|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Poszukuję rozświetlacza Essence
NIEAKTUALNE!!!
Jestem nowa na targowisku ![]() 1. Wysyłam listem ekonomicznym priorytetowym - jak w regulaminie. 2. Wysyłka po wcześinejszym uzgodnieniu kto pierwszy lub jednocześnie. 3. Za wszelkie utrudnienia i nieporozumienia z góry przepraszam ![]() Poszukuję rozświetlacza Essence z kolekcji Moonlight takiego jak w linku: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-twarzy.htm Mogę z niego oddać (do wyboru pojedynczo lub w zestawie): 1. Avon, Woda toaletowa "Little white dress" - używany, stan jak na zdjęciu, 2. Yves Rocher, Podkład matujący"Coleurs Nature" Jasny róż - ROSE 200 - dla bladziochów - nie używany, 3.Nivea Visage, Płatki oczyszczające na nos "Kao biore" - dostępne 28sztuk, 4.Yves Rocher, Liquid Eye Liner, Noir - czarny - użyty 1raz, 5. Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, "Błyszczyk do ust CZEREŚNIA" - użyty może 2razy, 6. Bielenda, Powitanie z Afryką "Musujący piasek do kąpieli z ekstraktem z owoców figi" - używany, stan jak na zdjęciu, 7. Constance Carrol, cienie do powiek numer87, czarne z drobinkami - używane 3 może 4 razy, 8. Rimmel, cienie do powiek numer 021, szafirowe - używane 3 może 4 razy, 9. Inglot, profesjonalny cień do powiek złoty - używany, ciężko określić stopień zużycia 10. Eveline, cienie do powiek 169, pomarańczowe, matowe - używane, zużycie ok 15%. Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-08-21 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję rozświetlacza Essence
nie mam wprawdzie rozświetlacza Moonlight ale mam sporo innych ciekawych rzeczy
![]() coś za: Avon, Woda toaletowa "Little white dress" - używany, stan jak na zdjęciu, 2. Yves Rocher, Podkład matujący"Coleurs Nature" Jasny róż - ROSE 200 - dla bladziochów - nie używany, 3.Nivea Visage, Płatki oczyszczające na nos "Kao biore" - dostępne 28sztuk, 6. Bielenda, Powitanie z Afryką "Musujący piasek do kąpieli z ekstraktem z owoców figi" - używany, stan jak na zdjęciu, ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wymienię także:
1. sukienkę szafirową z szalem - rozmiar na metce 36 ale pasuje na 36-40 bo jest wiązana na plecach, 2. kurtkę jeans'ową - rozmiar xxl ale jak dla mnie 38 ewentualnie małe 40 Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-08-14 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dokładka:
1. Yves Rocher, Maseczka odświeżająca z wyciągiem ze skórki z cytryny - pozostała połowa, 2. Nivea Visage, nawilżający krem na dzień - pozostała połowa może więcej, 3. Farmona, Nivelazione dezodorant do stóp - pozostała 1/4 - UWAGA - data ważności 06.2009 4. Antybakteryjny żel do rąk - pozostało około połowy, 5. Serum pod oczy w kapsułkach, 7sztuk. Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-08-14 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli będziesz skłonna wymienić go za coś innego (tj.kiedy już znajdziesz rozświetlacz) to ja jestem chętna na little white dress,sprawdź u mnie w wątku (i napisz u mnie w wątku) czy coś Ci się spodoba za to
![]() Pozdrawiam, Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
DOKŁADKA II
1. Pończochy białe, ślubne, rozmiar 3/4 - nowe nie rozpakowane, 2. Suknia Ślubna ( w zestawie: spódnica, gorset+wstążka do zawiązania+ramiączka, rękawiczki i halka na kole) - prawie nowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję za zainteresowanie, niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.