|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Krawcowa z Krakowa- pani Maria Kania- ktoś zna?
Postanowiłam założyć osobny wątek, bo póki co pytanie na wątkach już istniejących nie przyniosło efektu.
Czy któraś z Wizażanek, lub czyjaś krewna/znajoma itd. szyła swoją suknię ślubną u pani Marii Kani? Obecnie ta krawcowa ma swój zakładzik(pracownia Kami) na ul. Łobzowskiej w Krakowie, nie wiem gdzie pracowała wcześniej. Będę bardzo za jakiekolwiek informacje, opinie, doświadczenia, ponieważ chciałabym uszyć swoją sukienkę u tej pani, ale trochę się boję tak ryzykować w ciemno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krawcowa z Krakowa- pani Maria Kania- ktoś zna?
Mieszkałam tuż obok Łobzowskiej ostatnie 2 lata i nigdy nie zauważyłam tam krawcowej, szyjącej suknie ślubne :-| A uwierz mi, że ja to mam chyba radar i wyczuwam wszelkie salony i sklepy z sukniami i wszystkim, co ślubne, w odległości 1 km
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja szyłam u tej Pani sukienkę na studniówkę.
Tą pracownie na Łobzowskiej ma od niedawna, wiec dlatego możesz nie kojarzyć. Osobiście jestem niesamowicie zadowolona! Miałam już gotowy projekt i zrobiła idealnie jak chciałam ![]() Świetnie dopasowana. Ważne jest tez to, że nie ja musiałam jeździć po materiały, ale w pracowni jest duży wybór. Teraz poleciłam moim znajomym. Jedna z koleżanek w ogóle nie miała pomysłu na sukienke ale pani Maria świetnie Jej doradzała, poddawała pomysły. Jak dla mnie geniusz ![]() Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
250 zl w tym materiał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Proszę o opinię o Pani Marii Kani, czy jest solidna i dokładna? Czy uszycie sukni ślubnej u niej nie będzie błędem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hm, powiem szczerze, że naprawdę warto
![]() Ja robiłam swoją sukienkę na studniówkę, miałam swój pomysł, pani Maria mi kilka rzeczy doradziła, które okazały się fantastyczne. Namówiłam jeszcze trzy koleżanki z mojej klasy na uszycie sukienki na 100dniówkę w KAMI i naprawdę też były bardzo ładne, a co najważniejsze, ja się zbytnio na tym nie znam, ale moja Mama i koleżanka, która szyje, po pooglądaniu sukienki powiedziały, że ładna, jest no bo jest, ale co najważniejsze jest świetnie uszyta, wykończona, widać, ze nie jest zrobiona 'na odwal się', wszystko starannie, naprawdę osobiście polecam ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- i dokładna również, i nie będzie to błąd ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.