![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clinique, MAC, Lancome, Guerlain, Stila i inne -kolor i zapach :) zapraszam :)NIEAKTULANE!!! Zakladam nowy watek, poniewaz w poprzednim wiekszosc juz wybyla ![]() Dokladki tez zawitaly ![]() Zapraszam ![]() Ubytki staram sie opisywac, ale w razie watpliwosci prosze pytac. Nie szukam ubran i nie wymieniam sie na ubrania. Osoby z iloscia przekupek do 10 wysylaja jako pierwsze. Wysylka poleconym priorytetem lub paczka (porzadnie zabezpieczona). W przypadku wiekszych wymianek ubezpieczona (to uzgadniamy). POSZUKIWANE: - roznosci NARS - krem pod oczy Clinique All About Eyes Rich - roznosci Bobbi Brown tez rozwaze ![]() - peeling w proszku Kanebo - Alien - She Wood - MAC pielegnacja, kolorowka, pedzle - LUSH niektore rzeczy - moge sie skusic na niektore fajne roze i brazery - nowe blyszczyki z wyzszej poleczki - jasne roze, beze - typowo cieple odpadaja (chyba, ze w tubce, to moga byc testowane) - no i mam mase nieuswiadomionych potrzeb ![]() ![]() DOKLADKA: - Lutens "Clair De Musc" 50ml, przetestowane. Perfumy kolezanki, ktora chce je wymienic tylko na Aliena edp (30ml), Chanel Chance, Issey Miyake l'eau d'issey - Molinard Habanita Eau de Toilette 100ml - przetestowane j.w. wlasnosc kolezanki i wymiana tylko na wymienione wyzej ![]() - Limitowany blyszczyk MAC Tintet Lipglass w kolorze Miss Marble (tylko raz delikatnie przetestowany na dloni) z kolekcji Colour Craft. Jest kartonik, ale ciut rozerwany. Wymienie raczej tylko na inny nowy blyszczyk z podobnej polki, najchetniej w kolorze fuksji ![]() ![]() - Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic - z 75ml zostalo ok. 50 - 60 (sprawdze potem dokladnie). Z wymiany z Ranka. Jak je w koncu ktos mi dal (bo o nich marzylam), to sie okazalo, ze TZtowi sie nei podobaja ...- Pola - Clinique Eyeshadows Trio, kolory: dark shade of rose chocolate duo, lucky penny, confetti. Ciemniejsze kolory przetestowane, najjasniejszy ubytek ok. 5-10%. Z wymianki z Pola. (zdjecie pozyczone z netu) KOLORÓWKA: - Stila Illuminating Finishing Powder w kolorze Bronze - dokladnie ten http://www.stilacosmetics.com/produc...103&departID=7 Calosc odkleila sie od opakowania, ale dzielnie siedzi dalej ![]() - Nuxe Baume Prodigieux Levres SPF 15, kolor 01 jasny, przezroczysty bezyk. Z wymianki z Buzi. Dostalam nowy. Uzylam 3 razy ale jego zapach mi nie pasuje ![]() ![]() - Clinique Superbalanced Makeup kolor 01 Petal, 30ml, ubytek 2 testy. Jest kartonik. - Astor Rouge Couture kolor 102 Catwalk Fuchsia - pomadka, raz przetestowana. - MAC pomadka kolor Pretty Please, ubytek jakies 10%- chyba ja musze wycofac ![]() - Lancome podwojne cienie 302 Round Midnight, zuzycie rozowy ok. 10%, szary ok 15-20%. - Shiseido czarny kremowy liner w sloiczku, z pedzelkiem, jest kartonik, lekko zmaltretowanty, z wymianki z Fenris, ubytek max. 10%. - Pola - Barry M sypkie cienie w szklanych sloiczkach: czarny z turkusowo-granatowymi drobinkami, czarny z fioletowymi drobinkami, bordo-roz blyszczacy. Tylko przetestowane. Bardzo dobre recenzje. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18241-opis-Barry-M-Dazzle-Dust-Loose-Powdered-Eyeshadows-Sypkie-cienie-do-powiek.htm- Ruksana - Guerlain Kohl turkusowy limitowanka z lata 2009, tylko przetestowany, jest welurek. - Smashbox Lash Primer, baza pod tusz do rzes, ubytek 10 - 15%. Troszke ubrudzone opakowanie, bo lezala razem z tuszem EL z ktorego schodza napisy ![]() - Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner L'heure Fumee 380, zuzycie jak na zdjeciu. - Benefit, Valley of the Stars paletka 2 rozswietlacze, blyszczyk i 2 cienie (bialy i brazik), nowa z wymiany - Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush, 002, testerek z ubytkiem ok. 5%, za cos fajnego.- Babessa - Chanel 4 Fleurs De Chanel, kolor Feeries, limitowane czworki. Ubytek minimalny. Rozowy kwiatuszek troche ukruszony. Nie ma weluru.- Ruksana PIELEGNACJA: - VICHY chusteczki samoopalajcce 3szt. - Farmona balsam odzywczy do ciala, uzyty raz. - Mavala, preparat naprawczy do paznokci. (na zyczenie dokladnie sprawdze nazwe, bo schowalam juz go do szafki i nie chce mi sie wyciagac ![]() - Bioderma Photoderm SPF 20. Spray. pojemnosc poczatkowa 400ml, ubytek niewielki, uzyty kilka razy. Mysle, ze zostalo spokojnie 90%. Waznosc 03/11. Otwarty pod koniec wrzesnia. Przechowany w chlodnej, ciemnej szufladzie. ZAPACHY: - Gwen Stefani L.A.M.B., edp 100ml z malusim ubytkiem. Jest kartonik. - Calvin Klein Eternity Purple Orchid ok. polowa z 15ml - Voluspa Vanille Creme Fleur odlewka w atomku - Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche, 75/100ml - Calvin Klein Euphoria Spring Temptation ok. 14/30ml - Flowerbomb Extreme 2/3 z butli 50ml- Ruksana - Armani Mania 35/50ml edp- Glamourous - Guerlain L'instant Magic ok. 40/50ml edp (moze sie zmieniac, bo uzywam), tylko za Aliena - Glamourous WŁOSY: - Kerastase szampon do wlosow kreconych. Zostala ok 1/3 z 200ml- Pola. - John Frieda pianka do wlosow kreconych - uzyta 2 razy - Wella Professionel Lifetex Balanced Revitalising Shampoo, mam 1szt. http://fryzjerskisklep.home.pl/Wella...losow-242.html Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-07-08 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, MAC, Lancome, Guerlain, Stila i inne -kolor i zapach :) zapraszam :)
![]() Królik się melduje ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, MAC, Lancome, Guerlain, Stila i inne -kolor i zapach :) zapraszam :)
:d
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ![]() a teraz uciekam się uczyć. o. ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana chcialas kiedys moje pryzmy 1/3 opakowania soft white
![]() moze chcialabys cos jeszcze??? To moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428168 A mi podoba sie za pryzemki Stilla brazrek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czesc ![]() Ja sie chyba zdenerwuje na to pw ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to jeszcze zapytam - chciałaby pigmacza Chocolate Brown? ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kochana a nie wybralabys cos za stille i flowerbombke
jak by co mam poza watkiem flowerbomb edt troche wiecej niz polowa z 50ml w orginalnej flaszce a sephorki moge oddac wszystkie po 10ml a pomaranczke moge oddac cala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziekuje, mialam odsypeczke, ale mi nie lezy, za cieply ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale na pryzemki jestem chetna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A lolitki czy Flowerbombki EDT nie chcesz za bombke Extreme???
Dam Ci znac najpóźniej jutro popołudniu oki ???Jak tam z pryzemkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pryzemek, to ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym, wolę chyba prasowane cienie. Ostatnio choruję na Humida i Shimmermoss ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle wszystkie, co do jednego, wkłady z paletki okazały się trafione w dziesiątkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zapracowana jestem
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od razu mowilam, ze czworka, to bez sensu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E no cos Ty, nie mozna tak duzo pracowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to dorwałam kolejny róż ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki, jaki? ![]() ![]() To chyba nie jest tajemnica, ale nie wiem, czy moge powiedziec? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() E, to nie mów lepiej, bo jeszcze się okaże, że tajemnica miała być ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos za Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche, 75/100ml??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
- Flowerbomb Extreme 2/3 z butli 50ml
- Guerlain L'instant Magic ok. 40/50ml edp cos u mnie? mam jeszcze poza watkiem the one dolce gabbana edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazlam
Hej, podoba mi sie to ![]() Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 NOWY Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY ewentualnie jeszcze: Farmona, Nivelazione Woman, Koncentrat aktywnie wyszczuplający antycellulit NOWY zakupiony w styczniu w Aptece, brak kartonika a w zasadzie jednak bez farmony ![]() ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-05-17 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
znowu przylazłam ![]() Za Guerlaina mogłabym dać się pokroić chociażby za odlewkę tak z 10 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Może teraz cos znajdziesz za cienie BarryM , Euphorię i ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.