![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ciuszki rozm S/M zapraszam:)
NIEAKTUALNY
zapraszam do mojego nowego wątku gdyż w tym nie zostawiłam miejsca na dokładki a mam jeszcze pare rzeczy na wymianę wszystkie negocjacje rozpoczęte w tym wątku są nadal aktualne ubranka z tego wątku są dostępne nawet jeśli nie ma ich jeszcze w nowym-po prostu nie zdążyłam ich jeszcze dodać Witam! zasady takie jak u innych czyli: -towar wysyła pierwsza osoba z mnieszą ilością przekupek bądź równocześnie -wysyłam uprane ciuszki i tego oczekuję w zamian -nie odmieniam się -odpisuj u mnie, ja u Ciebie -na życzenie podaje dokładne wymiar, robię zdjęcia „na kimś” proszę pytać Noszę rozmiar S, nr buta 38 (dł. Wkładki 24,5) nie proponujcie mi innych ciuszków, w swoim wątku posiadam różne rozmiary, przewaznie S, M, spodnie w różnych rozmiarach -wymienione ubranka usuwam z wątku Moja wish lista: -tuniki, bluzki tuby -spodnie rurki -krótka jeansowa kurteczka -botki -sportowa torba mieszcząca A4 -produkty do stylizacji paznokci metodą żelową -odżywki do paznokci -fajne perfumk ![]() Oraz inne rzeczy które wpadną mi w oko ![]() ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO MOJEGO KOSMETYCZNEGO WĄTKU ![]() glany (rozm 38 digger) w bardzo dobrym stanie osoby zainteresowane proszę pytać!
Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-11-11 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ciuszki rozm S/M zapraszam:)
Bluzki z krótkim rękawem:
1. Czarna tunika rozm. S/M stan bdb 2. Brązowa bluzka w paski rozm. S/M stan bdb 3. Bluzka z fajnym motywem rozm. S stan bdb 4. Bluzeczka na jedno ramię house, rozm. S stan bdb 5. Szeroka bluzka w kwiaty na grubych ramiączkach rozm S/M stan bdb 8. Długa czarna bluzka w białe wzory rozm. M stan bdb 9. Czerwona bluzeczka w czarne wzory z brokatem rozm. S stan bdb 10. Kolorowa bluzka na ramiączkach rozm S stan bdb 11. Różowa bluzeczka w paski rozm S stan bdb 13. Bluzka wiązana na szyję rozm S stan bdb 15. Zielona bluzeczka rozm S stan bdb 16. Różowa bluzka na szyjęrozm S/M stan bdb 17. zielona bluzka na ramiączkach rozm S stan bdb 18. biała bluzeczka w kwiatuszki rozm S stan bdb 19. Bluzeczka Atlantic na jedno ramię rozm XS stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Spodnie:
2. Jasne jeansowe spodnie rozm 42 stan bdb 3. Spodnie diesel rozm 29 stan db ponieważ posiadają przetarcia co widać na zdjęciach 5. Sztruksowe brązowe spodnie cross rozm W 29 L 34 stan bdb 6. jeansowe spodnie next rozm 40 stan bdb 7. jasne sztruksowe spodnie house z kieszeniami rozm M stan bdb 8. jeansowe spodnie ze srebrną nitką rozm 29 stan bdb 9. różowe spodnie Lee rozm W28 L33 stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-10-11 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ładne: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1285855759
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
c.d. spodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Buty:
1. Czerwone baletki w czaszki nieużywane rozm 39 2. Różowe mokasyn ki rozm 39 3. Brązowe szpilki przeplatane satynową wstążką założone może 3 razy stan bdb 4. Srebrne świecące szpilki stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Spódnice/sukienki:
1. Jeansowa spódnica z falbankami rozm 38 stan bdb 2. Krótka spódniczka reporter na lato ze śliskiego materiału rozm XS stan bdb 3. Sukienka z kapturem rozm 38 stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Spodenki:
1. Jeansowe szorty nieużywane rozm 38 2. Spodenki w paski rozm L nieużywane 3. Białe spodnie do połowy łydki rozm 36 stan bdb 4. Spodnie cropp do połowy łydki rozm W30 stan bdb 5. Jeansowe rybaczki nieużywane rozm 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
c.d. spodenki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Bluzki z długim rękawem:
1. Bluza reebok z paskiem rozm 36 stan bdb 2. Bluza jeansowa rozm M stan bdb 3. Brązowa bluza house rozm. S stan bdb 4. Bluzka reporter z rękawem 3/4 rozm M stan bdb 5. Cieniowany zielony sweterek tally weijl rozm S stan db 6. Sweterek z golfem house rozm M stan db Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-10-05 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dokładka 02.10.2010!!!!!!!!!!!
Biżuteria, kosmetyki i nie tylko 1. Komplet biżuterii Loreal łańcuszek z zawieszką+kolczyki nowy, w pudełeczku 2. Komplet biżuterii Avon Eternal love łańcuszek z odpinaną zawieszką, bransoletka, kolczyki, nowe w pudełeczkach, mogę wymienić razem bądź osobno 3. Pierścionki: -duży czarno-srebrny z kwiatowym motywem (nie jest srebrny) -plastikowy żółty z wtopionym robaczkiem ![]() -duży cały z cyrkoniami (nie jest srebrny) 4. zawieszki do łańcuszka i kolczyki do pępka: -zawieszka słonik (srebrna) -zawieszka jaszczurka (srebrna) -kolczyk do pępka z fajnymi kulkami (srebrny) -kolczyk do pępka z różowym mieniącym się oczkiem (srebrny) 5. ozdoby różne: -brokatowe niebieskie kolczyki koła -nowe, zapakowane kolczyki serca-nie ma lecą do Nusia_15 -dwie drewniane bransoletki 6. czarna lakierowana kosmetyczka Avon nowa zapakowana (bardzo fajna wymieniam bo mam dwie) 7.Kosmetyki: - ujędrniający balsam z masażerem Avon Skin So Soft nowy 200ml -krem do cery dojrzałej na dzień+na noc 2*10ml nowy z pudełkiem 8. zielona „siatka” Vero Moda rozm M stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-10-11 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dokładka 04.10.2010
1. PASKI: 1. Parciany, next stan bdb 2. Czerwony z kokardką stan bdb 3. Fioletowo-srebrny, stan bdb-nie ma leci do Karenw 4. Biało-złoty stan bdb 5. Czarno-złoty stan bdb 6. Srebrny, stan bdb 7. Gruby pleciony, stan bdb 2. Fioletowa sukienka rozm. S ładnie dopasowuje się do figury, pięknie podkreśla kształty ![]() 3. Biało-czarna sukienka nieużywana rozm. 38 4. Różowa bluza Nike rozm. XL stan bdb 5. Różowy sweterek, dekold w łódkę rozm. S/M stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-10-06 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dokładka 11.10.2010!!!!!!!!!!
4. Czarna sukienka house,w rockowym stylu, z odkrytymi plecami wiązana na szyję rozm M stan bdb 5. Jeansowa mini w różowe kropki, rozm z metki M moim zdaniem S 6. Siwa spódniczka, ciekawe połączenie dwóch materiałów: sweterkowego i śliskiego coś podobnego do satyny ![]() Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dokładka 17.11.2010
1. Sztruksowy płaszczyk H&M rozm 38 stan bardzo dobry wymienie na inny płaszczyk w rozm S albo za coś extra ![]() 2. Nowy, z metkami stanik Tommy Hilfiger rozm 75B 3. Siwa kamizelka Rebel rozm S/M stan bdb 5. Bluzeczka HotTuna rozm. M/L stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
dokładka 25.10
1. krótki sweterek w paski atmosphere z dużymi czarnymi guzikami rozm S/M 2. krótki sweterek atmosphere rozm S/M stan bdb 3. różowa bokserka umbro rozm XS/S stan bdb 4. spodnie jeansowe Kangol stan idealny ponieważ założyłam je dosłownie kilka razy (obecnie na mnie za duże), rozm 38 6. spódnica rozm S/M ponieważ w pasie ma gumkę, stan bdb Edytowane przez karcia1988 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
zapraszam już można pisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A mogłabym prosić jeszcze o wymiary spodni?
A te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285856030 jakie mają wymiarki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Czy oddałabyś jednak te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285856030 za cekinową bluzeczkę? Mam nadzieję, że spodnie nie są zniszczone. (W bluzce byłam tylko raz)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za
6. Długa bokserka w drobne kwiatuszki rozm. M stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1285856149 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam zazanczyc ze ten szary golf wymienilam ale ta rozowa bluzka jest niestety tylko ta bokserka mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za
6. Długa bokserka w drobne kwiatuszki rozm. M stan bdb https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1285854897
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.