![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię kosmetyki
Czarny - do wymiany
Zielony - zarezerwowany Szary - wymieniony 1. Balsam do ciała Please użyty 2 razy 2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany 4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania 5. Oliwka do ciała o konsystencji balsamu - czarna oliwka, zostało 2/3 opakowania 6. Fluid Bourjois nr 74 użyty lika razy, zostało ok 2/3 opakowania 7. Krem pod oczy Ziaja - niweluje cienie pod oczami 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania 10. 20 sztuk próbek Nivea Natural Beauty - krem do twarzy, krem pod oczy i upiększający żel peelingujący - próbki miały ważność do 12.2009 ale są hermetycznie zamknięte jakby ktoś chciał tylko wypróbować to dorzuce te próbki do jakiejś wymiany 11. Próbka zapachu Beckham Signature Story 12. Próbka L'oreal matte morphose nr140 13. Cienie do powiek oriflame smokey eyes w tonacji brązowej - minimalny ubytek użyte raz. Kosmetyki są trochę zużyte ale wydaje mi się że dobrze spróbować coś takiego zanim będzie trzeba kupić. Nie oczekuje wymiany na niewiadomo co, pewnie też na podobne kosmetyki ale coś czego jeszcze nie używałam. Edytowane przez madzialena3g Czas edycji: 2010-05-10 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki
1. Balsam do ciała Please użyty 2 razy
2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany 4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowani 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania za wszystkie bądź część tych rzeczy które wymieniłam znajdziesz coś u mnie ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje krem na blizny i probka podkladu loreal i wody ,jaka date wazosci ma krem bo bedzie mi potrzebny pozniej i czy szukasz cos z kosmetykow do makijazu z kosmetykow i jakie odcienie,jaki odcien ma twoj podklad.
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-05-03 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Do ewapawliszyn - kremik no scar jest nowiutki, data ważności do 03.2012, ale kosmetyki do makijażu to zazwyczaj kupuje w realu żeby dobrać dobrze kolory aczkolwiek mogę zobaczyć co chcesz wymienić
MalaMigotkAa a to serum oriflame hydra energy jeszcze aktualne?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania
9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania 10. 20 sztuk próbek Nivea Natural Beauty - krem do twarzy, krem pod oczy i upiększający żel peelingujący - próbki miały ważność do 12.2009 ale są hermetycznie zamknięte jakby ktoś chciał tylko wypróbować to dorzuce te próbki do jakiejś wymiany 11. Próbka zapachu Beckham Signature Story 12. Próbka L'oreal matte morphose nr140 13. Cienie do powiek oriflame smokey eyes w tonacji brązowej - minimalny ubytek użyte raz. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany 12. Próbka L'oreal matte morphose nr140 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś za: 3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, 7. Krem pod oczy Ziaja - niweluje cienie pod oczami 11. Próbka zapachu Beckham Signature Story 12. Próbka L'oreal matte morphose nr140 13. Cienie do powiek oriflame smokey eyes w tonacji brązowej - minimalny ubytek użyte raz. interesuje mnie balsam i żel Please - jakie to zapachy? najbardziej zależy mi na kremie na blizny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie krem no-scar, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie 1, 4, 6, 8 i 9 ; ))
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, ten krem no-scar to jest jakiej firmy? nadaje się na blizny takie po operacjach? ma jakąś ulotkę? znalazłabyś coś za niego?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany
6. Fluid Bourjois nr 74 użyty lika razy, zostało ok 2/3 opakowania 11. Próbka zapachu Beckham Signature Story 12. Próbka L'oreal matte morphose nr140 Znajdziesz cos u mnie za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie no-skar znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za
Balsam do ciała Please użyty 2 razy 2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania Fluid Bourjois nr 74 użyty lika razy, zostało ok 2/3 opakowania Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania Próbka zapachu Beckham Signature Story Cienie do powiek oriflame smokey eyes w tonacji brązowej - minimalny ubytek użyte raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to ja sięrównież w kolejce ustawiam po No-Scar i jeszcze próbka Beckhama mnie interesuje
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zel i balsam please, kremy-bananowy i ten z marakuja, fluid burzujka,,,cos u mnie?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany 4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania 5. Oliwka do ciała o konsystencji balsamu - czarna oliwka, zostało 2/3 opakowania 7. Krem pod oczy Ziaja - niweluje cienie pod oczami 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania może znajdziesz coś u mnie za wszystkie lub część z tych rzeczy?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
1. Balsam do ciała Please użyty 2 razy 2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany 4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 5. Oliwka do ciała o konsystencji balsamu - czarna oliwka, zostało 2/3 opakowania 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania znajdziesz cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Witam interesuje mnie płyn do demakijazu sephory, blyszczyk estee lauder i eyeliner sephory ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
woda słoneczna (brązująca) zapachowa Yver Rocher tylko sprobowana balsam brazil beat Avon i próbke Dolce&Gabbana oddam: 1. Balsam do ciała Please użyty 2 razy 2. Żel pod prysznic Please użyty 2 razy 4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- A co do reszty to dziękuję, przekopałam się przez Wasze posty i targowiska ale nic nie znalazłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
3. Krem NO SCAR który sprawia że bledną blizny, ja też go używam na rozstępy a że mam kilka sztuk to jeden chce oddać - jest na prawdę świetny na rozstępy - 30ml nieużywany
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mi by nawet pasowalo tylko moze jednak zamiast tych z serii please bym wziela cos innego moze byc?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
np ten balsam czarna oliwka?
a co do moich rzeczy to balsam brazil beat byl uzyty pare razy a sunny water ma gdzies z pol cm ubytku
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
4. Świąteczny balsam do ciała Yves Rocher - pozostało ok 2/3 opakowania 8. Balsam do rąk bananowo-kokosowy Asquith & Somerset - pozostało ok pół opakowania 9. Balsam do ciała Asquith & Somerset o zapachu marakuja i nektarynka, zostało pół opakowania 5. Oliwka do ciała o konsystencji balsamu - czarna oliwka, zostało 2/3 opakowania Za twoje: woda słoneczna (brązująca) zapachowa Yver Rocher tylko sprobowana balsam brazil beat Avon i próbke Dolce&Gabbana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.