|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
obozy w kraju - 2010
Większość tematów dotyczy wyjazdów za granicę.
Chciałabym wybrać się z kumpelą na jakiś obóz w Polsce organizowany przez biuro. Jakie biura polecacie, a które zdecydowanie odradzacie jeśli chodzi o obozy krajowe? może ktoś był na jakimś fajnym? interesuje mnie coś w stylu tego: http://www.bestharctur.pl/bh/index.p...338&Itemid=131 szczególnie wpadły mi w oko zajęcia fakultatywne. słyszał ktoś coś o tym biurze albo macie jakieś sprawdzone, podobne oferty?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obozy w kraju - 2010
Ecotravel
masz tam dużo obozów o różnej tematyce ![]() *hip-hop *językowe *kajakowe *konne *malarskie i rysunkowe *taneczne *tenisowe *żeglarskie ;D i inne nad morze, w góry http://www.ecotravel.pl/obozy_le.htm może coś znajdziesz, ale obozów jest na razie mało ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A ja polecam wyjazd na obóz z modelingiem do Tresnej (Żywiec) Byłam w 2007r. i było naprawde świetnie . O obozie bedziesz mogła przeczytać na stronie agencji modelek : adelimodels.pl
Naprawde polecam. Świetna kadra oraz profesjonalne zajecia zwiazane z modelingiem oraz kszatłtowaniem własnego wizerunku ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Powiem szczerze, ze nad polskim morzem prywatnie byłam tyle razy, ze mi sie ono przejadło. W zeszłym roku byłam w Karpaczu ( było zaje...) teraz również planuje wyjazd w góry, ale te wyższe, mianowicie Tatry. Oto interesująca mnie oferta
http://www.kolonieobozy.pl/client_offer_details.php? id=2138 Przerażają mnie dłuugie autokarowe obozy za granicę. A kwestia ceny nie gra tu roli. No w końcu, wakacje w Polsce też mają swoje uroki ![]() Dziewczyny, które z was wybierają sie na obóz krajowy? I gdzie ;> ? PS Biuro podrózy jak najbardziej polecam, jest sprawdzone i wystawia rachunki. ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o Polskę to byłam dwa razy nad morzem w Karwi z Harctura i Grzybowie z Wikinga. Z Harcturem było świetnie, dużo gier i zabaw wyjść na dyskotekę na plaży. I te 3 tygodnie które tam spędziłam wspominam naprawde dobrze
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
edit: nie tu miałam pisać xd
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A czy ktoś wybiera się na obóz: Międzyzdroje - biuro Skipper??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tylko nie ok-tours- jeśli chodzi o obozy w kraju, jest niesamowity rygor. Nie polecam, chyba, że komuś nie przeszkadza, że nie może zostać w hotelu, kiedy mu sie chce i nie może odejść od stołu dopóki wychowawca nie zje i musi robić przysiady, jeśli spóźni się na zbiórkę. Niezależnie od tego, czy ma lat 7 czy 17.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
kto jedzie na oboz modleingu kolo żywca w tresnej ? ja jade 23.07.10-3.08.10 ; )
byl ktos ? jezdza tam tez chlopcy ? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ludzie nie lepiej np. do Grecji ? gdzie jest ładnie i pogoda boska, chłopyy <3
i ten klimat a nie za tą samą cene do nudnej polski -_-
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.