|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie Inglot;)
Nieaktualne
![]() Mam na wymianę 8 cieni firmy Inglot. Chciałabym wymienić wszystkie cienie wysyłać je pojedynczo, ponieważ jest to nie opłacalne. Zużycie cieni jest bardzo małe: złoty, jasny zielony i popielaty/jasny szary ma największe zużycie, około 30%. Dodatkowo do cieni dodaje kasetkę na cienie z lusterkiem. - złoty SHINE - jasny zielony SHINE 133, ważność do 05.2011 r. - ciemny zielony AMC 58, ważność do 04.2011 r. - turkusowy MATRIX 991, ważność 09.2011 r. - granatowy AMC 67, ważność 11.2011 r. - różowy MATRIX 434, ważność do 01.2011 r. - popielaty/jasny szary SHINE 107, ważność do 08.2011 r. - ciemny szary SHINE 143, ważność do 08.2011 r. Chętnie wymienię się na jakieś kosmetyki do włosów, ale rozważę każdą propozycję. Jeśli ktoś ma mniej przekupek ode mnie wysyła pierwszy, jeśli tyle samo to wysyłamy razem. Osoba, która ma negatywną przekupkę wysyła pierwsza. Nie odmieniam się. Zapraszam do wymiany
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2010-11-12 o 19:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Cienie Inglot;)
cos u mnie za calosc?
poza watkiem mam szampon do wlosow farbowanych matrix ?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-08 o 19:51 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdziesz?
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja chętnie przygarnę calość
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za turkusowy i różowy cień?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460722
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
szampon ma 250ml
raz do uzywalam ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- gliss do matowych trudnych do ułozenia a ori do suchych, przciew słoncu
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym Ci zrobić odlewkę fryzjerskiego szamponu i odzywki z jedwabiem
odp u mnie;*
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie za pierwsze 4 od lewej w opakowaniu + ten jasny popiel + opakowanie? Odpisz proszę u mnie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
jasny, ciepły, lekko złotawy, trochę brzoskwiniowy kolorek. Na pewno nie solara czy marchewka . Ładnie rozświetla skórę. Próbowałam na ciepłej,jasnej cerze siostrzenicy (jest dość blada, jest "wiosną", zielone oczy, blond włosy,piegi) i wygląda bardzo ładnie, promiennie.
Jeśli chodzi o kolorystykę podkładu to jest to mniej -więcej coś takiego: ![]() Odcień jest niby najjaśniejszy z tej serii. Po wyciśnięciu na rękę wydaje się być ciemnawy, ale po rozsmarowaniu kolorek nie jest ciemny. Daje efekt rozświetlenia, lekko kryje. Niestety mój odcień cery to prawie biała, szara oliwka. Swoją drogą masz super rzęsy ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ja bym chętnie oddała podkład i krem. Tylko co Ty mi za nie proponujesz? Tzn. ile cieni z kasetką? |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie chcę tego szarawego po prawej stronie na dole.
Kremu jest połowa, podkład smarowałam u siebie na jednym policzku i u Marty całą buzię. Ubytek to 5 % od pierwotnej zawartości. (nie był nalany po brzegi, tak jak w drogerii był, tam też nie jest na maxa) |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje, tylko miałabym prośbę. Mogłabyś wysłać pierwsza? Ja bym wysłała dopiero jak dostanę paczkę od Ciebie (skan nadania dla mnie jest niewystarczający) . Masz mniej przekupek, a ja od września 2 razy zostałam oszukana na portalach wymiankowych... I to przez osoby mające po 30 pozytywów (pisałam nawet na czarnej liście) .
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hm...mogłabym Ci wysłać taką buteleczkę 100 ml i pudełko maski do włosów, co Ty na to?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.