|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne, różniste - (nie)pilnie poszukiwane...Witajcie! ![]() Aby ułatwić poszukiwania sobie i innym postanowiłam również stworzyć swoją listę życzeń ![]() KOSMETYKI 1. Perfumy Christian Dior Hypnotic Poison - najlepiej całe, oryginalne, nowe (wiele za nie oddam), ale też odlewki czy podróbki w stylu FM. 2. Perfumy DKNY - wszelkie odmianki - najlepiej całe, oryginalne, nowe (wiele za nie oddam), ale też odlewki czy podróbki w stylu FM. 3. Perfumy Angel Thierry Mugler - najlepiej całe, oryginalne, nowe (wiele za nie oddam), ale też odlewki czy podróbki w stylu FM. 4. Jasne, dobrze kryjące podkłady. Najlepiej do cery porcelanowej. 5. Wszelkie kosmetyki (oprócz pomadek) Kryolan - mile widziane nowe. 6. Wszelkie cienie INGLOT - nowe albo z niewielkim ubytkiem. 7. Baza pod cienie - nowa, firma JOKO lub lepsza. 8. Jasne lub pernamentne pudry sypkie. 9. Dobrze kryjące korektory lub kamuflaże. 10. Wszelkie kosmetyki (oprócz pomadek) SEPHORA - mile widziane nowe. 11. Czarne, nieużywane tusze do rzęs. 12. Żele, balsamy, serum wyszczuplające. 13. Etiaxil - najlepiej nowy. KSIĄŻKI poszukiwane nowe 1. "Leksykon Moda" Sylvia Jonas Olesiejuk 2. "Historia mody" Francois Boucher 3. "Makijaż" M. Rajczykowska 4. Wszelkie publikacje na temat kosmetyki i kosmetologii, wizażu, makijażu i stylizacji 5. "Świat według psa" Dorota Sumińska INNE 1. Wszelkie gadżety i różnorakie przedmioty z Audrey Hepburn 2. Parafiniarka 3. Podgrzewacz do wosku 4. Figurki - słoniki i aniołki 5. Torby i torebki (ale naprawdę muszą mi się spodobać) Na razie wymyśliłam tyle, więcej chwilowo nie pamiętam, choć to jeszcze nie wszystko. W zamian za te przedmioty, zapraszam do siebie: CIUCHY, TOREBKI, BUTY, DODATKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post24056565 WŁASNORĘCZNIE ROBIONA BIŻUTERIA I DECOUPAGE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24053466 Pozdrawiam!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.