|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki (głównie) do włosów, prostownica i inne ;)
Witam
![]() to moj pierwszy wątek wymiankowy. Wymienie się przede wszystkim za kosmetyki do włosów bez silikonów (lub z silikonami zmywalnymi wodą). Wszelkie rodzaje: do mycia, odzywki, maski, odzywki bez splukiwania, kosmetyki do stylizacji. Poszukuje szczególnie żelu do włosów kręconych z Avonu z serii advance techniques (zostal wycofany z katalogu). Oto co mam do zaoferowania: myjadła: szampon Syoss Repair Therapy (ok. 1/3 butli) zestaw szampon+odżywka Avon Advance Techniques Summer Rescue - szampon prawie połowa, odzywka ok 1/4 betaina kokamidopropylowa z mazideł - moge zrobic odlewki sporej wielkości maski (wszystko odlewki): Lorys czosnkowy - odlewki ogromnej wielkosci ![]() maska Bingo masło Shea i pięć alg Tesco Hair Benefits Repair Intensive Conditioner (moge odlać porcje na 2-3 użycia) Hegron Salon Hair mask Wax L'Biotica do włosów przetłuszczających się (odlewka na 2-3 uzycia) stylizacja: pianka Nivea Flexible curls, uzyta ok 5 razy Hegron Gel spray (dziala wlasciwie jak lakier do wlosow) uzyty 2 razy Boots curl creme - odlewki (ten krem jest mega wydajny. zuzycie calego zajelo by mi z 5 lat ![]() żel z czarna rzepa (odlewka) Nivea Flexible Curls krem do loków - odlewka 2 tanie żele sklepowe - żel loczek i żel firmy Canexpol (raczej w formie ciekawostki do wiekszej wymianki, bo kosztują ponizej 2 zł ![]() zel fructis structuring Kadus Loop&twist curl gel - w szaszetkach. mam takich szaszetek kilkadziesiat (ale z bardzo krótka data wazności) tylko za coś ekstra: prostownica Remington S-1031 plus 3 etui gratis (2 byly w komplecie, jedno jest od innej prostownicy Remingtona) kupiona 2 lata temu w Saturnie (mam paragon) uzyta... moze 10 razy. stan idealny. do tego niekosmetyczne: spodnica sztruksowa bordowa, dluga. kupiona kilka lat temu, zalozona 2 razy. krój nie powala, ale to kawał dobrego, drobnego sztruksu - dla osoby ze smykałką krawiecką idelana do przeróbek (na zyczenie moge ja dokladnie pomierzyć). rozmiar na metce 38. torebeczka (na wieszaku jest jeszcze apaszka - apaszki nie wymieniam)
Edytowane przez anka.d Czas edycji: 2010-07-14 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki (głównie) do włosów, prostownica i inne ;)
hej. widze u ciebie pare ciekawych rzeczy, ale raczej drobiazgi, wiec za prostownice nie da rady, a golarki nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
heej (:
nie mam wątku aktualnego, ale również jestem kręconowłosa i zaciekawiło mnie kilka produktóe, jutro napiszę Ci co mogę z włosowych produktów zaoferować w zamian :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mirelkaaa - ostatnio wkrecam sie powoli w mineraly, weic pewnie cos z tego - ale koloru podkladu poki co nie dobieram - tuz po tym jak dostalam pierwsze probki zaczelam sie opalac, wiec chwilowo nie ma sensu.
poza tym widzialam jakies oleje ciekawe. Donka - czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Cię interesuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
mogę zaproponować:
*Naturia, Miód&Cytryna, odżywka do spłukiwania,nowa *Naturia,Len&Rumianek, odżywka do spłukiwania,nowa *Naturia,Mak&Bawełna, odżywka do spłukiwania,nowa *Natura,Mięta&Wrzos, odżywka do spłukiwania,nowa *Naturia,Miód&Cytryna, maseczka, spora odlewka *Naturia,Len&Rumianek, maseczka,spora odlewka *Timotei, Perfekcyjne loki, szampon, odlewka *Timotei, Perfekcyjne loki, odżywka, odlewka wszelakie specyfiki Joanny 'z Apteczki babuni' itp. wszystko nowe, mam po prostu fajnie zaopatrzony sklep i mogę kupić coś, jesli byłabys zainteresowana. A więc byłabyś na coś chętna? ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- i jeszcze balsamy,maski Mrs.Potters oraz odżywki Ziaji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
donka - naturie do splukiwania? nie spotkalam sie z takimi. mozesz wrzucic link do kwc? te bez splukiwania uwielbiam, mam spory zapasik.
maski naturii maja chyba silikony? z apteczki babuni kupilam kilka roznych odzywek na wiosne i czekaja na dobre czasy ![]() a timotei chyba na pewno ma silikony, chociaz tej serii tez nie ma w kwc (interesuje mnie tylko odzywka) mirelkaaa - z mineralow poki co tylko podklady/blottery/pudry, ale tak jak pisalam - nie ma sensu na razie, bo jestem opalona, nie dobiore teraz koloru (mam prawie 20 probek, ale nie moge sie zdecydowac) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
tricomi -
nivea moge oddac pol butelki (cala ma 150ml) bootsa moge oddac bardzo duzo, bo zuzywa sie go pol kropli, mysle ze 100 ml moge oddac spokojnie. zelu fructis uzylam moze z 5 razy, ale chcialabym go jeszcze potestowac, wiec raczej odlewka (maks polowa opakowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
podkład EDM wolałabym wymienić za inny minerał, ale Ziaję chętnie Ci odstąpię, za odlewkich tych trzech produktów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.