![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek zimowy! Kurtki, żakiety, buty, torebki, dodatki :) Rozm od XS do L Zapraszam!!Nieaktualny ![]() UWAGA Zanim zaczniesz przeglądać przeczytaj!!!!!!!!! Wszystkie wysyłki będą realizowane dopiero po 10.12.2010 Niestety skończył mi się budżet przeznaczony na wysyłki i muszę poczekać do kolejnej wypłaty! ![]() Istnieje jednak możliwość odbioru osobistego: 1. W Pruszkowie (codziennie jest ktoś z mojej rodzinki więc można odebrać, ewentualnie ja bywam pt-nd i też mogę przekazać osobiście) 2. Wawa Bemowo-> tutaj po wcześniejszym ustaleniu do niedzieli->wszystkie rzeczy mam w Pruszkowie i muszę zabrać je w niedzielę ze sobą do Wawy!!! ![]() Zasady(proszę się zapoznać!!!): -wysyłkę robię zazwyczaj raz w tygodniu w sobotę. Do piątku robię wszystkie ustalenia co do wymianki i przygotowuję rzeczy do wysyłki. Nie jest to mój kaprys po prostu większość rzeczy z wątków znajduje się w mieszkaniu rodzinki a ja tam jezdzę tylko na weekend ![]() -wysyłamy albo równocześnie albo mogę przesłać potwierdzenie nadania w sobote i wtedy Wy wysyłacie w poniedziałek - mniejsze rzeczy-torebka, szalik chustka- mogę zabrać ze sobą w niedzielę i wysłać w poniedziałek-czasami mogę zrobić taki wyjątek ![]() - NIE MAM CZASU CZYŚCIĆ I PRAĆ TYCH WSZYSTKICH RZECZY BO JESTEM DOŚĆ ZAJĘTĄ OSOBĄ! Jeśli rzeczy są przybrudzone to wspominam o tym w opisie. - wysyłam poleconym ekonomicznym-i tego oczekuje i od Was. - MOŻNA ŁĄCZYĆ MÓJ WĄTEK KOSMETYCZNY Z CIUSZKOWYM! ![]() - SZUKAM RACZEJ RZECZY Z MOJEJ LISTY ALE MOŻNA KUSIĆ... ZA WISHE JEDNAK WYMIENIAM SIĘ CHĘTNIEJ ![]() - NIE ODSYŁAM!! SZCZERZE TO JEST TO DLA MNIE MARNOWANIE CZASU I PIENIĘDZY. OPISUJE RZECZY DOKŁADNIE, ROBIĘ PO KILKA ZDJĘĆ ITP. - OD PN DO CZWARTKU NIE MAM MOŻLIWOŚCI WYSYŁAĆ WAM DODATKOWYCH ZDJĘĆ CZY MIERZENIA RZECZY... EWENTUALNIE MOGĘ ROBIĆ TO W WEEKEND CHOĆ NIE UKRYWAM ŻE JEST TO DOŚĆ KŁOPOTLIWE BO SPORO TEGO JEST... - W ZAMIAN CHCĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE-ZAPOZNAJCIE SIE W WISHAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! - perfumy (D&G light blue, moshino i love,love lub funny; benneton pink coś tam)-lekkie kobiece zapaszki - musowo jakiś korektor pod oczy! ODDAM NAPRAWDĘ DUŻO ZA DOBRY KOREKTOR!!!!!!!!!! ZA PRZECIĘTNY TEŻ COŚ ODDAM :p - kosmetyki kolorowe-TUSZE DO RZĘS-Z SILIKONOWYMI SZCZOTECZKAMI NAJCHĘTNIEJ-LUB WYDŁUŻAJĄCO PODKRĘCAJĄCE - pielęgnacyjne do włosów bez silikonu(ale poluje też na aphogee!!!) tylko duże pojemności(powyżej 100ml bo mam długie włosy i sporo tego schodzi na raz) *ZIAJA Z OLEJEM RYCYNOWYM PRZYJMĘ W KAŻDEJ ILOŚCI!!!!!!!!!!!!! -KOSMETYKI NA CELLULIT ![]() - Z CIUCHÓW(ROZM 36) *PŁASZCZYK NA ZIMĘ ECRU/BIAŁY *TUNIKI ZA PUPĘ DO GETRÓW * STRINGI(RACZEJ M LUB 38 CHYBA ZE DUZE 36) *SWETERKI NA GUZIKI DŁUGIE * BUTY 39 JAKIEŚ JESIENNO ZIMOWE LUB KLASYCZNE CZARNE SZPILKI(ALE NIE Z CZUBKIEM) *DUŻE TORBY *Getry, leginsy, rajstopy w każdej ilości i różnych kolorach rozm S małe M ![]() Oraz ubranka dla pieska wielkości jorka(ale nie miniaturki) ![]() Dokładka!!!!!!! opisy później ![]() 1,2,3 sukienka nowa z metką, marka mi nieznana, kupiłam na alegro na jakies wesele, niestety na mnie za mała pod biustem-miało to być 36 jest bardziej 34(przynajmniej pod biustem). Próbując się wcisnąć popsułam trochę zamek więc jest raczej do wymiany(chyba że ktoś będzie umiał go jakoś "naprwić" ![]() Oddam najlepiej za inną sukienkę lub coś fajnego, będę wybredna bo troche zapłaciłam no i gdyby nie to że za mała nie oddawałabym na pewno ![]() Raczej na mały biust- pod biustem max 70 cm ![]() 4,5 tunika bladoróżowa z ciekawymi rozcięciami, praktycznie nowa dla mnie za odważna ![]() 6,7 Śliczna sukienka czerwona/bordowa! Piękny lejący dekold(ja zalożyłam bez stanika ale z pusch up-em prezentuje się bosko ![]() 8 sukienka letnia clockhouse rozm M śliczna rozkloszowana , na mnie za duża... stan bdb 9,10. Piękna sukienka ze wstawką z koronki jest boska , na mnie niestety za duża w pasie(mam z 65 ona jest na 70-75 bo wtedy jest dopasowana), najlepiej prezentuje sie na osobie duże S/M ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-11 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek zimowy! Kurtki, żakiety, buty, torebki, dodatki :) Rozm od XS do L Zapras
DOKŁADKA 27.11
1,2 kimono H&M rozm L/XL ale jaki widać na S też fajnie leży ![]() 3,4 tunika w paski rozm z metki 46 ale to 42 max 44, ja noszę 36 i do paska też wygląda fajnie ![]() 5. top CK roz 34 6.świetny lejący top rozm M może nawet małe L 7. bluzeczka zara S 8. bluzka z liściem butik S/m 9. bluzeczka orsay s 10 gorset ok 42/44 mama kupiła na allegro ale za duży na nią ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek zimowy! Kurtki, żakiety, buty, torebki, dodatki :) Rozm od XS do L Zapras
DOKŁADKA 19.11.2010
dodaje: 1.marynarke tally weijl 34/36, taliowana stan bd+ przy jednej z pach rozdarta podszewka ale można zaszyć i będzie stan idealny rez Foxy6 2. kamizelka błyszcząca camaieu rozm 38 na 36 z dużym biustem też bedzie ok ![]() 3. sukienka atłasowa 36, na zdjęciu dziwnie wyszła jutro postaram się zrbobić na sobie zdjęcie bo jest to boska miniówka z wyoskim stanem i doszytą koszulą, też z raz założona stan idealny 4. koszula H&M rozm M myślę że to M a nawet małe L, śnieżnobiała założona kilka razy na mnie za szeroka, ale to świetny krój ![]() 5. pasek na talię diverse na S/M ok 67 min w pasie, nowy nieużywany tyle ze bez metki 6. boska sukienka MANGO z wysokim stanem taki tulipan/ołówkowa rozm M, też z raz założona na jakiś egzamin ![]() 7. spódniczka bay rozm 10 moim zdaniem to 36/ małe 38 żałożona kilka razy 8. koszula z jakiegoś sklepu z jeansami cross czy cos tego typu rozm M, może z raz miałam na sobie rezerwacja 9,10 boski sweterek atmosphere rozm 38/10 założony też z raz na imprezę ![]() Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-11 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
torebki małe:
1. Torebka z deichmanna biało-czarna mała, stan db(może być nieco przybrudzona) 2. torebka plecionka malutka, stan bdb 3. plecak ala roxy- nie ma znaczku ale jest zrobiony na wzór plecaków z tej dość drogiej firmy ![]() ![]() ![]() wymaga wyprania bo pewnie jest troszkę przybrudzony po jakiejś wycieczce ![]() 4,5 Śliczna skórzana zamszowa torebka(dostałam w prezencie ale to na pewno skóra bo poznaje po zapachu ![]() Jest malutka, modna w tym sezonie bo z frędzelkami, nie chodzona nigdy! Ma długi paseczek na ramię. Baaardzo polecam, kolor brązowy! ![]() ![]() 6. torebeczka camaieu nie wiem z czego jest pewnie to coś sztucznego ale fajna faktura i fajny kolor-szaro srebrny, jest nieco uszkodzona-tzn nie ma jednego zatrzasku co widać na zdjęciu-był on do ozdoby tylko nie do zamykania bo jest na zamek, ma 2 paski którki warkocz i dlugi regulowany, oprócz zatrzasku zgubionego stan idealny ![]() 7, este leuder- letnia fajna mała torebeczka w paski ![]() ![]() 8,9 torebka z avonu czarna wężowa z ręką na sercu nigdy nie używana- też dostałam od ex na zeszłe święta i nie miałam okazji użyć ![]() ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładka płaszcze, żakiety
1,2. śliczny modny błyszczący cieniutki płaszczyk rozm 34/36(bardziej 34; bo na osobe do 90cm biodrach) stan idealny, oddam najchętniej za inny płaszczyk bo na wcisk wchodze wiec nie musze wymieniac ![]() 3,4. cieniutki płaszczyk z atłasowymi wstawkami przy kieszonkach, chodzony stan db+, 36 5,6 płaszczyk camaieu na "cieplejszą zimę" jest śliczny kosztował ok 200zł a założony kilka razy, podszewka atłasowa, odpinany kaptur, wymienie TYLKO ZA INNY ZIMOWY BIAŁY LUB ECRU ![]() 7,8,9 żakiet stravidarius rozm M ale pasuje na S/M , fajna perlowa podszewka w paski, stan bdb- 10 żakiecik camaieu, nie jestem pewna czy chce wymienić bo jest taki retro świetnie wygląda do spódnicy ołówkowej ![]() ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dodatki:
1,2. szaliczek czerwony dość krótki-dla szczupłej osoby lub dziecka, stan db ale wymaga wyprania 3,4,5 czapka z futerkiem- stan bdb ale również wymaga wyprania 4. Szalik biały troszkę pozaciągany ale bardzo ciepły ![]() 5. Pasek beżowo złoty dla szczuplejszej na biodra na szerszej na pas ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1,2,3,4. Tulipan Atmosphere rozm. 40-42 Mam z wymianki, na moją mamę okazał się za mały w biuście. 4-te zdjęcie zapożyczone od właścicielki
wymiary: -dł. bluzki od ramienia do pasa 36cm -szer. pod pachami 52cm x2 -dł. spódniczki (łącznie z pasem) 58,5cm -szer. w pasie 43cm x2 (pasek w komplecie, ale można założyć inny albo wcale ![]() Sukienka w lewym boku posiada 30-centymetrowy suwak. nie ma 5,6,7. sukienka atłasowa z żabotem, rozm 36, praktycznie nowa założona może raz, seksowna mini z wysokim stanem wyszczupla nogi ![]() ![]() 8 mini spódniczka bay rozm 10 (na pełne 36 lub nawet 38) stan idealny koszula waterhouse rozm 36, ładna elegancka stan bdb(najlepiej na osobę do 165cm wzrostu na mnie ciut przykrótka ![]() 9. kamizelka atłasowa camaieu rozm 38, brak jednego guzika-jest w zapasie ![]() spodenki mango ciemno szare rozm 38/40, stan bdb 10 kamizelka jacquline riu rozm 1 czyli 36, myślę że jest to spokojnie 38 na mnie za luźna niestety ![]() spodenki mango te co poprzednio
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-11 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kurtka wiosenno-jesienna:
1,2,. kurtka bialo-granatowa sportowa- stan bdb, ale wymaga wyprania bo wisiala w szafie ze 2 lata ![]() ![]() 3. śliczny grzybek camaieu , granatowy z rękawkiem 3/4 z czerwonymi przeszyciami na guzikach, stan idealny, założóny pare razy, cieniutki raczej na letnie wieczory ![]() 4,5. fioletowa skórka- oczywiście ekologiczna ![]() ![]() ![]() 6,7,8,9,10 biala puchowa narciarska z reportera! rozmiar z metki xs ale myśle że to raczej s bo ja nosze taki rozmiar i jest ok ![]() ![]() Uwaga! Kurtka jest brudna od podkładu-na kołnierzu- ale jest to do wyprania-tylko że ja po poprzednim sezonie tego jeszcze nie zrobiłam ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka 28.11.2010
1. Tally wejl S/m, stan bdb-układa biust jak bardotka ![]() 2. z myszką miki s/m 3,4,5,. atmosphere s może nawet na M ![]() ![]() 6 chabrowa bluzeczka w wymianki rozm z metki L ale to s/m 7. sweterek atmosphere s mam z wymianki, rozm z metki 36 ale to bardziej 34 ![]() ![]() 8,9 kurteczka carry rozm xs ale dobra spokojnie na s ![]() 10. rybaczki 36 ale to duże 36 małe 38 ![]() ![]() Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-12-04 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!
Jeansy! ![]() 1,2 Jeansy Denim z Vero Mody, kolor taki jak na pierwszym zdjęciu. rozm 29/34, przetarcia i lekko postrzępione nogawki w oryginale, nogawki proste(może z centymetr rozszerzane), przetarcia bardzo wyszczuplają uda. Kosztowały na przecenie ponad 100zł więc za byle top nie oddam ![]() 3,4 Proste czarne jeansy z kolekcji dziewczęcej ale na XS/S pasują. Ja noszę S i się mieszczę ale mam 170cm i na moje oko na mnie za krótkie-myślę że spokojnie do wzrostu 167 cm będą dobre, stan bdb-, 2-3 razy założone ![]() 5,6 Spodenki jeansowe terranowa rozmiar S, nogawki proste, w udach nie są takie baardzo obcisłe, guziczek jest troszkę rozluźniony, trzebaby przyszyć mocniej ![]() 7,8 Rurki QUBA rozm 12, kolor szary, mało chodzone rozm duże M/L, baaardzo wąskie nogawki ![]() ![]() 9,10 Spodnie camaieu(bawełna) rozm 38 ale to 38/36, założone ze 2 razy. Proste nogawki, jedyny mankament to brak guzika na jednej kieszonce o coś zahaczyłam i odpadł.. dlatego stan oceniam na db+
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-14 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
1,2 IVET jeans typowe dzwony, zwężane ku udom, później rozszerzane, kolor taki zielony jeans-długość na kogoś do 165 cm(na mnie za krótkie więc leżą w tej szafie i leżą), dobre na osobe o rozm S, małe M, takie ok 28/30(ale na metce nie mogę się rozmiaru doszukać ![]() 3,4 Długie lekko marszczone, proste nogawki(może z 1cm rozszerzane), na dole niewielkie przetarcia, baardzo długie-na wysoką osobę-można podwinąć ![]() stan db(za przetarcia bo pozatym idealny;D) 5,6 Elewens rozm z metki 28(ale to raczej 29) na osobę duże S/małe M, fajny jeans i kolor, urwana jedna szlufka-można doszyć, te przetarcia widoczne były oryginalnie ![]() ![]() 7,8 Granatowe troche używane 28/32 myślę że to spokojnie 29/32 albo i 30/32 ![]() ![]() 9,10 Level 99, jeansowe "bojówki" z kieszeniami, ciekawie wykończone, rozmiar ok 38, fajne ściągacze na dole nogawek ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-13 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
żakiety cd:
miejsce na dokładkę żakietową ![]() 1. żakiet jacquline riu vintage rozm 1 czyli 36 ale będzie luźne na 36 lepsze na 38, stan bdb na mnie za duży założony kilka razy 2. house rozm s beż/brąz bardzo ciekawie wykończony, dość gruby ja go założyłam ze 2 razy jako kurtkę wiosenną ![]() 3. sztruksowy biały rozmiar 36, założyłam z raz, ale wybrudziłam na rękawie, na pewno do sprania ![]() 4. bluzka koszulowa rozmiar 12 ale moim zdaniem uniwersalny od s do l, french connection 5. koszula hennes 36 z niemiec bardzo ciekawa stan bdb-
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-27 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
buty baleriny:
1. brązowe ze skóry ekologicznej, stan db/db+ oddam za drobiazg ![]() 2. marynarskie w paseczki, stan jak na zdjęciach, są troszkę porysowane, rozmiar 39, ale mają gumkę więc są w miarę uniwersalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szpilki:
1. czerwone vintage-jest to 39, może nawet 38,5, kupiłam na allegro trochę pochodziłam, więc zdarte fleki ale oddam za jakiś drobiazg bo nie są i potrzebne-wymagana wymiana fleków 2. szpilki new look-rozmiar 39 stan jak na zdjęciach czyli poniszczone-założyłam na bal na studiach i mnie podeptai ostro, jednak mimo obcasa ok 10 cm są bardzo wygodne więc można założyć do klubu czy gdzieś gdzie mimo rys będą robily wrażenie-stan w środku bdb, tylko te rysy na całych butach widoczne na zdjęciach, fleki też są super-bardzo mocne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładka 27.11.2010
![]() 1. koszula świecąca rozm M/L 2. narzutka ok L jak tunika ![]() 3. koszula czarna to ok 42-44 4,5. marynarka chyba 38 ala boyfriend ciężka porządny materiał dobra na M/L jest meeega ![]() ![]() ![]() ![]() 6,. marynarka 38 długa 7,8. jakaś narzutka ok 40 9,10 lniana sukienka narzutka z kapturem jasna pistacja ok 38 ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-28 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
z odkrytym paluchem
![]() 1,2,3,4,5 białe vintage 40, myślę że na szerszą stopę 39 będą ok, dla mnie ciut za duże zresztą nie w moim stylu-spontaniczny zakup na allegro ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-27 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
szpilki otwarte:
1-5 złote szpileczki rozmiar 40 ale ja nosze 39 i leżały ok. są śliczne ale mi już się znudziły, bardzo stabilny obcas ![]() ![]() klapki: 6,7 klapeczki kolorowe japonki, chyba zerwał się jeden z pasków więc był zszywany, rozmiar 40 ale ja noszę 39 i były ok, stan db, oddam za drobiazg 8-10. klapki japonki białe- jak widać brudne ale mają pluszową wyściółę więc są do wyprania bądz wyszorowania, rozmiar 40 ale na 39 też dobre, db-, oddam za drobiazg ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-14 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA(14.11.2010):
1, cienki z prawdziwej skóry z "ćwiekami" duży na m/l długosc max 105cm 2. cieniutki czarny s/m 3. śliczny panterka na XS/S nie wiem czy wymienie bo jeden z nielicznych który jest idealny w pasie na mnie ![]() 4. ciekawy ze wstawką z materiału(eko skóra brąz) 5.parciany S/m 6. cienki beżowy s/m 7.super na rzemykach uniwersalny xs-xl 8. krawat brąz w gnatatowe kropki dorzuce do wymianki bo troszkę przypaliłam żelazkiem ![]() 9. 3 różne tasiemki: złota(szampańska), beżowy, biały w kropki 10. jakiś połyskujący czarny na pas z ćwiekami Veromoda (od 65-67 do 75-80) Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-15 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odkryte:
1. żółte 39 na fajnej słomkowej koturnie-porysowane co widać na djęciach dlatego stan oceniam na db, nie będę wybredna ![]() 2. HIT!!!!!!!!!!! Piękne czerwone platformy-przywiezione z USA-podobno skóra(ale przywiezione bez pudełka więc mi jest ciężko ocenić). Są super, praktycznie nowe, założone raz na sesje. rozmiar 39. Jeszcze nie wiem czy oddam bo są mega wygodne i mega wysokie ![]() ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-06 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka spódnice!!!
1. spódnica mango rozm 38 zgniła zieleń, khaki, założona raz lub dwa na S też jest ok 2. spódnica house biała rozkloszowana rozm 38 dobra na duże S/M, stan bdb 3,4 mini bojówka czarna z metki 38 dobra na 36/38, super! Ale na mnie już za luźna... 5,6 Atmosphere 12/40 BOSKA!!! wlaściwie rozmiar uni bo ja mam 36 i też nie najgorzej leży ![]() DOKŁADKA 14.11 7. house lub cropp, L może być M/L, stan bdb 8. motyw w różyczki ołówkowa 14 myślę że to m/l,bdb 9.jeans zdobiona ok 14 z metki to M/Lm mini!! db+ 10. cropp M śliczna bdb
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-15 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1 Długie zimowe kozaki rozm 39 kupione w butiku Jacqueline Riu, nowe ale bez metek, nie w moim stylu, ae bardzo ciepłe i nie powinny przemakać
![]() 2. z butiku Blay rozmiar 39, skórzane bardzo modne. Niestety mają nity które przy moim chodzeniu wciąż się odczepiały co przedstawiam na zdjęciach. Trzeba je jakoś mocno przymocować u szewca żeby się trzymały. Kosztowały 400zł ja je kupiłam na przecenie za 259 więc będę wybredna...bo nie wiem czy chce oddawać czy może pójdę naprawić :P Na zdjęciu są brudne, ale nie chciało mi się ich czyścić i pastować ![]() wyglądają super do rurek ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-13 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1,2 spodenki atmosphere rozmiar z metki to 38 ale spokojnie są dobre na 36 też wtedy takie luźniejsze do kozaków. Założyłam raz na jakąś imprezę... i nie muszę oddawać... tylko za coś super bo są boskie! ![]() 3,4 spodenki camaieu rozm 38 ale dobre na 36/38 w kancik no i boski kolor, założyłam kilka razy ale z chęcią wymienię na coś bardziej dopasowanego ![]() 5,6 spodenki camaieu sportowe bawełniane za kolano, rozmiar z metki 38 ale to 38/40 M/L, stan db+ 7,8 spodenki MANGO 38 też dobre na 36/38 ![]() ![]() 9,10 HIT spodenki marynarskie rozm M/L wstawki w paseczki, śliczne ![]() Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-27 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dokładka sweterki:
1. tally weijl rozmiar z metki 38 ale pasuje na 36, stan bdb-założony ze 2 razy 2. jakiś szary na guziki stan db był noszony, rozm M/L 3. Biało czarny długi pasiak-na S jak tunika na M/L jak sweterek, stan bdb 4. Next 10 w romby stan idealny raz założony jak nowy ! 5. Pasiak dorothy perkins z metki 16-44 ale to duże M/L chyba że obcisłe XL, stan db+ 6. Next rozm 10 jak nowy 7. z mega kołnierzem! atmosphere 12-14 ale to M/L raz założony jak nowy! 8. terranowa S czarny, stan db był noszony 9. TOP SHOP rozm 10 jak, praktycznie nowy 10. NEXT 10 jak nowy! dorusss90
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-13 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokładka sweterki:
1. pasiak NEXT rozm 10 stan db 2. philip russel S/M raz założony 3. Oasis 12 ale pasuje na S/M/ małe L, stan bdb 4. Cropp M raz zalożony dobry na S/M 5. dorothy perkins 10 dobry na S/M ala tunika na żywo śliczny!!!, stan bdb 6. pasiak granatowy dorothy perkins rozm 14 ale to jest S/M może małe L, stan db+d 7. sukienka w paski L/XL ale dobre na M/ małe L, stan db 8. GAP z USA, rozm XS ale dobry na XS/S małe M stan idealny, bardzo ciepły!! 100% wełny! 9. żółty z koszulą rozm S, nowy nieużywany ale bez metek 10. fioletowy oasis roz 14-40 ale mysle ze to m/l
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-07 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dokładka topy:
1. camaieu stan bdb wiązana z tyłu, rozm S dobre na S/M 2. topy bawełniane camaieu rozm M stan bdb 3. kookai rozm 2 czyli M 4. orsay roz S ale to raczej XS/S 5. polówka brązowa rozm M/L stan db 6. biała tunika/bluzka z koronkami nowa bez metek xs/s czerwonykanarek 7. terranowa S/XS raz założona Schizofremiczna 8. big star roz M, stan bdb madzior7891 9. camaieu 38, tunika koszulowa chyba nawet nie zakładana 10. roz S stan db-
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-17 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
topy:
1. butik S stan db 2. butik L stan db 3. camaieu S/M stan db 4. mk one 12 S/M, stan db+ Dokładka zdjecia: 5,10 koronkowy atłasowy gorset camaieu !!!!! Atłasowa srebrna podszewka i na to koronka czarna wygląda super- o wiele lepiej niż na zdjęciach!! stan bdb 6. nowa bluzeczka house rozm M, bez metek 7. bluzeczka levis rozm s/m , stan db(troskę sprana) 8. śliczna bokserka river island z guziczkami przy dekoldzie rozmiar 34 na mnie za mała(w biuście), stan bd jest boska więc za coś fajnego!!!! 9. Śliczny sweterek kardigan czerwony na XS/S/ małe M boski!!!!!! raz założony stan idealny za inny kardigan!!!!!! xyolax 10. top ze zdjęcia nr 5 oraz oraz spodenki w jodełke rozm 38 dobre na 36/38 ma mnie za szerokie nogawki w chwili obecnej bo schudłam kilka kg ![]() ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-28 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dokładka bolerka/sweterki:
1. bluza/bluzka/sweterek roz 36/38 camaieu, kilka razy załozone ma bardzo fajny kołnierz zapinany na guziki, reszta bez zapięcia, stan bdb annazzz 2,8 bolerko h&m koronkowe 36, polowałam na nie kiedyś pół roku więc nie wiem czy oddam bo pasuje mi do jednej kiecki i jest śliczne... ale możecie kusić, może byc lekko zmechacone na rękawku 3. bolerko czerwone camaieu rozm 36/38 właściwie uniwersalne na 34 i 40 też będzie ok, stan bdb 4. bolerko śliwkowe camaieu roz l ale dobre na m/l/xl, stan bdb 5. NIETOPERZ CAMAIEU, rozm s ale bedzie dobre na s/m, raz lub 2 założone, ma przybrudzenie od antyperspirantu ale wystarczy wyprac iwona1981 6. kardigan niebieski na guziki, stan db, cheeroke czy jak tam sie zwie firma, rozm 36 ale mysle ze to na duże s/m/l, moze byc nieco zmechacony bo kiedys chodziłam w nim częściej ![]() 7. bolerko camaieu szare/stalowe eleganckie raz założone albo nawet i nie ;P rozm 36/38, kolor szaro srebrny, stan bdb 8. bolerko ze zdjęcia 2 oraz naszyjnik camaieu dałam za niego sporo... i chyba nie wymienię chyba że ktoś da za niego coś ekstra!!!!!!! 9. gorset koronkowy camaieu, spodenki atmosphere, buciki koronkowe(wymienione), łańcuszek dostępny w wątku biżuteryjnym ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-20 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dokładka sukienki:
1. letnia sukienka-plażowa rozmiar S, będzie dobra XS/S bo jest dość wąska, długość przed kolano, stan bdb- 2. lniana letnia sukienka camaieu roz 38, bardzo ładny dekold który eksponuje biust do rozmiaru C, przy większym może być za mała w biuście ![]() ![]() 3. sukienka granatowa rozm 38 stan db 4. sukienka balowa camaieu rozm 36(na duzy biust) 38 moze nawet 40 by weszło ![]() 5. atmosphere 38 ale to 36/38, stan bdb dodatkowa fotka 6. japońska 36/38 czarna stan db+ 7. jakaś takaś znaleziona w szafie oddam za drobiazg 36/38 granatowa
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-07 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dokładka spódnice:
1. spódnica camaieu roz 38, praktycznie nowa bardzo ładna na mnie za duza 2. spódnica camaieu roz 38 ale to raczej 36 bona mnie dobra, bardzo fajna...ale dla mnie za krótka :P stan bdb przymierzona tylko 3. spódnica orsay była noszona to 36/38 za kolano, stan db+ 4. spódnica dresowa 34/36/małe 38 bo się rozciąga, stan db/db+ 5. spódnica cubus 34 ale to 34/36 bo na mnie dobra, długa do ziemi z rozporkiem do polowy uda rozpinanym na zamek po obu stronach ![]() 6. spódnica camaieu rozm 38 do kolana taka cyganska gruba-może być na zimę, stan bdb- 7. cropp rozmiar L ale to raczej m/l mini sztruksowa może z raz założona, stan bdb 8. spódnica camaieu roz 38 bardzo fajna z ciekawym wykonczeniem ale za duża ![]() ![]() 9,10 boska kiecka rozm 34/36/38 stan idealny ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze raz dokładka
![]() tym razem spodnie, spodenki: 1. camaiue 38 proste szerokie nogawki-bardzo szerkie! kosztowaly 189zł!!!! załozone ze 2 razy, faktura w paski, bdb 2. mango 40 ale to raczej 38, albo dopasowane 40 kilka razy załozone bdb 3. jakies białe letnie bojówki 36 proste nogawki 4. jakies nowe przeezały w szafie 38 5. spodium terranowa 38,bdb lagowianka Dokładka opisy za chwile 6. spodenki rozmiar M/L (na metce nie ma rozmiaru tylko info że wyprodukowane we włoszech), stan bdb 7,8 jeansy rozm 27(xs/małe s) przerabiane przeze mnie-te wstawki i diamenciki przeze mnie naszywane ![]() ![]() 9. spodnie rybaczki rozmiar metki 36 ale pasują na 34 i małe 36 ![]() 10. spodenki h&m rozm 36, lekko podwijane nogawki ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-11-17 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.