pachami: 47cmx2, Długość: 90cm 5. Boska sukienka marki Wallis, zapinana z boku na zamek, śliczny kolor, głęboka zieleń, wykonana z weluru, krój ołówkowy/ tulipan, rozmiar z metki 38, pasuje też na 36 6. Świetna spódniczka znanej i cenionej marki MOTO, Stan: idealny Rozmiar: 34/36 Długość całkowita: 79cm, Długość od pasa (samej spódniczki): 27cm, Szerokość w pasie: 41cm x2 , Szerokość na dole: 49cm x2 7. Sukienka next, stan bdb/idealny, rozmiar 38/40, pasuje też na 36 8.Niebieska sukienka tunika Japan style, QUIZ, rozmiar uniwersalny, stan idealny 9. Spódniczka NEW LOOK, r.44 (16) Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-17 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek MNG MANGO, STAN db +, rozmiar większe m/l
2. Tunika Papaya, szara, rozmiar 42, 44, 46, stan bdb 3. Koszula w panterkę/liście (?) stan bdb, rozmiar 38/40 4. Czarne skórzane buty na obcasiee, FIORE, rozmiar 38, nowe/stan idealny (tylko raz założone)-wymienione na innym portalu 5. Czółenka kolor morski, new look 40 skórzane 6. Świetna spódnica znanej i cenionej marki PAPAYA, wzorowana na vintage-przetarcia, nity. Stan: idealny, Rozmiar: 40 (pasuje również na 42) Długość: 30cm, Szerokość w pasie: 43cm x2, Szerokość w biodrach: 51cm x2 wymieniona na innym portalu Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-17 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
hej, może podoba Ci się coś u mnie? Ty masz kilka ciekawych propozycji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
-stroj kapielowy (ten drugi)https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1272873474 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za ogrodniczkę i któryś ze strojów
![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wybierzesz coś za *Tunika znanej marki
BIK BOK Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Tunika z bufiastymi rękawami Modny krój - baby doll Stan idealny Rozmiar: 38/40 Dokładne wymiary: Długość: 83cm Szerokość pod pachami: 43cm x2 Szerokość na dole: 74cm x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej,coś u mnie za; Świetna spódnica znanej i cenionej marki
PAPAYA Boska spódniczka wykonana z najwyższej jakości jeansu, modny krój, wzorowana na vintage-przetarcia, nity. odp u mnie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. spódnica czerwona, podwyższony stan, rozmiar 36/małe38
2. czarna torebka chanelka pikowana, stan bdb 3. Spodnie moto 28/34 vintage, idealny stan 4. rybaczki 7/8 river island xs/s 5. Sportowa bluza znanej marki ATHLETICS SPORTS, wykonana ze śliskiego materiału, stan bdb, rozmiar 38/40 Długość: 58cm Szerokość pod pachami: 53cm x2 6. Kurtka GEORGE z futerkiem, futrzany kołnierz odpinany, stan idealny, super, za inną kurtkę najlepiej, albo coś co mnie powali!!, rozmiar 40 Szerokość pod pachami: 54cm x2 Długość: 58cm 7. Sweterek Bik Bok z wymianki, long, ciemny habrowy, zapinany na guziki, wizażanka pisała że nowy, ja ubrałam go ze dwa razy, miał zszytą dziurkę na rękawie przy szwie, bardzo mało to widać rozmiar uni, ale najlepiej na m/l Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-11 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1272873952 ? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wymiana>?
_______________________ _________________________ _________________________ *Tunika znanej marki BIK BOK Wykonana z materiału najwyższej jakości: 100% wiskoza Tunika z bufiastymi rękawami Modny krój - baby doll Stan idealny Rozmiar: 38/40 Dokładne wymiary: Długość: 83cm Szerokość pod pachami: 43cm x2 Szerokość na dole: 74cm x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*Strój atmosphere, rozmiar 42, posiada jeszcze plastikowy haczyk od metki, tylko przymierzany
coś u nie.? ;> ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
*Strój kąpielowy w paski, rozmiar 38/40 ________________________ _________________________ _________________________ *Strój atmosphere, rozmiar 42, posiada jeszcze plastikowy haczyk od metki, tylko przymierzany ?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
podaję wymiarki;szer w pasie 35 do 43cm, dł 55cm,ale to w zależności jak się ułoży na ramionach. Ogólnie jest rozciągliwa.
![]() A twoja spódniczka należy raczej do tych sztywnych czy jest miękka ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za ogrodniczkę?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. sweterkowy nietoperz styl marine s/m
2. biały nietoperz/tunika river island, uniwersalny 3. różowa bluzka z dekoltem, butik s/m 4. baby doll czarny, stan bdb s/m/l 5. baby doll czarny, gumka na piersiach s/m/l 6. tuba żółta s/m 7. narzutka szara, przerabiana z większego rozmiaru, bufki, modny krój, stan bdb(posiada małą plamkę na dole kołnierza, ale to słabo widać, s/m/l 9. jeansowe rybaczki vintage styl, stan bdb, new look s/m Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-10 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś za tą sukienkotunikę niebieską?
![]() (https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1272873952) mogę szukać poza wątkiem, tylko napisz co;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272873281 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. spódnica z plisami volonte, rozmiar s/m, pas:41cm, długość 87cm
2. fioletowa tunika george, s/m, przerabiana z wiekszego rozmiaru 3. kurtka levis, m/l 4. conversy czarno białe, rozmiar 39/40 były drogie-za coś super 5. pasek złoty dokładka 8.05 !!! 6. Bluza atmosphere zip, dłuższa, ze ściągaczami, rozmiar s/m/l, stab bdb, na zdjęciu wygląda na wyblakniętą, ale zdjęcie zostało rozjaśnione, w rzeczywistości piękny chabrowy kolor 7. Spodenki Miss Selfridge 36/38, stan bdb 8. Nowe legginsy termoaktywne, rozmiar uniwersalny Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-11 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za *Strój atmosphere, rozmiar 42, posiada jeszcze plastikowy haczyk od metki, tylko przymierzany
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1. tunika cheeroke stan bdb/idealny z haftem, styl boho, m/l/xl
2. kamizelka khaki alibi, stan bdb z futerkiem alaska, s/m/l Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-05-16 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Eh. Nie masz w wątku botków 41 a tylko za takie bym sie wymieniła, tak jak napisałam w watku idą na sprzedaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mnie tylko ta tunika interesuje
![]() może lakier i maseczka za nią? Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-05-04 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dokładka!! post 1 i 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.