|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sen-przepowiednia?
Drogie Panie mam ogromna prosbe o pomoc...
Zwiazane jest to z moim ostatnim snem,kiedy przysnila mi sie w nim wrozka i powiedziala,ze w najblizszym czasie kluczowa liczba-szczegolnie w przyszlorocznym egzaminie maturalnym bedzie liczba wystepujaca w filmach i tu dziwne- z Lui de Fine, ktora rozpoczyna sie od 72... i dalej mam sobie znalezc. I mam pytanie, czy jest tu jakas fanka tych filmow ktora rozszyfruje mi te liczbe, lub ktos kto pomoze mi to jakos zinterpretowac? Bo nie potrafie sobie tego do owych egzaminow odniesc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: sen-przepowiednia?
Yyyy, ale po co...?
Przecież to tylko SEN, na dodatek nie wyobrażam sobie jaka liczba miałaby być "kluczowa" na maturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na maturze z matematyki :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiki powie Ci wszystko:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Louis_d...8s#Filmografia Nie ma ani filmów z 72 w tytule, ani filmu z 72 roku.
![]() |
#6 |
La Moderatoiure
|
Różne rzeczy mi się śniły i ale nawet tych najbardziej niestworzonych nie umieszczałam od razu na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
---
Edytowane przez Naviette Czas edycji: 2014-07-06 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Podświadomość nie służy do przewidywania przyszłości, ona może tylko mielić materiał, który mózg już dostał w jakiś sposób (uświadomiony lub nie przez właściciela)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
---
Edytowane przez Naviette Czas edycji: 2014-07-06 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie skupiałabym się nad tym w żaden sposób. Sny to sny, a nie żadne przepowiednie. Powinnaś skupić się na nauce niż poświęcać czas rozszyfrowywaniu snów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sen zawsze ma jakieś znaczenie. Ja mam zawsze sny ostrzegawcze, przed jakimś złym wydarzeniem. Zawsze mnie ostrzegają, żebym mogła jeszcze coś zmienić i np. nie dopuścić do negatywnych wydarzeń. Tylko człowiek czasami za późno pomyśli ![]() Np. ostatnio wyśniłam swój wypadek, sen był tak głupi, że nawet nie wzięłam go pod uwagę ale później skojarzyłam pewne fakty i wyszło ![]() Także ja osobiście wierzę w sny, bo wiem że ludzki umysł jest jeszcze wielką tajemnicą dla naukowców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
7 - 2 czyli piątka z matury murowana
![]() w każdym bądź razie życzę tego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim małym racjonalnym rozumku mi się nie mieści, jak można w takie rzeczy wierzyć i rozkminiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
---
My soul is painted like the wings of butterflies fairytales of yesterday will grow but never die Ican fly - my friends Edytowane przez Naviette Czas edycji: 2014-07-06 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że naukowcy stwierdzili, że sen to raczej przetwarzanie widzianych już obrazów, więc na chwilę obecną już wiemy, że "Ziemia jest okrągła". I nie twierdzę, że mam rację, tylko że nie mieści mi się to w głowie i dla mojej logiki jest zupełnie bez sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
---
My soul is painted like the wings of butterflies fairytales of yesterday will grow but never die Ican fly - my friends Edytowane przez Naviette Czas edycji: 2014-07-06 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
W sumie nie uwazam,aby wiara w sny wykluczala wiare w Boga, gdyz jestem jesdnoczesnie osoba wierzaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale każdy ma prawo wierzyć w co chce i najważniejsze to nie wyśmiewać się z innych. ![]() S H E Ja też wierzę w Boga ale jednocześnie interesuję się ezotryką, oobe itp...Nie widzę w tym nic złego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.