![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
same markowe ubrania. Sukienki! Zapraszam!
ZAMKNIĘTY
1.Rezerwuje rzeczy. 2.Jeżeli nic u Ciebie nie znajdę-nie odpiszę. 3.Zawsze dokładnie opisuje stan faktyczny rzeczy. 4.. Wysyłam ciuszki wyprane niekoniecznie prasowane ![]() 5.Zawsze odpisuj w moim wątku, a ja również będę odpisywać w twoim. 6..Możliwa jest odmiana. Ale to już każdą sytuację będę rozpatrywać osobno. 7.Odpisuję tylko jeżeli coś wpadnie mi w oko! Czarny <- jest. Szary <- wymienione Fioletowy <- Rezerwacja Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-08-25 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: same markowe ubrania. Sukienki! Zapraszam!
1. Sukienka Atmosphere. Fiolet bardzo ładna. Stan bdb - Rozmiar M/L <- NIE MA
2. Kamizelka nietoperz. Ślicznie wygląda do cienkich golfików. Roz S/M/L stan bdb- <- NIE MA 3.Bluzeczka long. Oldschool Z twarzą, okulary ![]() 4. Tuniczka z kokardką w krate stan bdb. Ładnie podkreśla figure i uwydatnia nawet male piersi. Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1.Śliczna tunika S/M Srebrna. Ramiączka regulowane( Ja ze względu na duży dość dekold nosiłam o tak. na białeś bluzce. ;p stan bdb
2. Okulary Aviatory. Nigdy nie noszone. Kupiłam je w Stradivariusie chyba. ALe mi nie spasowaly takie duże jednak ;p stan bdb. Nie ma 3. Bokserka. stan bdb rozm S 4.Bluzka Ravel twarzą. stan bdb Rozmiar S/M 5.Bluzeczka Diverse. stan bdb - rozmiar XS/S Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-05-31 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Halówki rozmiar 40 nieuzywane
2.spódniczka diverse. mini bardzo fajna. kolor khaki. motyw czaszki. stan bdb. rozmiar w pasie S/M (ja nosze spodnie 27 i jest ok) 3.Sweterek i koszula w jednym Firma atmosphere stan idealny. rozmiar S/M Nie ma Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1Kosmetyczka z osiołkiem. stan bdb
2mydełka luksja (2) 3olejek do włosów z Marokańskiej róży. z serii planet spa avon. zostało 2/3 4Żel pod prysznic la rive! Donna! nieużywany. 200 ml. 5. Paleta cieni. minimalne zuzycie może 2 kolorow. (Tylko wyprobowane) 1. Olejek na gorąco z bawełną i dziką różą nowa.ORIFLAME Super wsparcie dla farbowanych włosów. Olejek z filtrami UV przedłuża trwałość koloru, zapobiega jego blaknięciu. Włosy są miękkie, łatwiej się układają. 15 ml (cena katalogowa 5,90) < NIE MA 2. kojacy krem do twarzynowy, nieużywany. ORIFLAME. Dla cery suchej i wrażliwej Przywraca uczucie komfortu suchej, wrażliwej skórze. Łagodzący ekstrakt z uczepu koi ją i uspokaja. Witamina E chroni przed szkodliwym wpływem środowiska. Skóra staje się bardziej gładka i miękka. Stosuj na dzień i na noc. 75 ml (cena katalogowa 19,90) Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Sliczna sukienka mini. Dopasowuje się. rozmiar uniwersalny od S do L moze nawet. Samonośna. wymiary na zyczenie
![]() Na dole uklada się w coś a'la bombke. Dałam zbliżenie. koronka podszyta tasiemką. kokardka. stan idealny. Nie ma 2.Atmosphere. Prawie nienoszona. stan idealny. Rozmiar M. 3. nietoperz czarny.. rozcięcia na ramionach. Zdjęcie jest OKROPNE ![]() stan idealny rozmiar s/M /L 3. Tunika wiązana na plecach. łądne kolory ![]() Miaaała na prawde duży dekold więc go zszyłam troche. Alemozna to rozpruc tak ż enie będzie nic widać ![]() 4.Sliczna nowa stan idealny. Rozmiar S/m Zalożona dosłownie raz ![]() ![]() 5. Bluzeczka UPS Zielona. kolor jest bardziej ciemnio zielony taki... nieco przeklamane to zdjęcie. Duży dekold marszczenia. Rozmiar z metki M. Ale na S też na pewno będzie ok ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-05-15 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Płaszczyk na wiosne. stan idealny ale nie mam juz metki. firma house. założony raz
![]() 2. spodenki rozmiar M. stan idealny. 3. kolczyki h&M 4. kolczyki Hand Made. 5. kolczyki, zgubiłam do nich tre zatyczki silikonowe. ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Torebka czarna.
Dosyc duża ale chyba nie mieści A4. Stan zew. IDEALNY (to real foto) ale niestety ma wade.. ;( włąsiwie dwie. ma zepsuty główny suwak oraz suwak z kiesoznki na telefon w środku.. ![]() 1. Bluza brązowa. Założyłam ją może z 3 razy bo jest nieco za krótka na mnaie (mam 177 ![]() ![]() 2. spodnie goodies. nogawki na dole przetarte od chodzenia ale tlyko minimalnie. spodnie nie wygladaja na znisozne , ale mają nietety zepsoty suwak. suwak jest dł nieco ponad 2 cm więc nie widać tego. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-01 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Prawdziwa biała retro torebka. jest mała, zapinana na zatrzask. Sztywna, ma ucho do noszenia w ręce (jak widać) oraz pasek do noszenia na ramieniu. stan ocenie na bdb- i jako, że jest wyjątkowa łatwo nie oddam
![]() 2.portfel z kokardą. z "niby" skóry. Crop. 3.Portfel w środku 4. kieszonka na banknoty. 5. bransoletki plastykowe new yorker. Czarna i w panterkę. 5. Fioletowe koraliki. można nosić na ręce tak jak na zdjęciu i na szyi. (na gumce) nie ma Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-05-15 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1.Sweterek na guziczki H&M brązowy. Materiał nie jest minimalnie rozciągliwy. kolor brązowy. rozmiar Xs. stan db-- Nie ma
2. bluzeczka diverse. Doskonała na lato. żółto-biała. rozmiar S/m stan bdb- 3. bluzeczka Xs. biała w fioletowe kropki. stan bdb. 4. czerwony sweterek w bdb stanie. Rozmiar Od S do L nawet bo jest odcinany pod biustem jak widac. duży dekolt. założony raz. rozciągliwy. Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-05-31 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Bokserka z marszczeniami. rozciągliwa. podkreśla biust. stan bdb. rozmiar S/M Kolor brązowy
![]() ![]() 2. śnieżnobiały półgolfik. stan bdb. kródki rękawem. Śliska materiał. rozmar Xs/S 3. Sweterek z rękawami 3/4 kolorowy. dopasowuje się do ciała. stan bdb - rozmiar Xs/S 4. nietoperz vero moda. rozmiar od S do L . na dole gumka. rękawki 3/4. Pokazany wzór z bliska. stan bdb . (za coś fajnego) Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Torebeczka niebieska z kokardką na dlugim pasku. śliczna i nigdy nie używana. stan ideał.
Nowa bluzeczka George. Jest śliczna z tą koronką, ale niestety na mnie troszkę ciasna ![]() 3. Sweterek asymetryczny. na mnie niestety za mały. rozmiar XS 4. smizjerka Deep. guziczki są słabo przyszyte i trzeba by popraić aby nie odpadły. takto jest w stanie idealnym. a przebarwienia to światło.. tak mi padło ![]() 5. Swteerek next. rozmiar to jakieś XL ale ja nosze S/M i nosiłam go z paskiem na talii. Ślicznie się prezentował. Ale mi się znudził ; ;p stan bdb. Dobry więc na XL jak i na M ![]() 6. czarna bluzeczka z białą wstawką na dekoldzie. z kapturem idealny stan. rozmiar S Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-08-22 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. żółta buzeczka w paski diverse. rozmiar S/M
2.Bluzeczka UPS> idealna na lato. rozmiar M Ma rozcięcie na plecach pokazane na nastepnym zdjęciu. ![]() 3. Bluzeczka ups z tyłu. rozcięcie. 4.spdódniczka. nie mini raczej. dłuższa. w pasie 26. 5.Świetna bluzeczka z haftem. stan oceniam na dobry ponieważ haft zaczyna się rozprówać. ale nie widać ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-05-22 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka!!
1. sweterek next z slicznymi guziczkami na rekawie. to duży rozmiar (XL gdzies chyba) ale ja nosze S,M i zakładałam go z paskiem do leginsow;p jako nietoperza ; p cudo ;p 2.Duże rozowe okulary. dla mnine za duze. nie noszone w idelanym stanie. 3. szmizjerka deep. Jest czarna całkowicie w stanie bdb. na zdjeciu swiatlo mi tak padlo bo przy oknie robilam. ale jest niezniszczona bez plam. rozmiar S. 4. biała dłuższa bokserka z "wygniatanym" wzorkiem. na gorze satynowa aplikacja. cudowna ale na mnie za duża: duże M. Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-06-21 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1265747805 widze ze nowy watek
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265823940 odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos za sukienke z pierwszego postu ?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1265825088
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za 3.Bluzeczka long. Oldschool Z twarzą, okulary Piekna Roz S stan bdb 4. Tuniczka z kokardką w krate stan bdb. Ładnie podkreśla figure i uwydatnia nawet male piersi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
4. Tuniczka z kokardką w krate stan bdb. Ładnie podkreśla figure i uwydatnia nawet male piersi.- znajdziesz coś u mnie?
PS; Wejdzie na M/L?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:2. Kamizelka nietoperz. Ślicznie wygląda do cienkich golfików. Roz S/M/L stan bdb-
bedzie jeszcze cos? zajrzyj tez do tego nieaktualnego watku tam jest kilka rzeczy tez nadal aktualnych ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za okulary???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265823940
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hej coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265823940
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265823940 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1265825088 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.