|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Praktyki studenckie
Hej
![]() Od jutra zaczynam praktyki. Mają skończyć się około 17 czerwca. Mam je złożyć u opiekuna praktyk do 20 czerwca. Opiekun jest na uczelni w środy i czwartki tylko. I teraz mam pytanie. Czy jeżeli poszłabym z tym wszystkim do niego tydzień później to czy miałabym jakieś problemy z tym związane ? 17 czerwca to właśnie czwartek, a mam też tego dnia przełożony egzamin i nie wiem czy się wyrobie złożyć te praktyki, a opiekun jest tam tylko przez godzinę z tego co mi wiadomo. Zdaję sobie sprawę, że późno te praktyki zaczęłam ale i tak musiałam czekać aż inni praktykanci skończą swoje 40 godzin. Wiem, że powinnam zadzwonić do dziekanatu ale ciągle jest zajęte albo nikt nie odbiera ![]() Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
![]() |
#2 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Praktyki studenckie
Najlepiej, żebyś napisała maila lub przedzwoniła do opiekuna praktyk. To wszystko zależy od uczelni co i jak przecież.
Swoją drogą... strasznie krótkie praktyki macie ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie lepiej wybrać się osobiście do dziekanatu, skoro sa problemy z dodzwonieniem się? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Też mnie to zdziwiło, ja miałam 8 tygodni praktyk (240h)
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2010-05-31 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jestem na pierwszym roku zaocznych to może dlatego takie krótkie są
![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też jestem na 1 roku na zaocznych i mam do zrobienia 230 h praktyk. Na szczęście mam czas do września ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekanat może wiedzieć lub nie, a opiekun praktyk powie Ci jak to naprawdę jest. Babki w dziekanatach nie zawsze wszystko wiedzą na każdy temat więc najlepiej zapytać "u źródła". Też miałam 40h praktyk ale na pierwszym roku dziennych. Później już cooooraz więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Wiesz co, to teraz sama nie wiem dlaczego mam tylko te 40 h. ale w sumie na razie i tak mi wystarczy
![]() Cytat:
W sumie masz rację, najlepiej byłoby tego opiekuna praktyk zapytać. Napiszę, mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2010-05-31 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.