![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior, Clarins, Chanel i inne
zamknięte
szukam tylko Insolence EDT oraz pyłku MUFE złotego i różowego dokładam Givenchy Prismissime 59 Poetique Brown - ubytek 5% z wymiany Smashbox Halo kolor Fair - testowany, bez pudełka Dior 5-Colour Eyeshadow Night Butterfly 173 - testowana Guerlain Bal de Minuit 407 - nowe prasowane meteoryty 01, ubytek widoczny na zdjęciu - niech ktoś je w końcu zabierze ode mnie ![]() CK Euphoria 75/100 błyszczyk Mac Cremesheen Glass double Dare - testowany wkład Mac Satellite Dream - testowany cienie Guerlain - wszystkie nowe Brun Mordore - zabrałam je przez przypadek i niestety musze sie nimi pomalować, więc są raz delikatnie maźnięte ![]() Perles des Mers Dior 029 Moonlight Dior 719 Silk Satin - limitka 2008 na Azję EL DW 02 - testowany Clarins Clarins gold attraction - limitowana seria Clarins eye quartet & liner palet - raz maźnięte Clarins Double Palette Teint & Blush - 2 razy maźnięte, ale zlazło złotko ![]() Chanel Jouse Contraste 58 Fresque - dwa razy maźnięty dior 609 Earth Reflection - ubytek testowy, ale tył paletki jest pęknięty, ale zamyka się bez problemu - z wymiany Dior miniatura cieni 019 Smoky Light
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-02-08 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Clarins, Chanel i inne
ja bym byla chetna na
Clarins Double Palette Teint & Blush - raz maźnięte, ale zlazło złotko bo teraz zbieram clarinsa i estee lauder oraz HR, bo juz z diora i guerlain nic nie mam do nabycia a cienie chanala okragle mi nie odpowiadaja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Clarins Double Palette Teint & Blush?
Podpowiesz jak to odcień? Nijak w necie nie mogę znaleźć dokładnego opisu, a nie wiem czy będzie się nadawać do raczej jasnej cery... ----------- Hm... różyk Chanel też mi się podoba ;-) Edytowane przez justysd Czas edycji: 2010-07-11 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za clarins duo compact? pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Pigwinku:
Chanel Jouse Contraste 58 Fresque ![]() Może chcesz inny róż chanel za to..? (wysłałaś mi smashboxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za 5 diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() nic nie widze, bo ja teraz zapachów szukam ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
przecie nie podobalo cis ie Insolence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten to jedyny, który mi pasuje ![]() tak ponad tydzień temu, daj znać, bo to już strasznie długo trwa ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
http://mymakeupreviews.blogspot.com/...rins-nude.html góra to mat a dól ma malutkie drobinki, takie jak róże chanel, na twarzy ich nie widać ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- EDP nie lubię, a po kilku testach EDT pokochałąm mąż mnie chyba swoją miłością zaraził ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Buzi za miniaturke to nie mam pojęcia, bo to raczej mało warte ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- bardzo podoba mi się Givenchy, Prismissime Eyes ![]() a Lolita ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a moze cos u mnie widzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja takiej paletki nie mam - chodzi mi o te cienie do ktorych masz swatcha....myslalam ze chcialas ode mnie CK euphorie edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jak się zgadzasz to dawaj adres na PW do paletki mam wszystko tj. skórzany pokrowiec, ulotkę i pudełko ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Buzi kurcze no niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Lolitka juz poleciala. moglabym wymienic cienie za cienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Yonaa zaraz zrobię, tylko tak jak pisałam ma uszkodzony tył opakowania
mam welurek, czyste pacynki, ale nie mam pudełka ![]() mogę Ci dołożyć 2 cienie Benefit tylko raz maźnięte albo mini Diorki ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-07-11 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to czekam na foto, uszkodzony tyl mi nie przeszkadza o ile cienie sie nie pokruszyly. a kartonik to niepotrzebna makulatura;P biore!:P-) minidiorki tez bardzo chetnie. u mnie paletka jak na foto, pacynki czyste,kartonik tez gdzies mam. jesli jestes chetna to zapraszam na PW ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-11 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam swatche i mam niestety podejrzenie, że ta góra za jasna dla mnie
![]() Ta azjatka na pewno nie ma cery takiej jak ja, szczególnie latem ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dojdzie, nie martw się, ostatnio 3 tyg czekałam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to go zabieraj
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ferg oprócz Insolence to ja nic nie szukam, bo znowu mi się tony zebrały
zawsze chetnie bronzer EL z drobinkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ta okazje idealny bedzie rozswietlacz/roz EL, z efektem pieknej poswiaty, kolor idealny dla pingwinkowej tonacyji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
bo w tym caly jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.