|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wątek - wszystkiego po trochu !!! Zapraszam !!!
NIEAKTUALNE - LINK DO NOWEGO WĄTKU BĘDZIE W PODPISIE
Minerały:
Sample: Everyday Minerals 1. Fair - intensive base - sampel - test paskowy 2. Sandy Fair - intensive base - sampel - test paskowy 3. Fairly light - orginal glo - zostało pół sampla 4. Odsypka różu Come What may - myślę, że jest 1g 5. Odsypka różu Nick Nack - 1/3 sampla Odsypki w woreczkach strunowych - Everyday Minerals - ilość na kilka testów: 1. Róż Back to Shool 2. Róż Dusty Miller 3. Róż Email Me Zapachy: 1. Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny 2. Odlewka w atomizerze - Victoria Secret, Very Sexy Dare - 15 ml 3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 4. Odlewka w atomizerze - Yves Rocher, Naturelle - 5 ml 5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml 6. Odlewka w atomizerze - Joop, Muse - 5 ml 7. Odlewka w atomizerze - Anna Sui, Sui Dreams - 9 ml 8. Odlewka w atomizerze - Lancome, Magnifique - 5 ml 9. Odlewka w atomizerze - Yves Rocher, Yria - 5 ml 10. Miniatura Halle, Halle Berry - poj. początkowa 5 ml - brak 1 ml 11. Możliwość zrobienia odlewki: Givenchy, Ange Ou Démon Tendre EDT Zapach męski: Yves Rocher, Hoggar EDT - zostało ponad 1/3 Próbki robione: Sephora, Vanille Monoi; Estee Lauder Pleasures; Benefit B Spot Próbki: 1 próbka - 1 ml Thierry Mugler, Angel EDP, 1 próbka - 1 ml Angel Violet, 3 próbki po 2 ml Gucci Flora, 1 próbka - 2 ml Viktor & Rolf, Eau Mega EDP, 1 próbka - 2 ml Ralph Lauren, Notorious EDP, 1 próbka - 1 ml Jean Paul Gaultier, Classique X EDT, 1 próbka - 2 ml Synesis No 1, Amarantowy Sen EDP, 1 próbka - 1 ml Masaki, Suu Kilka próbek Givenchy, Ange Ou Démon Tendre EDT po 1 ml 1 próbka - 1 ml Hot, Ralph Lauren 1 próbka - 1 ml Innocent, Thierry Mugler 1 próbka - około 2 ml Dior, Tendre Poison 1 próbka - około 1 ml Cacharel, Gloria 1 próbka - 2 ml Donna Karan, Wenge 1 próbka - 1 ml Hermes, Kelly Caleche EDP 1 próbka - 2 ml Versace, Crystal Noir 1 próbka - 1 ml Prada, Infusion D' Iris EDP Odlewka w atomizerze - 3 ml Prada Infusion D' Irsis EDP Odlewka w atomizerze - 2,5 ml Donna Karan, Black Cashmere Część próbek jest firmowa, a część robiona. Pielęgnacja i kolorówka: La Roche Posay, Autohelios - samoopalacz - pojemność początkowa to 100 ml - użyty dwukrotnie Forever Living, Ever Shield (dezodorant aloesowy) - pojemność początkowa to 80 g, zostało mierząc wysokość 5 cm dezodorantu Możliwość zrobienia odlewki 200 ml maski Wella Lifetex Age Restore Wella System Professional, Repair Emulsion (Emulsja do włosów zniszczonych) - 50 ml - trudno ocenić ubytek, myślę, że została 1/3 Clarins, Colour Quench Lip Balm (Nasycony kolorem balsam do ust) - kolor 03 - początkowa pojemność 7 ml - trudno określić ile zostało, myślę, że z połowa Oriflame, Foot Care, Reviving Foot Spray (Orzeźwiający dezodorant do stóp) - użyty dwukrotnie Avon, Damski dezodorant perfumowany antyperspiracyjny w kulce - Little Black Dress - NOWY Avon Care, Dry Skin SOS, Body Lotion Rice Oil Moisturizing Complex (Nawilżający balsam do ciała do skóry suchej) - użyty dwukrotnie Oriflame, Nature Bath & Shower, Soap Bar for Sensitive Skin with Mango & Yoghurt (Mydełko z jogurtem i mango do skóry wrażliwej) - NOWE Avon, Foot Works, Lavender Intensive Treatment Cream (Krem do stóp z lawendą) - użyty dwukrotnie Inglot, Lakier do zdobienia paznokci - kolor biały - użyty dwukrotnie Cien Med, Pilęgnujący olejek do masażu z oliwką z oliwek - kupiony w Lidlu - użyty dwukrotnie Beiersdorf, Glicea (Krem glicerynowy do rąk) - użyty dwukrotnie Oriflame, Cranberry, Winter Face Cream (Krem do twarzy z żurawiną) - została 1/3 Rossmann, Isana Med, Shampoo (Szampon do włosów dla wrażliwej skóry głowy) - zostało 2/3 Balsamy do ust -> każdy kilkakrotnie użyty: 1. Sensique, Perfect Lip Care, Pomadka pielęgnacyjno - ochronna 2. Avon Care, Dry Skin SOS, Lip Balm (Nawilżający balsam do ust z jojobą) - naklejkę zdjęłam, bo się odrywała 3. Garnier, Lip Cocoon, Lip Care Inglot, Lakier do zdobienia paznokci -użyty dwukrotnie Essence, 2 in 1 Kajal Pencil (Podwójna kredka do oczu) - coffee & cream (połyskujące brązy) - użyta klkakrotnie Suplement diety firmy Aflofarm - Chrom - 49 tabletek Legenda: Kolor czarny - rzecz dostępna Kolor szary - rzecz wymieniona Kolor czerwony - dokładka W związku z tym, że pożyczyłam aparat, zdjęcia zrobię na życzenie, jak go odzyskam.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-07-19 o 19:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek - wszystkiego po trochu !!! Zapraszam !!!
1. Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny
5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml Estee Lauder Pleasures próbka robiona coś u mnie ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post20429410
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny 2. Odlewka w atomizerze - Victoria Secret, Very Sexy Dare - 15 ml 3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml Próbki robione: Sephora, Vanille Monoi; Estee Lauder Pleasures; Benefit B Spot ?
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Fair - intensive base - sampel - test paskowy Sandy Fair - intensive base - sampel - test paskowy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
4. Odsypka różu Come What may - myślę, że jest 1g 5. Odsypka różu Nick Nack - 1/3 sampla Avon Care, Dry Skin SOS, Body Lotion Rice Oil Moisturizing Complex (Nawilżający balsam do ciała do skóry suchej) - użyty dwukrotnie Essence, 2 in 1 Kajal Pencil (Podwójna kredka do oczu) - coffee & cream (połyskujące brązy) - użyta klkakrotnie
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
za krem AA help chciałabym:
3. Fairly light - orginal glo - zostało pół sampla 4. Odsypka różu Come What may - myślę, że jest 1g 5. Odsypka różu Nick Nack - 1/3 sampla Odsypki w woreczkach strunowych - Everyday Minerals - ilość na kilka testów: 1. Róż Back to Shool 2. Róż Dusty Miller 3. Róż Email Me
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
skusiłabym się na jakiś zapach, ale niestety żadnego nie znam
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- hmm może 2. Odlewka w atomizerze - Victoria Secret, Very Sexy Dare - 15 ml ?
|
|
#8 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
7. Odlewka w atomizerze - Anna Sui, Sui Dreams - 9 ml 3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 4. Odlewka w atomizerze - Yves Rocher, Naturelle - 5 ml ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Kremu za odlewki nie oddam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
z kosmetyków nic wstępnie nie widzę, ale np. byłabyś zainteresowana czymś z kosmetycznego zamiast korali? do tej szmizjerki?
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- najchętniej te, których i tak nie zużyję, czyli: ++ Oriflame - Amber Elixir - miniaturka nowa ++Escada - Margaretha Ley - nowa Guerlain - Insolence EDT 1 ml, atomizer, nie wiem ile zostało, fiolka nieprzejrzysta, ale na pewno połowa -Fragonard - Eau du bonheur - chusteczka zapachowa 2 ml, nowa, fabrycznie zapakowana - Kenneth Cole - Black 1/1.5 ml ++ MK Cafe Premium - Kawa drobno mielona, opakowanie 80 g - mam dwie sztuki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
1. Fair - intensive base - sampel - test paskowy
3. Fairly light - orginal glo - zostało pół sampla coś u mnie?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Clarins, Colour Quench Lip Balm, Avon, Foot Works, Lavender Intensive Treatment Cream?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, znajdziesz coś u mnie za Annę Sui - Sui Dreams?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, zaraz piszę adres na PW
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogubiłam się Kochana
nie dołożyłabym korali, lub czegoś z kosmetycznego do czego? bo wstępnie zapytałam, czy można by zamienić korale na coś z kosm i teraz nie wiem, jak wymianka miałaby wyglądać?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej mi pasuje, tylko zamiast Amethysta wolałabym MyQueen odlać
Sprawdzę wieczorem, ale powinnam mieć samplerek 2,5 ml pusty, wiec powiedz ile byś chciała In the mood... chętnie oddam![]() Od Ciebie chciałabym natomiast dodatek w postaci Pleasures... ile możesz ich odlać? |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chodziło Ci o te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276180960 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1276180960 ? Jeśli tak to te pierwsze różowe są z kompletu z koszulką i nie chcę go rozbijać, ale mogę oddać cały komplet (fotka nr 5) Proponuję: 1. Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny 3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml 6. Odlewka w atomizerze - Joop, Muse - 5 ml 7. Odlewka w atomizerze - Anna Sui, Sui Dreams - 9 ml 8. Odlewka w atomizerze - Lancome, Magnifique - 5 ml 10. Miniatura Halle, Halle Berry - poj. początkowa 5 ml - brak 1 ml Próbki robione: Sephora, Vanille Monoi; Estee Lauder Pleasures; Benefit B Spot Oriflame, Foot Care, Reviving Foot Spray (Orzeźwiający dezodorant do stóp) - użyty dwukrotnie za pudding TIGI komplet różowy: koszulka + majteczki + np. różowe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1276180960 i jedne z białych nr 1 np. + gratis majteczki M niespodzianka (nie stringi) ![]() Może być?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Sprawdzę tylko wieczorkiem ten samplerek - czy mam - jeśli nie, to będę kombinować fiolkę
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
taaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mianiaturę absolutely irresistible !!!!!!!!!!!!!!! błagam, dobierz coś jeszcze jeśli uważasz, że błyszczyk to za mało, za miniaturkę.......
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli byłby zapach + krem Avon do stóp za te 4 rzeczy ode mnie. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- a które zapaszki są jeszcze "wolne" w takim razie?
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
co za pech.................. a ja totalnie szaleję za tym zapachem..............nic innego niestety mi się nie przyda.................. chlip chlip.................
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- jesli nie dojdzie do wymiany to proszę zarezerwuj zapach dla mnie, ja tzrymam Ci błyszczyk................ .. i daj mi znać jak poszło dobrze?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to resztę odlewek dla mnie trzymaj (oprócz YR) i napisz jakie masz próbki - spróbujemy coś złożyć.
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
1. Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny
3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 4. Odlewka w atomizerze - Yves Rocher, Naturelle - 5 ml 5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml 6. Odlewka w atomizerze - Joop, Muse - 5 ml 8. Odlewka w atomizerze - Lancome, Magnifique - 5 ml 10. Miniatura Halle, Halle Berry - poj. początkowa 5 ml - brak 1 ml Próbki robione: Sephora, Vanille Monoi; Estee Lauder Pleasures; Benefit B Spot 3 próbki po 2 ml Gucci Flora, 1 próbka - 2 ml Viktor & Rolf, Eau Mega EDP, 1 próbka - 2 ml Ralph Lauren, Notorious EDP, 1 próbka - 1 ml Jean Paul Gaultier, Classique X EDT, 1 próbka - 1 ml Synesis No 1, Amarantowy Sen EDP, 1 próbka - 1 ml Masaki, Suu Oriflame, Foot Care, Reviving Foot Spray (Orzeźwiający dezodorant do stóp) - użyty dwukrotnie A więc nie będę się rozdrabniać, lubię duże wymianki. ![]() Wezmę to co powyżej. W zamian oddaję: Tigi komplet różowy - bielizna 3 pary majteczek + mały gratis niespodzianka wklej mi w wątku linki, które majteczki mam dać.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-07-06 o 21:04 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Robimy, robimy
![]() Przepraszam, ale miałam lekki rodzinny zamęt i wyleciała mi z głowy konieczność odpisania
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
. Miniatura Halle, Halle Berry - poj. początkowa 5 ml - brak 1 ml i odlewka Ange ou demo-ile mogłabys odlać?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
A więc podsumowuję wymiankę:
1. Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny 3. Odlewka w atomizerze - Guerlain, Champs-Elysees - 5 ml 4. Odlewka w atomizerze - Yves Rocher, Naturelle - 5 ml 5. Odlewka w atomizerze - Gucci, Rush2 - 4 ml 6. Odlewka w atomizerze - Joop, Muse - 5 ml 8. Odlewka w atomizerze - Lancome, Magnifique - 5 ml 10. Miniatura Halle, Halle Berry - poj. początkowa 5 ml - brak 1 ml Próbki robione: Sephora, Vanille Monoi; Estee Lauder Pleasures; Benefit B Spot 3 próbki po 2 ml Gucci Flora, 1 próbka - 2 ml Viktor & Rolf, Eau Mega EDP, 1 próbka - 2 ml Ralph Lauren, Notorious EDP, 1 próbka - 1 ml Jean Paul Gaultier, Classique X EDT, 1 próbka - 1 ml Synesis No 1, Amarantowy Sen EDP, 1 próbka - 1 ml Masaki, Suu Oriflame, Foot Care, Reviving Foot Spray (Orzeźwiający dezodorant do stóp) - użyty dwukrotnie W zamian oddaję: Tigi komplet różowy - bielizna https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1276 180960 4 pary majteczek: http://https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3174376&d=1276180960 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1276 180960 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1276 180960 Te, które są na zdjęciu z lewej strony: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1276 180960 Zapraszam na PW i rezerwuję już dla Ciebie.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-07-07 o 12:43 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, że ja cały czas coś dodaję i jestem ugodowa, bo zależy mi na czasie
(nie miałam czasu tego podliczać) - a Ty odejmujesz... ![]() Nie wydaje mi się, żeby to co wypisałam było dla mnie bardzo opłacalne, bo sam różowy komplet to ponad 50 zł, kosmetyk Tigi ok. 70 zł, a każda para majteczek z koronką kosztowała ponad 20 zł, więc sama policz. To, że chętnie dokładałam, to dlatego aby nie bawić się w przeliczanie, nawet jeśli dla mnie nie było to zbyt korzystne. Wolałabym z tą miniaturą, czyli tak jak wypisałam. W końcu oddaję nową bieliznę oraz kosmetyk w oryginalnym opakowaniu i nie chciałabym za to dostać tylko odlewek i próbek...
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-07-07 o 22:41 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hej,hej,przepatrzę sobie Twoje wątki i dam Ci znać
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.