![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wasze opisy GG, część XXI witam w XXI części!
![]() (tak, tak, pędzimy) i kilka zasad: 1. staramy się dodawać opisy własnej twórczości 2. zero off'topów 3. zero próśb 4. zero kłótni weny życzę. ![]() Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2010-08-23 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
you're my favourite wild thing
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() weny ♥
'' Znów dotknąć gwiazd Zatrzymać czas Jestem dziś tak samotny, że mógłbym sprzedawać łzy. Marzenia jak węże wiją się. Niech będzie tak, jak tego chcesz, zabierz swój płaszcz i adres w sercu skreśl Słowa płyną nieskończenie długą rzeką. Sam wiem najlepiej jak to jest budzić się nikomu nie potrzebnym jak w koszmarnym śnie. Radość i smutek szarpią myśli. Jestem wszędzie dokąd tylko sięga myśl ''
#5 |
Przyczajenie
|
Jestem tylko ja i Ty, a świat topi się jak lód w jabłkowym martini.
Weeeny moje serduszka <3 ! URODZINKI jutro MAM . ;dd |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Weny życzę moje kochane ![]() _____ Pragnęła miłości. Prawdę mówiąc miała dużo miłość wokół siebie, ale ona pragnęła jego miłość. To takie smutne, gdy jedno kocha, a drugie bawi się.
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-08-23 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() oczko, to już 21 część. ![]() proszę, nie róbcie tu off'topów, i używajcie cudzysłowów. niech ten wątek będzie lepszy od poprzedniego... <3 ![]() ![]() 'Zagrajmy w miłość. Reguły są proste - ty będziesz kochał mnie, a ja Ciebie' [demotywatory] Spokojnie, oddychaj. Wszystko kiedyś wróci do normy. To przejściowe. To minie. Spokojnie, potrafię żyć bez Ciebie. ...ale nie chcę ' - Dla Ciebie wszystko. - Nie trzeba wszystko. - Tylko co? - Tylko mnie kochaj. <3 ' [ wybaczcie, uwielbiam ten tekst. ;d ] Wiesz.. Bo nie ma rzeczy niemożliwych. Damy radę, z rodzicami, z przeszkodami. Wygramy w toto-lotka, postawimy dom, basen, garaż, będziemy mieć pięć psów, i całe życie będzie jak w bajce. no co, jak to, nie wierzysz?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam gdzieś, te wszystkie plastikowe uczucia, sztuczne uśmiechy. udawanie szczęścia, tylko po to, aby oszukać własną podświadomość. imitacja radości, nigdy nie wyjdzie naturalnie.
i żyli długo i szczęśliwie , dopóki księżniczka z sąsiedniego królestwa nie założyła ładniejszej sukienki . a on patrząc wstydliwie olbrzymimi zielonymi patrzałkami , bawił się kosmykiem mych kasztanowych włosów. A ja? ja przesiąknięta nim w zupełności, chwyciłam go za rękę, a tak. na wypadek próby ucieczki. A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą wpier&#l. ![]()
#9 |
Raczkowanie
|
" Ale ci z Marsa są pokręceni! "
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jej oczy najbardziej błyszczały nocą.
Gdy już byli sami. Za każdym razem, gdy ktoś wychodził z jej pokoju ona rzucała się na łóżko i wypłakiwała w poduszkę resztkę łez. Nienawidziła świata za to co jej zrobił. Nie świat, tylko on. Ona głupia stała przy tym oknie z telefonem w ręce i czekała, aż bd szedł do jej mieszkania i wchodząc na klatkę wyśle sms-a " mam Cię " , tak jak zawsze to robił. _____ nareszcie serduszka udzielam się tu regularnie. tęskniłam za wami. widzę, że jest tu dużo nowych osób. a i pokłony w stronę najlepszych. ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witam !
__ otojest - słonko mnie pochwaliło <3. ja ci do pięt nie dorastam. ![]() ![]() xxgroszek07xx- serce ty moje wszystkiego najlepszego ![]() wyjeżdżam. do piątku dziewczyny ![]() __ chora miłość budzi się na chwilę w łagodnym świetle łez wkrótce jej ciało będzie tylko słowem zgaduj: czy śpię czy jeszcze w ciemności rozmyślam nie o tobie ? moje znużone ciało nie umie uwierzyć łagodnemu dotknięciu twych rąk na złotych słonecznikach wieszam twoje słodkie słowa myślałam że będziesz jutro pojutrze za tydzień śledzić w milczeniu nić babiego lata |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wytrwałości życzę nam wszystkim
![]() marikab - na zdrowie ![]() ![]() Bo kiedyś wrócą te dreszcze, te miligramy szczęścia. jak się spotkali? przypadkiem, jak wszyscy. nie było nic co mogłoby zostać zapamiętane na dysku w głowie w nocnym marzeniu w śmiesznym krótkim tekście
![]() Będziemy już zawsze razem Chcesz?.. kc. Edytowane przez Larav Czas edycji: 2010-08-24 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
groszek kochana - sto lat ;*******
weny i bez gadania o głupotach. -.- 'jeśli chcesz odejść to...dbaj o siebie' 'marzę, aby ziemia się rozstąpiła i pochłonęła mnie w tej chwili'
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ja bym bardziej apelowała, żeby nie robic problemów z niczego.
witam w nowej części ![]() xxGROSZEK07xx -> najsłodszego! ♥ _______ 'czuję się bezpieczna, gdy Twoje palce leżą spokojnie na moich. zamykam skrzynkę z Twoimi marzeniami będziemy pić, palić, gadać, wspominać, myśleć wyglądasz na przemądrzałego frajera bez laski, który musi sobie walić konia żeby przeżyć coś podniecającego Uśmiechała się, gdy znowu przynosił rozczarowanie zamiast kwiatów, chyba go kochała.'
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-08-24 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
otojest, poprostuAsiss - dzięki <3
groszek - mój talencie największy, rośniesz razem z wątkiem ![]() najlepszego, kochana. <3 ____ open your heart. i'm coming home. // otwórz swoje serce. wracam do domu. jeśli kiedyś cię zapytam, nie ważne o co, powiedz po prostu 'tak'.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-08-24 o 09:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Mogłoby być cieplej skoro nie jest jaśniej. I zdaje się mi, że nic nie będzie poza tym wieczorem. Następne lata pękną pod naporem tego jak zaciskam palce na ostrzu noża podkradzionego matce. Nie znalazłam żadnego sposobu, by sobie poradzić z tym, że na szóstym piętrze w pokoju kiedyś naszym rozdajesz siebie kęs za kęsem. Światło u ciebie gaśnie, wszystko gaśnie pomału. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
xxGROSZEK07xx - najlepszego! ![]() Z INNEJ BAJKI - dziękuję ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
witam w XXI części
![]() życzę weny i spokoju. + dziękuję za wszystkie pochwały z poprzedniej części <3 . . . ''o blat stołu wybijał palcami rytm jej serca'' zapomniałam uczuć i teraz znów się ich uczę. ktoś obiecał lepszą przyszłość. tak, tak. to ty kłamco. przykro mi. tu nie mam miejsca na poczucie humoru. miało nie być nic ! a jest ciągle miłość. a to uczucie wcale nie chce przeminąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
nienawidze. // DAJ MI ŻYĆ DO CHOLERY !
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Weny życzę perełki ![]() dziękuję za wszystkie pochwały i miłe słowa z poprzedniej części ![]() xxgroszek07xx-najlepszego <3 i również okradam (: lucyferowa,boundlessly,otojest,patrysiowa_, nieliczylamwcalesie,deuce,Paralogiczna, chocapic(nareszczie ![]() _mandarynka,kontrastowaO,kamisha, 3martyna3,poprostuAsiss,CaMa okradzione <3 jesteście wspaniałe ![]() ![]() Ciekawe, czy gdybyś został przewodnikiem po moim sercu, opowiedziałbyś turystom, jak bardzo je zraniłeś ? Jeśli nie zbudujesz swojego świata na facecie, to się nigdy nie zawali. 'I kupię sobie skarbonkę z napisem 'zbieram na szczęście.' 'Życie jest jak pusta kartka-czym ją wypełnisz, tyle będzie warta.' 'Kto nie ma odwagi starać się o swoje szczęście, tym samym udowadnia, że szczęścia nie jest wart.' Świeczki na torcie, spadająca gwiazda, te same cyfry w godzinie, rzęsa na policzku, zawsze to samo życzenie. A jeśli mogłabym cofnąć czas to możesz być pewny, że przeżyłabym dokładnie to samo, sekunda po sekundzie, z Tobą. Specjalność dnia to Twój uśmiech, którym mnie częstujesz <3. Kochaj spokojne wieczory, nawlekaj je na swoją nitkę jak niezwykłe korale. 'Mam nadzieję, że jesteś tak samo szczęśliwy, jak udajesz.' Była jak kartka przysłana z wakacji, budząca marzenia o zmianie i egzotyce. Bo miał kochać. Zapomniał. Z tysiąca przyczyn, z miliona powodów. On ją znienawidził, bo było mu wstyd, że ją skrzywdził. Nadszedł czas, aby teraz się ruszyć, bez obawy w jaki sposób może się to skończyć. brak weny ;|
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-08-24 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Weny miśki , obiecuuję że w tym wątku będę częściej ![]() A jeśli kiedykolwiek obudzisz się z myślą , że nie masz nikogo i tęsknisz. Nawet nie próbuj mnie szukać. A jeśli ona cię zostawi i będzie chciała cię skrzywdzić, zadzwoń . Pomoge jej
![]()
#22 |
Zadomowienie
|
mam nadzieję, że nasza opowieść nigdy się nie skończy. czuję się jakbym obserwowała sceny ze snów, których jeszcze nie śniłam. nie pierwszy i nie ostatni paradoks w moim życiu
#23 |
Wtajemniczenie
|
i dziękuję za pochwały z poprzedniej części.
![]() weny moje Drogie, weny. ![]() xxgroszek07xx- wszystkiego najlepszego Kochana ![]() bajkowa- na zdrowie Miśku. ![]() zamiast szukać nowych problemów spróbujmy rozwiązać te już obecne w naszym życiu. i odszedł, już kolejny raz, a ja wmawiam sobie, że wcale go nie potrzebowałam. 'Jeżeli nie wiesz jak powiedzieć kobiecie którą kochasz, że jest dla Ciebie całym światem, kup jej globus, wtedy może uwierzy...' ![]()
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-08-24 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Nensie - bierz, Kwiatuszku.
![]() a ja Wam życzę w tej XXI części - tak jak w poprzedniej - żebyście pozagryzały się na śmierć i udławiły tym cudzysłowem. ![]() Jest tak, że On nie słucha nigdy mnie i myślami biegnie gdzieś, a ja nie mogę Go dogonić. Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się. Ale nie potrafię zła na Ciebie być. Jak wenus i mars jesteśmy z innych gwiazd, ale nikt mnie nie dopełnia tak jak Ty. Proszę nie zmieniajmy nic. Na moje tak - Jego nie. Nie możemy zgodzić się. Doskonale różni, ale nie zmieniajmy nic. / Ewa Farna i Kuba Molęda - Nie zmieniajmy nic /
#25 |
Raczkowanie
|
Weny dziołchy, weny!
![]() Smutnym spojrzeniem, rysować gwiazdy na pochmurnym niebie.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej wszytkim jestem new ;P wasze opisy są cudowne i jestem ich nałogowym kradziejem coś ode mnie na początek :
Jesteś powodem każdego mojego uśmiechu. Czy wiesz co oznacza dla mnie brak Ciebie ?! Im więcej Twojej obojętności , tym większa moja miłość. Gubię się w Twoich ramionach . Odnajduję w sercu <3 . Każdy Twe słowo echem odbija się w mej głowie aż do następnego spotkania . Wcale Cię nie kocham . Ja tylko wszędzie widze Twoją twarz , zawsze słysze Twój głos , i nieustatnnie o Tobie myśle . To nie miłość to paranoja . wiem .. daleko mi do Was . ale licze na łaskawe przyjęcie ![]() + xxgroszek07xx - wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-08-24 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
''bo ty jesteś, tylko wciąż nie tu.''
OFF SIDE - MOJA OBSESJA. ''W uśmiechu zamknąłem całą swoją przeszłość byś nigdy więcej nie uroniła łzy czytając opowieść napisaną smutkiem na mojej twarzy.'' kochał ją od czasu do czasu. choć tak bardzo chciałam nie mogłam go mieć, więc nie pieprz mi tutaj, że chcieć to móc.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
weny ![]() życzę żebyście wytrwały do końca, a nie opuszczały wątek.. oraz zero kłótni + ![]() *** razem mogliśmy nawet zamieszkać, w domku z piasku do kieliszka wina dosypuję tabletki, na uzależnienie serca od ciebie prosisz, ja prosiłam 300razy błagasz, błagałam 400razy, kochasz, tak ja też nadal kocham... + zmieniam styl opisów,
zmieniam podpis <wypożyczam od CaMa> ![]() nowy avatar
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-24 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
xxGroszek07xx- Wszystkiego Najlepszego!
![]() Cytat:
Stałaś się jedną z moich dzisiejszych ofiar ![]() I chociaż wiem, że robię źle - nie potrafię przestać kochać. Nie zdążyłam się Tobą nacieszyć, a już odszedłeś. Cholernie źle czuję się z tym, że jest tak - a nie inaczej. Przepraszam. Nie zmienie się. Nigdy nie będę idealna. Kochasz? Akceptujesz. Wszystko. Bez wyjątku. Cholernie źle czuję się z tym, że jest tak - a nie inaczej. Rozczarowujesz. Ale nawet to w Tobie lubię. I oto "spierdalaj znów stało się wdzięczna odpowiedzią na wszystko.'
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-08-24 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a wiec witam Was, smerfiatka, w XXI (
![]() bajkowa - odwzajemniam. dziekuje ![]() +groszek wszystkiego najlepszego ;* ' Ciągle wierzę, że coś zmieni się i znajdziesz dawną miłość. ciągle wierzę w to, że między
nami nic, że nic się nie skończyło. pewnego dnia przeznaczenie bezdusznie zmienilo zdanie. kup sobie psa. to jedyny sposob, abys mogl nabyc milosc za pieniadze. zamiast sluchac bzdur, spytaj siebie czego pragniesz. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-08-24 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.