|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Czerwcowe moje wymienię się - różne rozm.Witam! Po raz pierwszy zdecydowałam się na założenie wątku z wymianą, starałam się załapać z czym to się je, ale w razie czego proszę o wyrozumiałość.Na pierwszy ogień idzie: 1. Biało-zielona bluzka z krótkim rękawem*. Trzy guziki przy dekolcie. luźna Rozmiar z metki 10/12 (M/L) długość z przodu ok. 56cm * naderwana metka, co widać na zdjęciu. 2. Czarna spódnica z wyszywanymi kwiatkami podwyższony stan, odrobinę dłuższa na wstawce Rozmiar na metce 38, ale wydaje mi się że jest to 36 długość ok 73cm 3. Spódnica George z cekinami Luźna sukienka bawełniana. Dół obszyty cekinami. Rozmiar z metki 12/40 (L) Długość całkowita: ok 80cm 4. Przezroczysta narzutka Rozmiar S/M długość ok. 90cm 5. Sukienka* ciemna zieleń regulowana długość ramiączek dwie kieszenie na biuście i jedna na dole z lewej strony rozmiar S, ewentualnie małe M długość ok.78cm * z tyłu rozpruty rozporek 6. Sweter-bolerko Next Rozmiar z metki 12/40, ale na 38 też może być. bez guzików, z kapturem ciepły! 7. Zielona bluzka H&M na grube ramiączka rozmiar z metki - S długość ok. 56 cm luźna! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.