![]() |
#1 |
BAN stały
|
dwie nowe sukienki(r. 16 - 18) i nówki spodnie ( r.18) oraz prostownicę babyliss!witam, miałam nie zakładać nowych wątków ale mam parę rzeczy które zalegają mi w szafie. na początek ZASADY :
1. masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza! nie bawię się w wysyłanie w tym samym czasie! 2. RZECZY WYSYŁAM UPRANE - TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ OD CIEBIE!!! 3. opisuję realny stan rzeczy - nie zatajam żadnych wad, na życzenie mogę dosłac ci inne zdjęcia - ALE NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE!!! 4. Wymieniam się tylko na rzeczy z wishlisty ( lub na coś co wpadnie mi w oko) 5. TO CO MAM NA WYMIANĘ WYSTAWIAM W WĄTKU - nie pytaj o rzeczy spoza bo nie posiadam takich !!!!! 6. nie wklejaj linków!!! pisz konkretnie co ci się podoba!! na wiadomości z linkami NIE ODPOWIADAM!!!!! 7. jeśli masz coś z mojej wish to napisz co byś ode mnie chciała w zamian! 8. nikt nie lubi być ignorowany - wiec nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz to mi to napisz. 9. ja pisze u ciebie ty piszesz u mnie - proste, prawda ? 10. NIE ODMIENIAM SIĘ!!! - a jeśli dostane coś niezgodnego z tym co miałam dostać, wszelkie wysyłki wykonuję na Twój koszt ( mówiąc inaczej za wysłanie do Ciebie twojej rzeczy i odesłanie do mnie mojej płacisz TY!!) ( Nie ponoszę odpowiedzialności finansowej wynikającej z twojego błędu!) 11. rzeczy rezerwuję na max. 5 dni (chyba ze umówimy się inaczej) 12. Wysyłam rzeczy tylko raz w tygodniu!!!!! 13.Wysyłka Tylko Rejestrowana ( polecona) co do tego czy to ma być paczka czy list oraz czy priorytet ugadujemy się juz na PW. 14. wszelkie rozmowy dotyczące wymian przeprowadzamy w wątkach!( nie odpowiadam na pytania o rzeczy wpisane w komentarzach na profilu oraz wysłane na PW) na PW dopiero wtedy przechodzimy jak wymiana jest zaklepana i chcemy wymienić adresy. 15. Odpowiadam wieczorami ( po 19 ) wcześniej jestem w pracy. 16. Jeśli o jedna rzecz pyta sie więcej niz jedna wizazanka wybieram tą która ma lepsza ( moim zdaniem ) oferte dla mnie. nie zastosujesz się do którejś z zasad - nie wymieniam się. Moja AKTUALNA WISH! :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: dwie nowe sukienki(r. 16 - 18) i nówki spodnie ( r.18) oraz prostownicę babyli
1,2,3,4,
nowe spodnie r. XL ( 46/16) czarne z przyjemnego w dotyku materiału w delikatne prązki. spodnie mają szelki i fantastycznie się układają. 5. Nowiuteńka sukienka z satyny w kolorze blado różowym z czarnymi kokardkami. sukienka odcinana pod biustem i posiadająca szarfę do wiązania. rozmiar XL 6. sukienka FLORAL (M-L) na podszewce wykończonej tiulem. układa się fenomenalnie. jednak to nie mój styl ;/ 7.8,9 Nowa angielska prostownica Babyliss. dostałam od kuzynki w prezencie ale jej nie uzywam bo wolę swoje krecone włosy. prostownica ma angielska wtyczkę. trzeba dokupić "przejsciówkę" ( prostownica wystawiona też na innym portalu więc moze zniknać ![]() 10. ostatnie zdjecie -wymiary spodni tylko za rzeczy z wish ![]() moje rzeczy sa nowe więc oczekuje czegoś w podobnym stanie ![]() Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2011-01-06 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: dwie nowe sukienki(r. 16 - 18) i nówki spodnie ( r.18) oraz prostownicę babyli
hej posiadam z twojej wish ligginsy,tuniki i rzeczy do scrap foto w zalaczniku
interesuja mnie spodenki i sukienki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1292960379 ?
![]() |
#6 |
BAN stały
|
dziewczyny piszcie konkretnie co chcenie ;/ mam wizaz na telefonie i wieki całe mi zdjecia sie wczytują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moge prosci o wymiarki tych 3ch rzeczy?
napisalam pw tez ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
i zapomniałam dodać że watek aktualny tylko do 8 stycznia! poźniej zamykam watek!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok oddam to co chaialas tylko podaj prosze wymiarki
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- a za sama sukienke w kwaity i spodenki cos znajdziesz?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za prostownice?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
nowe spodnie r. XL ( 46/16) czarne z przyjemnego w dotyku materiału w delikatne prązki. spodnie mają szelki i fantastycznie się układają. lub/i Nowiuteńka sukienka z satyny w kolorze blado rżowym z czarnymi kokardkami. sukienka odcinana pod biustem i posiadająca szarfę do wiązania. rozmiar 16-18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za prostownice ?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos za sukienke floral ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tak. dł. wkładki to jakies 25 cm . zdjecia dodam pozniej
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za spodnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jakie wymiary spodni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jutro sie dokładnie zmierzę i dam ci znać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuje bo będą za duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
![]()
up up
szukam lokowki nie suszarko-lokowki tylko samej lokowki za taka oddam od ręki moja prostownice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
:P ja mam lokowke swoje przeszla ale dziala nie ma zadnych wad tyle ze nie ma ladnej obudowy i napisu firmy
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widze joanny mam narazie tone wiec wykresle z wish(wybacz) co do paska to chetnie zobacze foto ale i tak nie oddam za sabo lub/i esprita
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Szukam Pilnie lalek Barbie do projektu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( ale chodzi mi o prawdziwe lalki nie o jakieś podróbki) ![]() Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-12-31 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.