![]() |
#1 |
BAN stały
|
~~WRANGLER,ATMOSPHER,TALL Y,NEW LOOK, ZARA,STRADI,RI- same nowe i j.nowe. ZAPRASZAM!!!Witam !!! Zapraszam na wymiankę do 1 mojego wątku na forum Same nowe i i idealnym stanie ciuszki.... i przede wszystkim same MODNE ![]() ![]() ![]() Regularnie będę dodawać coraz to nowe rzeczy ![]() ZAPRASZAM ![]() Moje MUST HAVE: Noszę bluzki roz 38-40, spódniczki/leggi 40-42, buty r. 41 !!!!!!! - BLUZY long zwł. panterka/zeberka !!! - SUKIENKI - zipy, szmizjerki, tuby !!! - NOWY stanik 70 F-G - 75 E-F - MINI - z zipem, legginsowe wciągane, granatowa jeansowa ! - sandałki amarantowe/czarne/beżowe/brąz - torebek nigdy za wiele ![]() - morelkowa tunika z falbankami ![]() - cardigany - też longi, czarny, brąz, zebra - leggi wet look - ciuszki PIN UP w kropki !!!!!!!! - za torbę Ralpha Laurena, którą można było kupić razem z perfumami, oddam wiele !!! - ciekawe bikini push-up roz 40 - różowe, w kropki, morelkowe, zebra, panterka itp ![]() Moje kolory : czarny - biały - różowy - szary - fiolet - brąz - morela - panterka/zeberka 1. piękne bolerko - futerko firmy ATMOSPHERE - POSZŁO NA ALL !!! 2. piękne bolerko - futerko firmy Nottingshill z Anglii kolor biały, na błękitnej podszewce, zapinane na 3 haftki. Stan BARDZO DOBRY. Rozmiar Uk 12 (polski 40), ale będzie pasować na 38-40. 3. mini firmy WRANGLER w roz. 29, model LIBERTY kolor grafit z fioletowymi przeszyciami. Stan IDEALNY. Roz. 29 (38 - 40) ORYGINALNA !!! Ubrana 2 razy, zakupiona w sklepie Wrangler za 169 zł. 4. bolerko firmy STRADIVARIUS wiązane na atłasową kokardkę, z bufkami, kolor czarny. Stan BARDZO DOBRY. Rozmiar L. 5. piękny sweterek - tunikę z RIVER ISLAND z Anglii kolor amarantowy, najmodniejsza fuksja. Fantastyczna jakość - 79 % ANGORA. Stan IDEALNY. Rozmiar Uk 8 (polski 36), ale jest rozciągliwy i będzie też pasować na 38-40. 6. sweterek z ATMOSPHRE z PRIMARKA z Anglii, z BUFKAMI, kolor czekoladowy, przetykany miedzianą nicią, zapinany u dołu na 5 czekoladowych guziczków. Stan NOWY bez metek. Rozmiar Uk 12 (polski 40), ale jest rozciągliwy i będzie też pasować na 40-42. 7. futerko firmy NEW LOOK z Anglii kolor biały - ecru, wstawki z ekonomicznej skórki, dwie kieszonki. Idealna na zimniejsze wiosenne wieczory. stan BARDZO DOBRY, Rozmiar Uk 8 (polski 36), ale będzie też pasować na 38-40. 8. bolerko firmy PROMOD, wiązane, w beżowo - złote paseczki. ORYGINALNE, kupione w firmowym sklepie za 150 zł, stan BDB. 9. tuniczka z dzianinki firmy ZARA - WYMIENIONA !!! w kolorze fioletu, rękawki 3/4, dekolt, odcinana pod biustem, bufkowe rękawki. Stan dobry+ (delikatnie sprany kolor). Roz. 40 (L). 10. NOWA kopertówka ATMOSPHERE z PRIMARKA panterka, na łańcuszku, NOWA bez metek ![]() nie jestem pewna czy chcę oddać, najchętniej za inną torebkę ![]() Edytowane przez Mruczusia Czas edycji: 2010-08-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ~~WRANGLER,ATMOSPHER,TALL Y,NEW LOOK, ZARA,STRADI,RI- same nowe i j.nowe. ZAPRA
10.Legginsy - rurki marki DENIM CO ATMOSPHERE - WYMIENIONE !!!!!!!! 11. MINI znanej angielskiej firmy PINEAPPLE NOWA z metką Roz. 42 12. BOLERKO FISHBONE Z NWE YORKER !!! Roz M Stan idealny. Dzianinkowe, srebrne. 13. Chabrowa tuniczka MISS SELFRIDGE z UK !!! Roz. 10 - polski 38. Bedzie dobra na M-L. Stan BDB -. Wiązana na plecach na kokardkę. 14. Pasek ORSAY. - WYMIENIONY !!! Stan idealny. Roz M-L Z kokardką, kolor czekoladowy. 15. Gorset FISHBONE z NEW YORKER turkusowy, atłasowy, z elastanem stan BDB 16. NOWE legginsy ala jeans z zameczkami roz uniwersalny, ale raczej XS-S-M - WYMIENIONE !!! 17. NOWE legginsy z ala dziurami, błękitne,
mega rozciągliwe od S do nawet XXL ![]() Edytowane przez Mruczusia Czas edycji: 2010-08-12 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: ~~WRANGLER,ATMOSPHER,TALL Y,NEW LOOK, ZARA,STRADI,RI- same nowe i j.nowe. ZAPRA
17. top - tuniczka firmy Tally Weijl, kolor czekoladowy WYMIENIONA !!! 18. PANTERKOWA bluzeczka z angory z UK. Stan BARDZO DOBRY. Rozmiar L - XL. (40 - 42) 19. Mini BERSHKA, roz. L, przetarcia, dziury - WYMIENIONA !!! 20. GORSETOWE PASKI: - czekoladowy ze złotym - czekoladowy gruby - WYMIENIONY !!! -srebrny 21. Turksusowy cekinowy paseczek, apaszka. 22. Złote bolerko z cekinami "Mix" z UK Stan db + (ma plamkę, ale od środka ) NOWY róż REVLON Vital Radiance kolor Berry - róż 8,5 g NOWY top long ATMOSPHERE w zwierzęce motywy z dekoltem roz. 12 - 40 NOWA bluza EVERLAST roz. 40-42 krótki rękawek, bufki, cekiny ![]() PILOXIDIL - spray apteczny na wypadanie włosów ![]() ![]() 60 ml
Edytowane przez Mruczusia Czas edycji: 2010-08-12 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
DOKŁADKA KOSMETYCZNA !!!
Chętnie wymieniam kosmetyki na ciuchy i odwrotnie ![]() 1. podkład BIOTHERM Light 30 ml - raz użyty, rozświetląjący, opalony kolor na lato, świeży, kolor 455, kod XB272 - TYLKO ZA COŚ WYJĄTKOWEGO !!! 2. puder MAX FACTOR Brozing Powder - kolor 01 GOLDEN, 21 g, z subtelnymi drobinkami, idealny na lato, zużycie ok 15 %. 3. puder MAX FACTOR Creme Puff - kolor Sun Frolic,opalony, idealny na lato,matujący, 21 g,zużycie ok 20 %. - wymieniony !!! 4. cień sypki RIMMEL Colour Loose - rozświetląjący, z gąbeczką aplikatorem, kolor 005 Satin, jasny róż,2 g, użyty 2 razy. 5. róż L'OREAL Blush Minerals - róż mineralny, kolor nr 40,średni róż, z pędzelkiem, została ponad połowa. 6. Kosmetyki angielskiej firmy "17" z BOOTS'A: - NOWY podkład NATURAL RADIANCE - rozświetląjący, kryjący, kolor Soft Ivory, 25 ml, z innowacyjnym pędzelkiem do nakładania. NIE MA !!! - NOWY podkład SHEER MOISTURE - kolor MEDIUM, delikatnie kryjący, naturalny, w tubce, aż 50 ml. - NIE MA !!! - cień SOLO - kolor WALNUT PEARL, brązowo - miedziany. - błyszczyk w kremie LIP GLAZE - beżowy kolor CHIC, raz maźnięty. - potrójne cienie TRIO - kolor MOODY BLUES - biały, granat i gołębi niebieski, tylko spr kolory. 23. biustonosz CALVIN KLEIN Elegancki biustonosz z komfortowej linii CK Perfectly Fit Seduction. Ma usztywniane miseczki na fiszbinach. Miseczki, boki oraz tył zdobi piękna koronka. Tył i boki obszyte są gumką z satynowym logo Calvin Klein. Ramiączka z satynowym połyskiem mają regulację z tyłu. Zapięcie podwójne trójstopniowe. Biustonosz jest bardzo wygodny i idealnie dopasowujący się do ciała. Kolor: różowo-beżowy Rozmiar: 70 D Raz ubrany - niestety za mały - TYLKO za coś o podobnej wartości !!! 24. NOWA tunika H&M - WYMIENIONA !!! roz. 38, ae będzie pasować też na większy ![]() ![]() 25. NOWA letnia sukienka TAKKO roz 42 cytrynowa w srebrne paseczki, asymetryczna, z boku zapinana na zameczek, z marynarskim wiązaniem (na szyję lub w kokardkę ) ![]() tylko za coś fajnego ![]() 26. NOWE kolczyki HAND MADE - brązowe i złote perełki + naturalne kamienie "oko tygrysa" - fioletowe crackle + naturalny hematyt - amarantowo - fioletowe crackle - srebrno - kryształowe crackle 27. ŻAKIECIK ze skórki B YOUNG - z miękkiej ekoskórki, na podszewce, z bufkami, raz ubrany na wesele ![]() roz. 40 tylko za coś extra, bo był naprawdę drogi ![]() dł - 57 cm biust - mierzony od pachy do pachy - ok. 47 cm mam do niego jeszcze matki i dodatkowy guzik ![]() Edytowane przez Mruczusia Czas edycji: 2010-08-15 o 18:52 Powód: Dokładka :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 1. piękne bolerko - futerko firmy ATMOSPHERE
z sieci sklepów PRIMARK z Anglii, kolor beżowy, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie bo u ciebie podoba mi sie kilka rzeczy
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za topik tally weijl?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273705759 ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej, może coś u mnie za; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1273705583
odp u mnie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za legginsy rurki? i coś tam jeszcze bym znalażła ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za pierwsze bolerko?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sweterek river island w kolorze fuksji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Legginsy - rurki marki DENIM CO ATMOSPHERE
oddam Ci wiele za nie ![]() ![]() zajrzyj do mojego watku mam buciki 40 i 41 i sporo ciuszków ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1273705541 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1273705723
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam nową czarną bokserkę Vila , może Ci sie spodoba a jeśli nie to napisz za co bys oddala leginsy to poszukam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za legginsy?
przejrzyj proszę oba wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mruczusiu ale ja nie za wranglera tylko bershke chciałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a jak jest wartość tych legginsów?
były one używane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Baleriny New Look rozmiar 41
Czarna torebka z ekoskóry z dużym breloczkiem w stanie bardzo dobrym zdajde sie ze firma zara nowa kimonowa tuniczka jeszcze z metka rozmiar L/XL może coś Ci z tego się spodoba ?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Mogę wymienić ..... bardzo podoba mi się ta spodniczka , takiej szukałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze taka sukienke na lato w kwiaty bardzo modna w tym sezonie
![]() Zalezy mi na tych leginsach ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
i jak podoba Ci się coś ? a podasz mi szerokosc uda, nogawki i biodra tych spodenek bo jesli beda oki to zaraz biegne do szafy i szukam czegos mega super
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za legginsy ?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
biust 50 ( moze troszke wiecej bo jest ładnie wyciety w biuscie ja mam 70 /75 DD i mi jest troszke duzy w biuscie ) pas 44.
hmm.. to poprosze tylko szerokość bo w sumie nosze 40/42 .. ale ostatnio troszke schudlam wiec mam nadzieje ze w nia wejde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos odemnie za legginsy rurki, oddam duzo, odp u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.