|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka specjalizacje wybrac?
Hej
![]() ![]() - Zarzadzenie Biznesem - Zarzadzanie Zasobami Ludzkimi (ale to raczej odpada) - Zadzadzenie Finansami (tez mnie nie interesuje) - Przedsiebiorczosc i Zarzadzanie - Reklama i marketing Zapoznalam sie ze wszystkimi poszczegolnymi opisami wybranych przeze mnie specjalnosci,ale i tak mam problem z wyborem i licze na to,ze mi pomozecie ![]() Z gory dziekuje ![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaka specjalizacje wybrac?
Wiesz, sama nazwa specjalizacji niewiele daje, programy studiów różnią się w zależności od uczelni
![]() Gdybym ja miała wybierać to pewnie wybrałabym zarządzanie biznesem, aczkolwiek brzmi to bardzo ogólnie i właściwie nie wiadomo co konkretnie się za tym kryje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym wybrała oczywiście REKLAMĘ i marketnig
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jesli chcesz rzeczywiscie polaczyc studia z praca to poszukaj kierunków typu zarządzanie produkcją (często są to studia inżynierskie), albo logistyka, mozesz tez poszukac czegos zwiazanego z zarządzaniem jakością, albo moze gdzies uczą lean managementu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam zdanie jak anka.d
niestety ale takie"humanistycznie" nastawione zarządzanie niewiele ci pomoże w pracy w firmie produkcyjnej dla ciebie właśnie najodpowiedniejsze byłoby zarządzanie produkcją, procesami etc bo to co wymieniłaś to praca od "estetycznej" strony firmy jest a nie technicznej moim zdaniem nic z tych nie będzie pasować do twojej pracy
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak,tak...wiem,ze najoodopowiedniejsze byloby Zarzadzanie Produkcja, niestety na uczelni na ktora sie wybieram nie ma takiego kierunku
![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.