![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co on o mnie myśli?
Mam pytanie. Chodzi o to, co myśli o mnie taki chłopak z równoległej klasy. Chodzimy do 6, on do B, ja do A.
No więc: parę miesięcy temu on zaczął mi się podobać, ale tak się jakoś złożyło, że on się o tym dowiedział. No bo ze mnie jest papla i z moich koleżanek też. Ale: zanim wiedział, to sam mnie zagadał i w ogóle, kiedy ja do niego się odezwałam też był fajny. Potem się dowiedział i od tej pory jest z jednej strony lepiej, z drugiej gorzej. Jest tak, że on się na mnie patrzy. Raz częściej, raz rzadziej, ale nawet, gdy ostatnio moja koleżanka i ja podeszłyśmy do chłopaków, nikt nas nie zauważył, tylko on popatrzył na mnie. Poza tym, parę razy mnie zagadał, dokucza mi, ale raz jest sympatyczny, raz wredny. Już nie wiem o co mu chodzi. Jak poszliśmy z klasami do muzeum, to ciągle stawał koło mnie. Ostatnio coś się zmieniło i nie wiem czemu, bo już mnie nie zagaduje. Ech... Może on jest humorzasty, jego znak zodiaku, to rak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co on o mnie myśli?
Uśmiałam się - jeśli to prowokacja
![]() Zapłakałam nad przyszłością narodu - jeśli to prawda. Choćby skały s*ały to chłopak znalazłby sposób by się z tobą skontaktować gdyby chciał. Nie chce. Sądzę, że on nie jest tobą zainteresowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po znaku zodiaku mamy stwierdzic... co on o Tobie mysli?? ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Raki są humorzaste. Powiedz mu, że zaraz kończycie szkołę i wasze drogi się rozejdą więc jak chce coś więcej niż spojrzenia, to już teraz niech się zdecyduje
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To nie prowokacja. To szósta klasa podstawówki. Ale to było dawno.
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, weźcie pod uwagę, że to post 6klasistki
![]() ![]() LadyNawiedzona, nie jesteśmy w stanie stwierdzić, co on o Tobie myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaa głupi czerwony kapturem myślałam że ta szóstka oznacza... Numer szkoły, jakiś numer grupy czy coś... No dobra, szóstoklasistka :P Przepraszam za moje kąśliwe uwagi.
Ale nadal pozostaję przy tym że on niestety nie jest tobą zainteresowany! Chłopcy w tym wieku mają fiu bździu w głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A nie zgodzę się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie-musisz zrozumieć pewną rzecz i może kiedyś sama do tego dojdziesz-to,że ktoś Ci się podoba ,nie oznacza,że on czuje to samo.I to,że ktoś Ci się podoba oznacza,że każdy jego przychylny gest będziesz koloryzować na swoją korzyść(np.on stał obok mnie na wycieczce ,więc może mu się podobam). Niestety nie powiemy Ci też,co on o Tobie myśli,bo to tylko on wie. ------------------------------------------------------------------------- To,że stoi obok Ciebie To,że się patrzy często na Ciebie To,że Cię zaczepia są to typowe koleżeńskie zachowania.Podoba Ci się,więc doszukujesz się w nich podwójnego dna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
![]()
hehe kolezanko pomyliłas forum z wizytą u wróżki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ehhh...przypomniały mi się moje problemy i doskonale Cię rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU Edytowane przez 88_kasia_88 Czas edycji: 2010-04-05 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() skup sie na nauce i nie przejmuj sie na razie chlopcami, oszczedzisz sobie wielu przykrosci, bo oni naprawde jeszcze nie mysla powaznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Ach, to były czasy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hahahahahahahahahaha dziewczyny jesteście wszystkie niesamowite,jak ja się uśmiałam
![]() Wszystko co pisałyście to racja poczynając od tego,że pisało się w pamiętniku po kilka stron do tego,że dół jak się nie uśmiechnął.Rewelacja,niez apomniane czasy ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Tu nie chodzi o to, że ja myślę, że on czuje to samo. Gdyby tak było, to bym nie pytała. A poza tym, chodzi głównie o to, że zanim się dowiedział, to w ogóle nie zwracał na mnie uwagi. Może raz, albo dwa przez 6 lat chodzenia do jednej szkoły. A odkąd wie, to zachowuje się... inaczej.
A co do pisania w pamiętniku o takich rzeczach, to rzeczywiście jak się to później czyta, to jest strasznie zabawne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam nawet taką sytuacje.Była zima.Stałam z moją koleżanką na klatce, on wychodzi, niby nic.Siedzi już w samochodzie, mają odjeżdżać i nagle, nagle coś robi ręką na oknie samochodu.Ja się wydzieram w niebowłosy, biegam po tej klatce "pomachał mi pomachał!!" a koleżanka " On tylko przeczyszczał szybę". No w sumie to racja była, ale jak ja się napaliłam. Z drugiej strony ciesze się.Nigdy więcej nie będziesz miała 11,12,13,14 lat.I ja też. Ale poznałam swoją miłość;].chyba miłość.Chodź nie wiem czy teraz potrafiłabym się tak zakochać.Tak zakochać, być wniebowzięta, radosna, wesoła, czasem chlipać..to już nie to samo.. Teraz będzie inaczej.
Jak zrobię błąd w pisowni, popraw mnie, jeśli możesz. ![]() Edytowane przez noelia007 Czas edycji: 2010-04-06 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja wiem, że mogę mu się nie podobać, ale kiedyś mnie olewał, a teraz już tak nie jest. Zauważyłam, że ciągle staje koło mnie. Nie wiem, czy to przypadek, ale z 10 razy już tak było, więc nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hah też pamiętam siebie w tym wieku i moje rozterki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
jeśli naprawdę chcesz to posunąć ,to zacznij z nim rozmawiać,poznawać go.
To,że obok Ciebie stoi nic jeszcze nie znaczy.Obok innych też stoi zapewne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Super. Czasem z nim gadam, ale to jest trochę... sztywne. Ostatnio to on sam zaczął. Ja się boję z nim gadać, wolę jak on zaczyna (i zaczyna czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
No, niechże ktoś coś poradzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A co mam Ci poradzić? On ma 13 lat Ty też. Uwierz, że dużo bardziej go interesuje piłka z chłopakami, gry komputerowe itd. itp. niż dziewczyny. Może Cię na swój młodociany sposób podrywa a może wcale nie.
Jedno Ci mogę powiedzieć: Ty widzisz w marzeniach, was za ręce na korytarzu, trzymanie za rączki och ach... a on moim zdaniem nie jest na takim poziomie emocjonalnym bo w ogóle chciał się pakować w "związek".
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
jedyne co możesz zrobić to poczekać aż dojrzeje(dojrzejecie)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Autorko, a Ty jesteś z tych mniej czy bardziej bezczelnych? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Buc
|
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ejj.. bo ja nie wiem co mam myśleć
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.