|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lush, mac, prada
Mały wątek, szukam tylko kosmetyków, można kusić różnymi rzeczami, wysyłka tylko poleconym, priorytet do ustalenia.
Jeżeli zadajesz tutaj pytanie rozmowa toczy się w tym wątku. Zapraszam ![]() - LUSH Lemony Flutter - tłusty balsam do skórek, świetny też do stóp, dłoni, łokci, kolan, natłuszcza koi, i ma obłędny zapach trawy cytrynowej, bardzo wyrazisty i intensywny, 50g, raz użyty, ubytek minimalny - LUSH odżywka do włosów American Dream, oddam do testów 60ml - MAC, Mineralize Skinfinish Natural kolor Dark, świetny jako bronzer, matowy, ubytek 25% - PRADA, Infusion d'Homme, tester, wizualnie jak produkt, jest korek, tylko kartonik mniej urodziwy, zostało jakieś 160ml z 200ml - THE BODY SHOP, masło jagodowe, dużo opakowanie, została połowa. - BIOTHERM, korektor Forget It, kolor 20, ubytek 30%. - CHANEL, pojedynczy cień Ombre Essentielle 71 Tigre, jest welur, tylko testowany, piękny miedziany brąz z srebrnymi i różowymi opiłkami. - CHANEL Poudre Douce n'30 Rosee, tester w szczelnym etui więc można bez obaw nosić w kosmetyczce, tylko gramatura nieco mniejsza niż produkt zamiast 14g jest 10g, ubytek testowy, wartość tego testerka oceniam na jakieś 70-75PLN
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2010-08-04 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, mac, prada
to az grzech nie zapytac - czym moze sluzyc za lush?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hey! chętnię capnę pradę
![]() zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- LUSH Lemony Flutter - tłusty balsam do skórek, świetny też do stóp, dłoni, łokci, kolan, natłuszcza koi, i ma obłędny zapach trawy cytrynowej, bardzo wyrazisty i intensywny, 50g, raz użyty, ubytek minimalny - LUSH odżywka do włosów American Dream, oddam do testów 60ml ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
a ja capne MAC
![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-07-27 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
- LUSH odżywka do włosów American Dream, oddam do testów 60ml
- THE BODY SHOP, masło jagodowe, dużo opakowanie, została połowa. A czego koleżanka poszukuje? Muszę zaktualizować wątek bo mi same ostatki pozostały więc może mam coś czego potrzebujesz ![]()
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej Kamil
![]() Może coś u mnie za Pradę i ewentualnie Lusha ? ![]() Spodziewam się wkrótce dołączyć do wątku meskiego Diesla "Only the Brave" czerwona wersja, ta nowsza. Może cię interesuje ? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam się po odżywkę LUSH, zapraszam do wątku - poza nim mogę zrobić odlewkę jakiegoś zapachu z mojej kolekcji;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() widze że masz duzo wód, może masz gdzieś zachomikowane na przykład takie cuda : - Hermes ogródek śródziemnomorski albo po monsunowy - Hermes Orange Vert - Hermes różowy grejpfrut - Eau de Cartier - zapachy z czystą figą, ale nie słodkie tylko te ostre zielone - jakieś męskie Bvlgari ale te klasyczne - albo męskie Issey'e - coś z L'occitane - moze jakieś inne męskie świeżaki, ale nie sporty tylko ziołowe ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja po Maca, czego konkretnie szukasz.mam meteorki
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
niestety nic, ogólnie fajnej kolorówki szukam, ewentualnie zapachów wymienionych kilka postów wyżej
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tydzień jestem w rozjazdach, pomyśl czy masz jakiś pomysł na tą wymianę ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ile militrów zostało w Herba Fresca, bo ze zdjęcia cięzko stwierdzić czy masz flakon 75ml czy 125ml, bo to by mnie najbardziej interesowało, najwyżej coś bede dokaładał a co do Prady i Menthafolia to się zastanowię ![]()
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2010-08-04 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za - CHANEL Poudre Douce n'30 Rosee?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Flakon Herby to chyba 75 ml.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.