![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zabierzcie to w końcu ode mnie, dwie rzeczy za jedną, M,L,XL
Nie zostawiłam miejsca na dokładkę a mam jeszcze sukienki i tuniki wiec zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że ostatni ![]() NOSZĘ ROZM L, WIĘC NIE PROPONUJCIE MI MNIEJSZYCH!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Rzeczy zaznaczoe na zielono oddam za koszty wysyłki Obecnie szukam podgrzewacza do wosku, kosmetyki olay regenerist lub total efects, kosmetyki avon anev, loreal kod młodości, dobry róż do policzków najlepiej Bourjouris młynka do pieprzu stolnicy tupperware wszystkiego z tupperware ![]() kolczyki srebrne, duże koła spódnicy dżinsowej, prostej sukienek jesiennych do kolan lub dłuższych koszuli niałej-body DOKŁADKA Jesienna kurtka Fishbonne, rozm L, stan idealny Piękna jesienna sukienka Tatum, bez kwiatka, rozm z metki L ale 42 też wejdzie, raczej na pełniejszy biust (na mnie właśnie jest za duża w biuście), za cos super, najlepiej na inną sukienkę jesienną-wisniowysad Zimowy komplet dziecięcy, dobry na ok 1,5 r, stan idealny wymiary pachy 34 dł kurtki 36 rękaw od kołnierza 37-40 - można odwinąć mankiet dł spodni ok kroku 22-27 jutro dołożę Leżaczek jest przeznaczony dla dzieci od narodzin do 18 kg. Fantastyczna zabawa dla Twojej pociechy a dla Ciebie praktyczna pomoc. Gdy chcesz by Twój skarb zasnął, włącz funkcję delikatnych wibracji, które uspokoją płaczącego maluszka. Leżaczek można ustawić w dwóch pozycjach: stabilnej, idealnej do karmienia oraz umożliwiającej bujanie. Bardzo miły w dotyku materiał i kolorowe wiszące zwierzaczki spodobają sie Twojemu dziecku a Tobie dadzą chwilę wytchnienia i odpoczynku! Dziecko zapinane jest 3-punktowym pasem, co jest gwarancją bezpieczeństwa waszego szkraba. W leżaczku można położyć maluszka do spania - wystarczy oparcie rozłożyć do pozycji leżącej, oczywiście zapiąć pasy bezpieczeństwa, uruchomić funkcję delikatnych wibracji i zamontować pałąk z zabawkami. Można także rozłożyć specjalny daszek nad głową dziecka oraz zwolnić blokady na płozach - wtedy będzie można pobujać dzieciaczka, a gdy już zaśnie - zabrać zabawki, wyłączyć wibracje - tak aby mógł spokojnie spać. Interaktywny pałąk z zabaweczkami umili dziecku czas spędzany w bujaczku. A kiedy maluch podrośnie będzie uwielbiał bujany fotelik w swoim pokoju. Posłuży długi czas i stanie się ulubionym mebelkiem w pokoju dziecinnym. Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-12 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabierzcie to w końcu ode mnie, dwie rzeczy za jedną, M,L,XL
Bluzki
Koszulka na ramiączkach z atlasowym dolem, śliczna, rozm L Bluza na zamek, rękaw 3/4, z bufkami Szara bluza H&M-oddana Biała bluzeczka atmosphere L - za coś super, nie muszę oddawać Nietoperz/motyl C&A rozm XL nowy z metkami, niestety na mnie za duży Dwie tuniki Zara ( w jednej wycięta metka) rozm M-L kolory trochę przekłamane ciemna jest śliwkowa jasna to pudrowy róż Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-12 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Koszula w kartkę M/L Koszula w kratę M/L Long New look w gwiazdki rozm L/XL, troszkę zmechacony, widać na miniaturce z metką Sweter w romby rozm L Kardigan w zebrę, 42, ale zwęzany na 40 (można rozpruć) nie oddam łatwo Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-12 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzki dokładka
Bluzka z Zebrą, A|Wear rozm L, przyda jej się spotkanie z golarką ![]() Long Vero moda M, stan idealny Stanik w krateczkę, nowy rozm 36/80, wg mnie 75-80B Szary long Loog pachy 47 pas 38 dł 68 mocno się naciąga Czarny Long Orsay pachy 45 dł 72 Long z cekinami M/L Nietoperz Clockhouse, rozm M/L Nietoperz zebrowaty New look rozm 14 ale to m/L Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-09 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sukienki
Fioletowa sukienka, rozm uni, po schowaniu ramiączek można nosić jak spódnicę Sukienka w kwiatki Gorge, nowa, nie miałam jej ani razu na sobie rozm M/L - za coś super, pachy 44, dł 95 Sukienka niebieska, usztywniany stanik, śliczna M/L (pozostałych dwóch ze zdjecia nie ma) Szmizjerka Bon Prix, mogę oddać z paskiem, rozm 42 Biała szmizjerka, boska, nie muszę oddawać więc pomarudzę, z metki M ale L też się wciśn ie pachy 46 pas 42 dł 88 sukienka H&M, długa, ładnie się układa, rozm 38 Wieczorowa sukienka, rozm M, ale jak widać L tez wchodzi i wygląda całkiem nieźle, zakładana na szyję, gołe plecy, stan idealny Dzinsowa ogroniczka, z metki M ale ja noszę L i też się wcisnę, stan idealny Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-12 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
spodnie
zdjęcie1 Rurki Denim,Super pas 41, dł 100 - za coś super zdjęcie 2: - nie ma Dżinsy Jack jones 31/30 pas 40, biodra 51 dł 95-oddane Dżinsy Wewel pas 42, biodra 50 dł 103-oddane Rybaczki w kratkę only rozm S Rybaczki C&A, są boskie, jeszcze nie wiem czy oddam, pas 41, to rozm L, może nawet małe 42 Lnianae spodnie Esprit rozm L, turkusowe (były zwężane u krawcowej-nie widać), pas 42 Lniane spodnie z wyższym stanem, świetnie wyszczuplają brzuch, rozm 40, można rozpruć zaszewki i będą dobre na 42 Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-12 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
buty
Adidasy, 40, trzeba wyprać, stan bdb Pantofelki w kropki, 40-oddane Japonki 39 Pantofle skórzane, stan db, trzeba porządnie wypastować nowe klapki atmosphere rozm 39 hustawka dreniana Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-04 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wierzchnie okrycia
Żakiet, L, plamy to wina aparatu Grzybek w kratkę, nowy, miałam go raz na sobie, rozm z metki L ale jak to grzybek pasuje też na M i XL Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-11 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Torba Czarna, duża, stan idealny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZabierzcieKosmetyki to w końcu ode mnie, dwie rzeczy za jedną, M,L,XL
kosmetyki
Paleta Manly, 120cieni za coś mega |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dodatki
Naszyjnik Aviatorki, skaza na "brwiach" nowy naszyjnik, za coś z wish Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-02 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
coś za :
Kremowy nietoperz M/L, łańcuch odpinany, nie był w nim ani razu ![]() Pantofelki w kropki, 40 ![]() a za to oddam ci co tylko bedziesz chciała : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (bo takiej palety szukam od miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZabierzcieKosmetyki to w końcu ode mnie, dwie rzeczy za jedną, M,L,XL
hej, coś za paletkę manly? mam poza wątkiem róż z bourjois i wiele innych kosmetyków:P
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Turkusowa narzutka, nietoperz Vero Moda, z metki S ale wg mnie to m/l, szer na dole 44
paleta cieni coś u mnie?? ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Od ramienia w dół 59cm szerokość od paszki do paszki 46 cm To jest bluzeczka bawełniana więc jest w miarę elastyczna no sztywna to nie jest na 100% ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej cos u mnie za palete cieni?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie jeans'y z 6 postu zdjęcie 4 po lewej stronie (przepraszam ze tak piszę, ale nie wiem które to są z opisu
![]() Sweter w romby rozm L ew. paletka cieni ![]() i może Turkusowa narzutka, nietoperz Vero Moda, z metki S ale wg mnie to m/l, szer na dole 44 znalazlabys cos u mnie za te rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kochana a te bluzy to w watku? bo nie moge znaleść?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kochana niestety podzieluje chodzilo mi bardziej o buzy na suwak
ale moge oddac koplet i posciel za palete
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
coś za palete cienie
![]() ![]() ![]() lub Kardigan w zebrę, 42, ale zwęzany na 40
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post22464932 NOWY ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455175 raj ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455971 NOWE kosmetyki naturalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos za kardigan w zebrę nawet kilka rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
posiadam krem pod oczy anew rejuvenate
zel do mycia buzi anew i poza watkami roz boujoris cos z olay poza watkiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.