|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Po seksie sie popłakałam gdy pomyślałam o byłym
Witam was kochane
Ostatnio miałam tak że przespałam się z kimś i gdy zaraz po żeśmy się położyli leciała piosenka która zawsze przypomina mi o byłym i się popłakałam. Najlepsze jest to że z tamtym byłym nigdy nawet nie spałam tyle że nadal go kocham a on jest w więzieniu i jak sobie tak o nim pomyślałam to poczułam jakbym była wobec niego nie w porządku wręcz zdradziła go ale nie jesteśmy razem. Facet z którym spałam wtedy był dobrym kochankiem więc nie wiem o co chodzi dobrze że przynajmniej tego nie widział bo się obróciłam. Co to może znaczyć? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po seksie sie popłakałam gdy pomyślałam o byłym
skoro kochasz tamtego to dlaczego sypiasz z innymi ?
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
On dostał 11 lat z czego siedzi dopiero rok nie wiem nawet czy gdyby wyszedł bylibyśmy razem bo pisaliśmy, byłam u niego na widzeniu nawet ale po jednym z moich listów który już kilka miesięcy temu wysłałam i żałuje po dziś dzień już mi nie odpisał pomimo że napisałam jeszcze jeden i też mi nie odpisał. Faceta żadnego nie szukam bo wiem że nie byłoby go w porządku oszukiwać skoro cały czas myślę o tamtym ale seks to co innego. Z reszta to nie pierwszy raz bo kilka miesięcy temu z kim innym co prawda nie popłakałam się ale chciałam żeby na miejscu tego faceta był ON... |
|
|
|
#4 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.Jak mozesz myslec o kims kto dostal wyrok 11-letniej odsiadki? To wedlug Ciebie material na partnera? Wyrok 11 lat to np recydywa gwaltu albo handel ludzmi albo zabojstwo. Facet popelnil powazne przestepstwo a nie przechodzil na czerwonym swietle. Nie rozumiem jak mozna kogos takiego w ogole pod uwage brac .Poza tym facet ewidentnie Cie olewa. Napisalas raz, drugi a on nie odpisal. Nie spaliscie ze soba. Jak to widzisz? Przyjdziesz go odwiedzic, przezyjecie swoj pierwszy raz w wiezieniu, poczekasz 10 lat i "zyli dlugo i szczesliwie"? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-07-16 o 02:48 |
||
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20709246]Alez sobie Don Juana znalazlas
.Jak mozesz myslec o kims kto dostal wyrok 11-letniej odsiadki? To wedlug Ciebie material na partnera? Wyrok 11 lat to np recydywa gwaltu, handel ludzmi, zabojstwo. Facet popelnil powazne przestepstwo a nie przechodzil na czerwonym swietle. Nie rozumiem jak mozna kogos takiego w gole pod uwage brac. Poza tym facet ewidentnie Cie olewa. Napisalas raz, drugi a on nie odpisal. Nie spaliscie ze soba. Jak to widzisz? Przyjdziesz go odwiedzic, przezyjecie swoj pierwszy raz w wiezieniu, poczekasz 10 lat i "zyli dlugo i szczesliwie"?[/QUOTE] Jaki znów gwałt bez przesady, kilka wyroków mu się nałożyło i to za rzeczy typu pobicia, rozboje, kradzieże, dilerka a że nikogo nie sprzedał wszystko poszło na jego konto więc nie mam mowy o jakimś handlu ludźmi itd. Poza tym nie prosiłam o ocenę jego osoby, nie znacie, nie macie pojęcia kim jest więc nie oceniajcie tylko odpowiedzcie na moje pytanie. Napewno miał powód żeby mi nie odpisać są dwie opcje: jedna jest taka że ja niestety jestem osobą bardzo szczerą, nazbyt i to co mu napisałam mógł źle odebrać albo drugie to że nawet gdy byłam na widzeniu mówił że miał nasze zdjęcia przyklejone ale ktoś z kim siedział powiedział że jestem młodą i śliczną dziewczyną i zanim on wyjdzie to ja będę miała multum facetów i może gdy złożył wniosek na wokande i mu nie uwzględnili doszedł do wniosku że lepiej sobie nie robić nadzieji bo np. nawet tam za 3 lata mogę napisać 'przepraszam kotku ale ja kogoś mam' i co wtedy skoro żył przez ostatnie lata myślą że ja na niego czekam? |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
Ile masz lat? |
||
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20709246]Alez sobie Don Juana znalazlas
.Jak mozesz myslec o kims kto dostal wyrok 11-letniej odsiadki? To wedlug Ciebie material na partnera? Wyrok 11 lat to np recydywa gwaltu albo handel ludzmi albo zabojstwo. Facet popelnil powazne przestepstwo a nie przechodzil na czerwonym swietle. Nie rozumiem jak mozna kogos takiego w ogole pod uwage brac .Poza tym facet ewidentnie Cie olewa. Napisalas raz, drugi a on nie odpisal. Nie spaliscie ze soba. Jak to widzisz? Przyjdziesz go odwiedzic, przezyjecie swoj pierwszy raz w wiezieniu, poczekasz 10 lat i "zyli dlugo i szczesliwie"?[/QUOTE] Widać, że się za dużo filmów naoglądałaś . To, co pisze w kodeksie karnym to jedno, ale nie rozumiem Twojej oceny tego człowieka, przecież w ogóle go nie znasz, a tu takie odważne wnioski wysnuwasz ...![]() Co do Autorki -głupio robisz sypiając z facetami, którzy dla Ciebie nic nie znaczą. Jeżeli nie chcesz być z tym Twoim byłym, powiedz mu o tym wprost na widzeniu, albo napisz w liście, jeżeli nie odpisze -będziesz miała czyste sumienie, że postawiłaś sprawę jasno, a tak to się miotasz, bo niby nie jesteś z nim, ale nie do końca. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie miałabym czekać 10 lat (toż to połowa mojego życia!) na faceta, który siedzi w więzieniu...
Napisałaś mu dwa listy, nie odpisał, masz sprawę jasną. Chciałby, to by odpisał. Druga sprawa, zastanawiałaś się co będzie jeśli wpadniesz z którymś z tych kolesi, z którymi sypiasz? |
|
|
|
#10 |
|
Komplikatorka
|
To, że odpisał nie znaczy że nie chciał. Czasami jak coś "nabroją" w więzieniu to np. mają zakaz odwiedzin, listów itp.
Może faktycznie jest tak jak mówisz, że jest "dobrym" człowiekiem itp. ale gwarantują Ci że jak wyjdzie nawet po 5 latach to będzie zupełnie inny... Kolega po MIESIĄCU stał się zupełnie innym człowiekiem a co dopiero tyle lat...
|
#11 | |
|
Buc
|
Cytat:
drobnostka.
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale może życie go zmusiło do dziobania, albo zbyt narwany jest z natury i dlatego po pysku innych leje, albo po prostu kradnie, diluje i mordobije -bo lubi i chce. Nie wiem. Fakt faktem sam sobie zapracował na taki los, podejrzewam, że drugi raz złapali go za takie samo przestępstwo i odwiesili mu zawiasy poprzednich, z czego wynika, że wyroki w zawieszeniu nie dały mu do myślenia zanadto i nie wyciągnął żadnych wniosków.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak to pikuś... najważniejsze że go kochasz a to że kogoś okradł, pobił, no i jeszcze jakieś prochy to już nic... jaką przyszłość ci zapewni?? ile masz lat?? pomyśl troszkę, nie jest to raczej facet z którym warto się wiązać, nie wiesz jaki będzie jak wyjdzie z więzienia... a to bardzo zmienia ludzi i to przeważnie nie na lepsze... a jaki był zanim poszedł siedzieć?? z czego sie utrzymywał?? pracował?? co może ci zapewnić?? nad tym się zastanów bo ja po pierwsze nie czekałabym tyle czasu a po drugie nie związała bym się z recydywistą!!! jeszcze gdyby coś raz odwalił, młody głupi żałuje, ale on to robił bardzo często i dostał długi wyrok... nie jest grzecznym chłopcem... chcesz żyć z recydywistą???... jeśli się zmieni bardzo długo będzie się to za nim wlokło... Zapomnij o nim i znajdź normalnego faceta...
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i odpowiem.Znaczy to po prostu tyle, że byłego kochasz i wolałabys, by on był na miejscu tego człowieka od seksu. Łot filozofia.... A teraz dalej bo nie moge się powstrzymac ![]() Autorko, jeśli uważasz, że dilerka, rozboje, pobicia i kradzieże za które dostaje sie 11lat puchy, to "bez przesady".... to jestem przerażona... No tak, ale przecież on jest dobrym człowiekiem W ogóle, co Ty zamierzasz? Chcesz na niego czekac (co jest moim zdaniem okropną głupotą) czy nie? W obu przypadkach uważam, że powinnas iść do niego na widzenie i ustalić tę kwestię, byście oboje mieli jasność. A jeśli w którymś momencie ewentualnego czekania stwierdzisz, ze spotkałaś kogoś, z kim chciałabyś być, to po prostu o tym powiesz i tyle. Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
No tak nie pomyślałam... piątek dzisiaj ![]() ale przynajmniej musiał nieźle zarabiać
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#17 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zgadzam się z klempą... Zarówno w kwestii powodów płaczu, jak i dalszej części posta
![]() Pamiętam Twoje inne wątki na jego temat, z tego co pamiętam to nawet nie byliście długo razem, szybko się rozstaliście z on sobie "przypomniał" jak do więzienia poszedł... Jesteś jeszcze nastolatką, zlituj się - chcesz sobie życie marnować czekaniem 10 lat na przestępcę? Teraz może Ci to wisi, ale jak dorośniesz i dojrzejesz, pewnie spojrzysz na to trochę inaczej jednak. Moim zdaniem ciągnie się za Tobą szczenięce zauroczenie, jak będziesz je podsycać to będzie się ciągnąć jeszcze długo - dlatego radzę je zdusić, do skutku. |
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
No i oczywiście na wizażu wszyscy z kompleksem zbawiciela którzy mają się za takich lepszych, mają prawo oceniać kogoś pomimo iż go nie znają ale nie potrafią czytać ze zrozumieniem ponieważ Ja nie pytałam o waszą opinię na temat jego zachowania i w jakim stopniu było ono złe.
Otóż tak dla mnie był bardzo dobry, nie zależało mu tylko na seksie, pomagał mi w każdej sytuacji, innym zresztą też bo właśnie jeden z wyroków ma za to że dziewczynę jego przyjaciela jakiś facet uderzył, ona po nich zadzwoniła no i tamten facet dostał za nią a że była tam dziewczyna ze szkoły mojego i rozpoznała tylko jego to wszystko poszło na jego konto. A co do głupich tekstów czy chcę żyć z recydywistą i jak sobie nasze życie wyobrażam... Mój brat siedział 2 lata i uciekł z PL na przepustce, obecnie może i nie może wrócić do kraju ale naprawdę ogarnął swoje życie i żyje jak każdy inny obywatel, ojciec mojego kolegi siedział 10 lat, poszedł jak miał jakoś 18 lat, wyszedł po 10 latach i teraz ma 35, urodziło mu się jeszcze jedno dziecko ma kobietę z którą jest szczęśliwy i zapewnia byt całej rodzinie pomimo że siedział 10 lat więc cholera nigdy nie mieliście z takimi ludźmi do czynienia, jedyne co widzieliście to W11 albo inne głupie filmy/seriale i się wypowiadacie. Poza tym dam taki przykład. Mieszkam w UK, tutaj gdy znajdą przy tobie sztukę(jeden woreczek) marihuany to tylko Ci ją wezmą i koniec tematu a w Polsce jest za to do 3 lat i biorąc pod uwagę nawet to, to niech ten mój miał nawet taką jedną sprawę.. Ma 3 lata więcej za głupią sztukę która była dla jego własnego użytku.
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jaki on był "dobry", skoro zostawił Cię dla innej dziewczyny, nie kochał Cię nigdy i przypomniał sobie o Tobie dopiero jak go wsadzili, a tamta dziewczyna pewnie powiedziała, że z kryminalistą nie będzie?
A, zresztą... |
|
|
|
#20 |
|
La Moderatoiure
|
A ja uważam, że Cię z natury ciągnie do takich facetów
Złych, niegrzecznych facetów.Moja znajoma miała faceta co ją bił, pił, kradł itp ale kochała go ponad życie. Teraz ma męża (świetny koleś swoją drogą) ale byłego wspomina z sentymentem i mówi, że to jedyny z ktorym mogłaby zdradzić męża w przyływie emocji. Dlaczego ? Bo ma do niego sentyment. Bo to lanie jej po pysku przysłania fakt że w innych aspektach życia był "kochanym misiem"... Żal tyłek ściskał jak tego od niej słuchałam. Widzę, że u ciebie jest podobnie.Przyznam szczerze, że Cię nie rozumiem droga autorko, ale śmiem sądzić, że jesteś odrobinę naiwna, jesli myślisz, że on po wyjściu z więzienia przybiegnie do Ciebie jak piesek do panci ![]() Krótko: ja bym nie czekała i sobie życie z innym układała, nie skakając od łóżka do łóżka przy tym... |
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
teraz był dla Ciebie dobry, a skąd wiesz jaki będzie po wyjściu z więzienia? to zmienia ludzi i to raczej nie na dobre. Poza tym muszę powiedzieć, że w fajnym towarzystwie się obracasz.
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wątek nr1 wątek nr2 Cytat:
![]() I nie widzisz w tym nic złego? W takim razie nie mam pytań. Mam i miałam. I w więzieniu, i w zakładzie poprawczym. I uwierz mi, to nie jest tak, jak sobie wyobrażasz... Jakby miał 1 sztukę to by miał sprawę za posiadanie narkotyków A siedzi za dilerkę. Naprawdę nie widzisz różnicy?
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2010-07-16 o 09:57 |
||
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyno, powinnaś się udać do jakiegoś specjalisty, może by Ci otworzył oczy w jakiej patologii się teraz obracasz.No po prostu kwiat polskiej młodzieży nam za granice wyjechał
, przestaję się dziwić opiniom o Polakach na wyspach.
Edytowane przez Ivy123 Czas edycji: 2010-07-16 o 09:52 |
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie nie wiem czy smiac sie czy plakac, spisz z facetem i nagle placzesz bo tesknisz za tym pierwszym, to nie jest normalne. Zdecyduj sie. Jedz do bylego na widzenia, zacznij mu robic paczki, bedziesz widywala sie z nim raz w miesiacu, dasz rade! Za 11 lat wyjdzie i bedziesz wreszcie szczesliwa. Powodzenia
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
kobito znajdz sobie innego i nie czekaj na tamtego. wiezienie zmienia ludzi. przez 11 lat chcesz byc sama? znajdz sobie chlopa kochaj i pozwol sie kochac
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za niewinnośc nie wysyłają za kratki na 11 lat
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=klempaa;20711064]Oo, i ja już pamiętam! Byliście ze sobą jak byłaś w UK, zerwaliście, on miał w międzyczasie kogos innego... a jak poszedł siedziec to sobie o Tobie przypomniał
![]() wątek nr1 wątek nr2 No to faktycznie fiu bzdziu w głowie, masz ograniczony sposób myślenia dziewczyno, w takim sensie, że wszystko postrzegasz z punktu widzenia towarzystwa, w którym się obracasz i świata, w którym żyjesz. Jedyna pociecha, że młoda jeszcze jesteś, więc może się jeszcze wyprostujesz, oby nie było dla ciebie za póżno.
|
|
|
|
#29 |
|
nyan nyan ^^
|
Proponuję Ci poważnie zastanowić się nad znaczeniem słowa "dobry". Nie lepiej poszukać kogoś, kto zapewni Ci prawdziwą miłość, bezpieczeństwo i spokój niż kryminalistyczny światek?
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
LOL też bym się popłakała, gdyby mi się przypomniało, że miałam takiego chłopaka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

.
.
.

. To, co pisze w kodeksie karnym to jedno, ale nie rozumiem Twojej oceny tego człowieka, przecież w ogóle go nie znasz, a tu takie odważne wnioski wysnuwasz ...

więc cholera nigdy nie mieliście z takimi ludźmi do czynienia, jedyne co widzieliście to W11 albo inne głupie filmy/seriale i się wypowiadacie. Poza tym dam taki przykład. Mieszkam w UK, tutaj gdy znajdą przy tobie sztukę(jeden woreczek) marihuany to tylko Ci ją wezmą i koniec tematu a w Polsce jest za to do 3 lat i biorąc pod uwagę nawet to, to niech ten mój miał nawet taką jedną sprawę.. Ma 3 lata więcej za głupią sztukę która była dla jego własnego użytku.
Złych, niegrzecznych facetów.