|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chłopak współlokatorki.
Cześć dziewczęta!
![]() Na początku października wprowadziłam się do nowego mieszkania studenckiego. Mieszkały w nim już dwie dziewczyny, szukały trzeciej. Poszłam na spotkanie, pogadałyśmy i od razu poczułam, że mamy wspólny język. Są naprawdę fajne, do zabawy, do imprezy, do porady, na poważnie i na żarty. Ogólnie trzymamy się razem. Każda z nas ma faceta. Pierwszego poznałam jeszcze w październiku, a drugiego jakoś nie było okazji. Aż do teraz. Przyjechał w środę i zostanie do niedzieli. Pierwszy raz go zobaczyłam kiedy otwierałam mu drzwi. No i zonk ![]() Myślicie, że powinnam powiedzieć jej o tym, dziwnym moim zdaniem, zachowaniu jej faceta? Dodam, że nie ma możliwości, żeby wiedział, że mieszkam z jego dziewczyną, bo nie widział mnie nigdy. Nie mam konta ani na nk, ani na fb, ani w ogóle nigdzie ![]() Może któraś z Was coś doradzi ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak współlokatorki.
Moim zdaniem nie powinnaś się wtrącać, to ze sie czasem usmiechnie czy zagada, moze taka jego natura i to nic takiego a mozesz zniszczyc ich zwiazek i miec wyrzuty sumienia. Jak on zacznie sie zachowywac bardziej natarczywie wobec Ciebie możesz JEMU powiedziec, ze sobie tego nie życzysz.
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wracając do Twojego pytania, nic nie rób. A jeżeli jego zachowanie przekroczy pewne granice to zagrozisz, że powiesz wszystko jego dziewczynie. Jeżeli facet ma instynkt samozachowawczy i zależy mu na tej dziewczynie, to dalej się nie posunie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
To juz gdy chlopak sie do ciebie usmiechnie znaczy ze bezczelnie cie podrywa?
Zejdz na ziemie, odpusc sobie takie domysly. Co innego gdyby oblapial inne
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie, nie, nie.
Chodziło mi o to, że nie mógł wiedzieć wcześniej o tym, że mieszkam z Martą, bo mnie nigdy w tym mieszkaniu wcześniej nie widział. Widywaliśmy się tylko na uczelni. Teraz juz wie, przecież mamy z Martą pokoje na przeciw siebie.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może nieco wyolbrzymiasz te oczka i uśmiechy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nic jej nie mów bo nie masz o czym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze nie powinnas nic mowic kolezance
![]() ![]() Jesli zacznie byc nachalny wobec Ciebie, bedzie mowil dwuznaczne teksty to wtedy mozesz zwrocic mu uwage a nawet powinnas ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Też uważam, że robisz z igły widły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wg mnie póki co nie wykonuje żadnych "podejrzanych" ruchów. sama mieszkałam swego czasu z 2 koleżankami ( chłopak jednej mieszkał bardzo blisko mojego rodzinnego domu) - znaliśmy się wcześniej z widzenia i jak zamieszkałam z dziewczynami to czasem zaglądał do mnie pogadać. chłopak drugiej też czasem ze mną gadał, uśmiechnął się i tyle. gdyby działo się coś więcej to powiedz koleżance, albo najlepiej temu chłopakowi, ze nie życzysz sobie takiego a takiego zachowania i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzaj, jeszcze nic złego nie zrobił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzeniona
|
A o czym tu mówić? Chłopak jest miły i tyle. Ja bardzo często uśmiecham się do kolegów i mam nadzieję, że żaden z nich nie ma tak wybujałej wyobraźni, żeby sobie wmawiać, że ich podrywam i zastanawiać się, czy nie poinformować o tym mojego TŻ-ta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2011-01-08 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Chyba rzeczywiście macie rację. Za bardzo się tym przejęłam. Ale w zeszłym roku, mieszkałam z innymi dziewczynami i miałam bardzo podobna sytuację, która podobnie się zaczęła. Tyle że facet zaczął być tak namolny, że aż w twarz zebrał. Oczywiście zapatrzona w niego dziewczyna w nic nie uwierzyła. Wyprowadziłam się w końcu, a nie dawno dowiedziałam się, że go zostawiła, bo koleś zdradzał na prawo i lewo.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Może zdarzenia związane z poprzednim natrętem tak na ciebie zadziałały ? Nie mów jej bo naprawdę nie ma o czym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może faktycznie jesteś przewrażliwiona z uwagi na przeszłość?
na moje oko to facet nic nie zrobił, ja też się czasem uśmiechnę nawet do obcej osoby, nie mówiąc już o kolegach z uczelni (i koleżankach również bo nie tylko do facetów się uśmiecham) i nie ma to nic wspólnego z podrywanie czy innymi dziwnymi rzeczami
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jak na razie lepiej jej o tym nie informuj. Jeżeli zrobi jakiś śmielszy krok wtedy możesz się nad tym poważniej zastanowić. Teraz możesz narobić sobie kłopotów, on pewnie się wszystkiego wyprze a ona pomyśli sobie jeszcze że Ci się spodobał i chcesz ich skłócić. Tym bardziej że są ze sobą 4 lata więc raczej mają do siebie zaufanie, więc na pewno uwierzy jemu a nie Tobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
o czym miałabyś jej powiedzieć ? o tym ,że jej facet się do Ciebie uśmiecha ,przychodzi do Ciebie do pokoju ,zagaduje ,rozmawia i się przy tym uśmiecha ? oczka w sensie podrywu nie wydają mi się prawdopodobne -niektórzy ludzie mają taką mimikę ,że próbując wykonać miły gest -mrużą oczy ,mrugają -nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ,ale np.ja tak mam
![]() napisałaś ,że chcesz ją poinformować o jego dziwnym zachowaniu ,to ja się pytam gdzie tu dostrzegasz jakieś dziwne zachowanie ? tu nawet dwuznaczności nie widać .Chłopaka wryło na twój widok ,bo zapewne skojarzył ,że Cię zna z widzenia . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Wyolbrzymiasz i tyle, nie traktuj każdego uśmiechu obcego faceta jak podryw. Zresztą wątek o nadinterpretacji gdzieś tu był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.