![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~dużo podkładów- górna półka
Witam wszystkie wizażanki i zapraszam do mojego wątku
Dziś do zapropnowania mam wyłącznie podkłady- pełnowymiarowe oraz testery. MAC-face and body foundation-mega pojemność 120 ml, ubytek jak na zdjęciu. Kolor C% Guerlain- parure aqua-tester, pojemność wyjsciowa 15 ml,kolor dore naturel- ciemny-świetny puder ale dla mnie za ciemny użyty kilka razy-ubytek zaznaczony na zdjęciu Szukam-kosmetyków górnopółkowych, przede wszystkim podkładu może jakiś róż eyeliner a nad resztą się zastanowie, mam mnóstwo wszystkiego więc będę wybredna Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2010-05-27 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~dużo podkładów- górna półka
Hej,
znajdziesz cos u mnie za: MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu Guerlain- parure aqua-tester, pojemność wyjsciowa 15 ml,kolor dore naturel- ciemny-świetny puder ale dla mnie za ciemny użyty kilka razy-ubytek zaznaczony na zdjęciu Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych. Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu zaprasza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze znajdziesz cos za
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu i ewenualnie Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych. Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za:
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych.
Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu moze cos u mnie?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Mam podkład Max Factor Age Renew kupiony w marcu br., trzy razy przetestowany, odcień golden; oraz Revlon Age Defying (skóra normlna/mieszana, kolr nude beige (b. jasny)- poza wątkiem, zużycie ok.10-15% Zapraszam do mojego wątku U Ciebie podoba mi się podkład Lancome. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Lancome
i MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu Mogę zaproponować z rzeczy pozawątkowych podkład Biotherm Aquaradiance Compact Foundation SPF15 nowy wkład, z kartonikiem i zalakowaną gąbeczką, kolor 216.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie? za:
MAC-face and body foundation-mega pojemność 120 ml, ubytek jak na zdjęciu. Kolor C% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
przygarnelabym podklad Shiseido
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Face and Body ? czy mogę zapytać jaki ma kod ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421041
![]() |
#14 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to wycenic kod na butelce- A67- termin ważności 2 lata po otwarciu -a zamknięty 36 miesięcy ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
jestem zainteresowana pryzmami ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- podoba mi się wiele rzeczy u Ciebie, tylko niestety ja mam chyba za mało, może coś jeszcze znajdziesz? ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- podoba mi sie kerastase oraz kredka ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
podkład- ale moj MAc w porownaniu z YSL to biednie wypada, co? zapach ELLE ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
dziekuje ślicznie-ale za podkład lancome szukam innego wysokopolkowego pozddrawiam! ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
choruje strasznie na cienie chanel- moze coś jeszcze u mnie poszukasz bo mam na nie straszna chrapke ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
w oko mi wpadl tusz HR mam tez chrapke na meteoryty- bo tych jeszcze nie uzywalam |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
moge oddac tusz + okolo 20 kuleczek meteorytow...co ty na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
za puder lancome mogę Ci oddać kredkę lancome oraz 200ml szamponu kerastase. Ewentualnie cos zaproponuj
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za:
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu Lancome Photogenic Lumessence kolor 03, pojemność wyjsciowa 30 ml- podkład z wymiany z ddiana, z przed kilku tygodni, wtedy też wizażanka zakupila go w sephorze jako raz testowany, nie wiem czy mam kartonik,musze poszukac ja go zurzyłam tyle, co zaznaczone na zdjęciu-jest super Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych. Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu ?
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
wstępnie jestem zainteresowana, ale proszę o jeszcze chwilkę cierpliowści, ok?
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
muszę się chwilowo wstrzymać z decyzją bo w pierwszej kolejności będę szukać podkładu ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kici kici miau miau
|
a co Ciebie interesuje? bo np. clarins juz poszedl, zostal mi tylko krem pod oczy..zreszta zaznaczylam w watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
podkład- ale moj MAc w porownaniu z YSL to biednie wypada, co? zapach ELLE za maca nie oddam elle, ale może coś innego wpadło Ci w oko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Za chanelki, to najchetniej przyjelabym inne cienie w ciemniejszych odcieniach. Jezeli pielegnacje, to kanebo albo clarins, ale to tez wybrane rzeczy. Moze jakis zapach skusilby mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hejka Marsi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety jedyne żele pod prysznic jakie mam są damskie -od kompletu Very Nice
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.