![]() |
#1 |
BAN stały
|
*nowy, czerwcowy wątek* modne ciuszki xs,s,m,uniw. oraz elektronika(duużo) i dodatki
Nowy wątek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21623566 NIEAKTUALNY. wyjechałam na dość długo, troche sie juz pogubiłam w wymiankach a w watku zrobił sie bałagan, zaloze nowy, ten juz nieaktualny. Hej Dziewczyny ![]() W poprzednim wątku nie zostawiłam miejsca gdyż nie przewidziałam dokładek ![]() ![]() Może na początek parę zasad,chociaż myślę,że są jak u wszystkich: JA ODPISUJE U CIEBIE, TY U MNIE. Nie śledzę wątków więc dziewczyny, naprawdę, piszcie u mnie ![]() Nie ignoruj mnie, jak nic nie widzisz napisz chociaż zwykłe "nic..". Jak ja nie odpisze to mogłam nie zauważyć więc najlepiej się przypomnieć, nikogo nie ignoruje ale nie siedzę też 24/h na wizażu bo mam egzaminy teraz ![]() - ciuszki wysyłam czyste,wyprany (nie prasuje) i tego samego oczekuje] - nie oszukuje, szczerze pisze jeśli coś ma ew. wadę i podaje rzeczywiste wymiarki, także tego samego oczekuje - mogę wysyłać jako pierwsza,nie ma problemu - wszystkie próby oszustw zgłaszam na policję - noszę xs,s czasem m, więc nie proponuj mi xxl ![]() - odpisujcie u mnie - nie przeszkadza mi wklejanie linków ![]() ![]() ![]() Za niektóre z tych rzeczy oddam nawet pół wątku ![]() - ciuszków w kwiatowe wzory a także z motywem panterki -włosy clip in, najchętniej kolorowe pasemko/pasemka a juz naj,naj chętniej róż, za różowe oddam co chcecie ![]() - alladynek, najchętniej długich - zwiewnych,delikatnych sexy sukienek ![]() - leginsów najchętniej a'la latex ale też innych -wszystkiego w bieli - MĘSKIE rzeczy i dodatki baaaardzo chętnie ale w tym wypadku tylko nowe lub nie noszące śladów użytkowania, rozmiar m,l, xl ![]() ![]() - z "nie ubrań;p" lampę uv i przezroczyste żele, za sprawną lampę oddam co chcecie i ile chcecie:P NOSZE ROZMIAR XS,S, MAŁE M, proszę nie proponujcie mi rzeczy w nie moich rozmiarach ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-08-25 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: *nowy, czerwcowy wątek* modne ciuszki xs,s,m,uniw. oraz elektronika(duużo) i do
RZECZY NA WYMIANKĘ (WSZYSTKIE ZNAJDOWAĆ SIĘ BEDĄ NA PIERWSZEJ STRONIE) :
- *Wieża philips** uzywana 2 lata, stan techniczny IDEALNY. wizualny - wieża idealna, jest mały mankament na głósniku ale to jak dodam fotki, odtwarza cd, mp3, radio. Kolor srebrny, jest naprawde meeega ale ostatnio prawie nie ma mnie w domu więc jej nie używam już. wizualnie wadę ma głośnik - przy rutynowych porządkach przejechałam po jego górze zbyt mokrą ściereczka na której był juz kurz z tv i porobiły sie zacieki widoczne na zdjęciu ![]() ![]() Napewno nie wymienie jej na jakieś 2 sprane bluzeczki czy 1 ciuszek, tylko za jakieś rzeczy które wpadną mi w oko, nic konkretnego za nią nie chcę więc kuście WYMIANKA TYLKO Z OSOBĄ Z POZNANIA/OKOLIC gdyż z uwagi na to że chwilowo jestem bez pracy nie stać mnie na wysyłke tak cięzkiego przedmiotU - NOWA KAMERKA DO LAPTOPA,KOMPUTERA, SUPER JAKOŚĆ,MARKOWA W PUDEŁKU NAWET NIE ROZPAKOWANA, NAJCHĘTNIEJ ZA COŚ Z WISH. posiada dwa wbudowane mikrofony nawet nie rozpakowana w pudełka ![]() Wartość kamerki 190 zł(na allegro, w sklepie dużo więcej..) więc napewno nie wymienie na siłe lub za zmechacony sweterek bądź 1 rzecz ![]() - CAŁKOWICIE NOWE głośniczki Sony Ericsson nawet nie rozpakowane z pudełka, dokładny opis tych cudnych głośniczków tutaj: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...10?cc=pl&lc=pl wyglądają identycznie jak na fotkach z neta które zamieściłam, jest to model z linka powyże j, zostawiłabym sobie ale mam telefon innej marki niestety Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-07-23 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: *nowy, czerwcowy wątek* modne ciuszki xs,s,m,uniw. oraz elektronika(duużo) i do
- Długa,sexy sukienka azarro, CAŁKOWICIE NOWA
Idealna na wesele, ani razu nie założona gdyż nie miałam gdzie nosić ![]() ![]() Kosztowała mnie 99 zł i jest nowa więc także mogę być wybredna :P Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-07-23 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
- bluza japan style, NOWA
bluza jest z fishbone z new yorkera(a więc lepsza jakoś,niż japan z all ![]() ![]() - śliczna,sexy czerwona bluzeczka-topik góra cekinowa a materiał jakby z satyny,super się układa. Rozmiar S. Stan dobry minus,z uwagi na to że nie ma 1 rzędu cekinów,co zreszta idealnie widać na fotce,przy noszeniu dużo mniej(fotki są prześwietlone),chyba że ktoś się wpatruje w biust ![]() chętnie dorzuce do jakieś wymianki za cos fajnego, tak bonusowo ![]() - sexy,obcisłe sportowo-wakacyjne spodenki z New Yorkera. Kolor głeboka czerń w czaszki, nie miałam ich dużo na sobie, rozmiar xxs ale będą dobre też na s ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
- sexy, elegancka przylegająca koszula
głęboka czerń w paski (fotki mogą być prześwietlone bo robiłam z lampą xD) rozmiar xs/s prawie nie noszona, idealny stan - marynarka / Żakiet amisu 38(dobry też na 36 ja mam 36 i lezy ładnie lub małe 40 ![]() - turkusowe bolerko, NOWE rozmiar uniwersalny, ładnie się rozciaga - super sexy siateczka, rozmiar xs,s,m NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
- bardzo modna teraz biała koronkowa sukienka
z ozdobami, w stylu soho boho, jest naprawde meeega, nie jestem pewna czy chce oddać ale kuście ![]() ![]() jest śnieżno biała, fotki mogą ciut przekłamywać bo nie były robione w świetle dziennym ![]() - kamizelka Amisu z New Yorkera założona raptem kilka razy, rozmiar xs ale na s też bedzie ok, była droga więc mogę być ciut wybredna.. ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-06-15 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
- kurtka jeansowa, Wrangler
"Hero" była droga bardzo, założona kilka razy, rozmiar z metki to m ale moim zdaniem to xs/s (jest mi idealna a noszę taki rozmiar ![]() ![]() - rękawki z New Yorkera NOWE, złoto czarne z połyskującą nitką, rozmiar uniwersalny ![]() - nowa obroża na szyje z ćwiekami Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-07-23 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
- cekinowy top, NOWY
jest meeega, foty nie oddają uroku, cały w cekinach, rozmiar s, niestety nie mój styl kompletnie więc oddam dość łatwo ![]() -bluzka z siateczkowymi rękawami,kawałkiem pleców i cekinowym napisem, w pierwszej literce brakuje kilku ale jest to praktycznie niezauważalne (widac na zdjęciach) prawie jej nie nosiłam bo jak ją kupiłam akurat już było zimno xD nie wiem,czy chce oddać bo była mega droga, ale kuście ![]() rozmiar xs/s ewentualnie małe m ![]() - gra planszowa Quiz geograficzny,super się w nią gra,stan pudełka i zawartości idealny Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-07-23 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dokładka 12.06.2o10
-2 STOJAKI NA BIŻUTERIE Meeega stojaki na biżuterie, mam na wymiankę 2 kwiatki tulipanki i 1 serduszko, zmieszczą dużo biżuterii, super to wygląda i co najważniejsze biżu nie plącze się i nie gubi. Ja osobiście używam serduszka do mojej a kumpeli dałam tulipanka i obie jesteśmy zadowolone, więc naprawdę polecam ![]() jednego tulipanka już nie maaa ![]() - "ZŁOTY NUMER" komórki 600 620 116 Sieć Era, nie uzywam juz tego nr bo przeniosłam się do sieci chłopaka, wolę go wymienić niż sprzedać na all, teraz strasznie ciężko o tak łatwe i ciekawe numery ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-06-15 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275950575 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za kamerkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za rurki ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za
CAŁKOWICIE NOWE głośniczki Sony Ericsson? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
- NOWA KARTA SD O POJEMNOŚCI 4 GB znajdziesz cos u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
byłabym chętna na niebieską sukienke bombkę, znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos za wieze? Albo co bys za nia chciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za niebieską sukienkę bombkę?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może dobierzesz sobie coś jeszcze ? Ja jestem chętna na wymiankę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1274294030
ta jest malutka rozm s, nowa, ale poprula sie troche z boku gdy probowalam ja na siebie wcisnac ta druga to M//L stan dobry z plusem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.