![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*Różności kosmetyczne :)*
NIEAKTUALNE
Wymieniałam: =EVERYDAY MINERALS- Golden Medium Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana), użyty 2x dla spr. odcienia. =EVERYDAY MINERALS- LIGHT Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Użyty 2x dla spr. odcienia.oba dla Dusia65 =EVERYDAY MINERALS- Pressed Powder Summer Bronze 3 in1. Prasowany puder brązujący, użyty 3x, 11g. Gąbeczka nieużywana. ABAR18 =A.T.W. ACNE BLOCKER- ANTYBAKTERYJNY GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO MYCIA TWARZY Z AKTYWNYM SREBREM 150 ml, data 10.11.2010, nieużywany! MILVA37 =BIOCHEMIA URODY- Serum Olejek Regulujący LEMON, data 10.2010 (zrobione, odpowiednio przechowywane)MILVA37 =SVR Laboratories 50 Uva/Uvb compact- jasny beż (beige sable) - Ekran słoneczny w kompakcie (kamieniu). Bardzo wysoka ochrona. Dla bardzo wrażliwej cery. Data 10.10. Stestowany 1x dla odcienia. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19854-opis-SVR-SVR-50-Compact-Podklad-w-kompakcie-z-SPF-50.htm JUSTYD =GloMinerals- tester podkładu w kamieniu. Odcień natural Medium. Uzyty 3x. =GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. Prasowane meteoryty, kod 8W01, jakaś 1/2 może mniej z 10g, Oddaję w zamykanym, testerowym opak. po 02 Rose Frais( pudełeczko zostawiam dla siebie)Pokruszone co widać, proponuję zrobić wersję sypką i przesypać do opak. z sitkiem =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik SHIAVA =DONEGAL- duzy pędzel do pudru, używany, ale wyczyszczony( dł. ok 13 cm) =L'OREAL-pędzel do różu, skośny, użyty 3x i wyprany EDM róże w strunach EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,sampel 1g EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla EYO =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić) GOSIA =CLINIQUE- Blushing Blush Powder Blush- odcień 01 Patchwork Pink- róż, 6g, zużycie ok.7%, kod A36,srebrna kasetka z lusterkiem+ pędzelek do różu. =TOŁPA HUMINEA Strefa T Maska korygująca, ok. 3/4 z 50 ml. data 09.2010 = BIOCHEMIA URODY- Olej (macerat) z kocanki 100% -40 ml, data 03.2011 (odpowiednio przechowywany) http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-helichrysum.html DOJNA KOMARZYCA Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-25 o 15:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
reszta fotek, ale nie wszystko jest sfotografowane
![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-25 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
za
GIVENCHY- Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette- paletka 9 cieni do powiek, kasetka z lusterkiem wewnątrz 3 aplikatory, kod 6M01, przetestowana 3x. Za coś fajnego Proponuję "Wymienię Sarah Jessica Parker *COVET* wymienię" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429817 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za pędzel do rózu?
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Nie znam go niestety ![]() ![]() Cytat:
Hej Gosik ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dziekuję- obecnie nic nie wybrałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witam, cos u mnie za:
EVERYDAY MINERALS- LIGHT Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Użyty 2x dla spr. odcienia. =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić)
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja się zgłaszam po prasowańca
![]() Light lub fairly light |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Może tym razem coś za kompakt lub bronzer EDM ? ; ))
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos za EDM golden medium?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy mi wpadło w oko.
Nim się rozpiszę zerknij do obu wątków. ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post19252897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziekuję, obecnie nic z wątku nie wybrałam. ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- EDm'kowe sypańce akurat mi coś nie tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Witaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Witaj ![]() Shimmer Golden Peach Elf (tylko sprawdzony kolor) Mineralny kompakt ArtDeco (ubytek do 30-35%) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mineralny podkład w kompakcie
ja bym chęnie potestowałą tylko nie wiem w jaki kolor celować, moze mi poradzisz z Lauressa pasuje mi Radiant Ivory a mam nowy biały cień Inglota
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję, dużo rózności u Ciebie, ale na nic nie zdecydowałam się ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Hej ![]() Guerlain, Terracotta, SunSet Celebration (Puder brązujący prasowany)- co to za dziura ? ![]() Podobają mi się jeszcze 3x pary kilczyków ze srebrnymi biglami. ... także zerezerwowane kosmetyki cień i róż ![]() - Dior Metallic Blue nr 275 / 8P01 Clinique - Róż nr102 / Innocent peach Szukam tez pudru sypkiego, masz inny mineralny oprócz Bare i EDM czy coś..? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Bardzo dziekuję, obecnie nic ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-05-24 o 13:28 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
raczej chyba light olive, bo Fairly Light ma podobno dużo różu
a co być tego olive chciałą? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- wydajesz inne ![]() to moze ten LIGHT Pressed
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczy z rezerwacji raczej już nie będzie, w razie jak coś nie wypali dam znać. U Ciebie na 1 miejscu podoba mi się: =GIVENCHY- Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette- paletka 9 cieni do powiek, kasetka z lusterkiem wewnątrz 3 aplikatory, kod 6M01, przetestowana 3x. Za coś fajnego ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19554-opis-Givenchy-Prismissime-Eyes-9-Colors-Eyeshadow-Palette-Limitowane-palety-cieni-do-powiek.htm A dalej: =EVERYDAY MINERALS- LIGHT Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Użyty 2x dla spr. odcienia. =AA Oceanic Intensywny Lifting 50+ Tonik regenerująco-nawilżający, koenzymy Q10 I R, wyciąg z wiśni japońskiej, 200 ml, data 04-2012, nowy! http://uroda.onet.pl/1493597,,,,,aa_intensywny _lifting_50_tonik_regener ujaco_nawilzajacy,kosmety ki.html =NIVEA- Visage DNAge Serum na szyję, dekolt i ramiona 150 ml, 1x stestowane, praktycznie nowe KOD 80150630 http://www.ell-shop.pl/p/pl/3575/a.html Dwa ostatnie niekoniecznie. ![]() Mam jeszcze jaśniutki, sypki puder Meow 8g z ubytkiem - ale nie wiem czy chciałabym oddać... ![]() Które kolczyki?
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Jejkuś... ta dziurka mnie zniechęca ![]() ![]() ![]() ![]() Paletka Givenchy i reszta póki co do wzięcia ![]() Obejrzałam raz jeszcze i podobają mi się tylko te kolczyki : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1273325824 Szukam też zielonych (nie za ciemnych) ![]() Meow puder mnie interesuje, ale nic na siłę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tych kodach niestety zupełnie się nie znam. Kolczyki z zielenią to tylko to co w wątku - czyli te zielono-śliwkowe. One bardzo ładnie wyglądają i z zielenią i z śliwką, ładnie ożywiają tęczówkę oka. W razie jakbyś się namyśliła co do brązera - mogę oddać te kolczyki do niego, które Ci wpadły w oko, oraz powiedzmy połowę Meow w oryginalnym pudełeczku za paletkę, która mi wpadła w oko.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-24 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, hej ![]() ![]() ![]() A kiedy zakupiłaś brązerek? ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Jasne...rozumiem ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-05-24 o 20:20 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No już nie bardzo mam Cię czym pokusić - wszystko powystawiałam. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie??
=EVERYDAY MINERALS- LIGHT Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Użyty 2x dla spr. odcienia. =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić) EDM- Lucent Powder Dusty Miller -róż próbka w strunie na kilka- kilkanaście użyć Summer Bronze EDM Happines Bronze- spora próbka sypkiego brązerka mineralnego w strunie LAURESS - Soft Tan , sampel słoiczek, zafoliowany =BIOCHEMIA URODY- Serum Lemon- 15 ml, data 10.2010 (zrobione, odpowiednio przechowywane) =CLINIQUE- 3 kroki, 1 listek (3 próbki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardzo dziękuję, obecnie nic nie wybrałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Olu,ja mam jeden puderek sypki,ale go raczej nie wymienię,bom zadowolona z niego;ale zrobiłam wczoraj i dziś dokładki;może coś Cię skusi za prasowańca Fairy Light
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez Alejandro Czas edycji: 2010-05-25 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzięki, to nie do końca moje odcienie..dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.