|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątek zapachowy
nieaktualne
- Cacharel Amor Tentation 28/30 ml - itaka 1. Jil Sander Sensations edt. 30 m/40 ml z kartonikiem,magdalenaa 3. Yves Rocher Tendre Jasmin 48/50 ml z kartonikiem,magdalenaa 4. Zestaw Gucci edp. II (edp. 30 ml bez kilku "psików" + balsam+ żel), z wymiany - Marigold19 5. Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - 50 ml (bez kilku psików), kartonik. (oddam za inne perfumy o podobnej wartości, los chciał ![]() 7. miniaturka Lancome Hypnose edp. Princeska87 Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-10-18 o 22:57 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek zapachowy
Z Twoich propozycji podoba mi się jedynie Prada. Muszę jednakże jeszcze sobie ją przypomnieć. Może uda mi się jutro. Odezwę się na pewno.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż jestem baaardzo zainteresowana
![]() 1. Jil Sander Sensations edt. 30 m/40 ml z kartonikiem mogę coś "spod lady" wyjąć np. [jako dodatek oczywiście] miniaturkę 5ml Fendi Theorema albo np. Rochas Absolu 25/30ml
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
odpisz u mnie
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moze za Gucci chcialabys Lanvin Eclat D arpege 50/100 ,mam Lolite edp ,15/30ml
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Tendre Jasmin - zajrzyj do mojego wątku
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za gucci
|
|
#10 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Niestety niczego dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Podoba mi się Trussardi, ale nie wiem, czy miałabym coś na dokładkę? ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Gucci na razie jest w negocjacjach, jak się wszystko wyjaśni dam znać.
|
||
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
moze masz jeszcze coś poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucci już zarezerwowany.
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Właściwie z zapachów to chyba nic więcej nie mogę zaproponować. Mam miniaturkę Lancomy Hypnose, odlewkę Dolce Vita. Może chciałabyś puder Pupa Luminys kolor 02 (przetestowany kilka razy).
|
|
|
|
|
#19 |
|
perfumove love
|
Niezły ten los, nie ma co, dwie flaszki HP Sensuelle...
Chętnie i ja przygarnę Chociaż nie mam zbyt wiele teraz w wątku - zapraszam |
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam palety kolorów, znalazłam tu http://www.pupa.it/ENG/Catalogue/Sch...362&IDLinea=75 ale nie wiem, który to 02; gdybys mogla coś napisać o tym odcieniu - wstępnie jestem zainteresowana; Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-09-27 o 11:32 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabym też dorzucić paletkę cieni Gosh'a (Violet Night) lub/i lakiery do paznokci (też załączam fotki). Może poszukam coś jeszcze z kolorówki, choć naprawdę niewiele mam, bo i niewiele jej używam. A czego Ci jeszcze potrzeba? Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-09-27 o 12:01 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
skoro do jasnej cery to niestety nie dla mnie, tak myślałam że to jasny odcień ale chciałam się upewnić - wielka szkoda bo właśnie szukam pudru, a ten spełnia wszystkie moje oczekiwania (przynajmniej z recenzji)
ja karnację mam średnią w kierunku oliwkowej, lepiej się czuję i wyglądam w lekko złocisto-opalonych odcieniach;szukaj dalej, na Jaśminie YR te z mi zależy - siostra chciala kupować w salonie i jej nie pozwoliłam
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2010-09-27 o 12:17 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale do Twojej karnacji mogę zaproponować maczek Clinique'a Almond Blossom, opakowanie pełnowymiarowe (chyba mam jeszcze kartonik), waga początkowa 9 g, zużycie oceniam na ok, 20-30%. Świetny rozwietlacz (dla mnie KWC), niestety Almond mogę używać tylko latem, jak się opalę, zdecydowanie lepiej pasuje mi posy (no, ale ja jestem raczej bladolica). Mogę również wkleić fotkę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
coś za 3. Yves Rocher Tendre Jasmin 48/50 ml z kartonikiem, ?
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się nie pozbędę Inside to może się odezwę za kilka dni, myślę jeszcze nad Sensations i cieniami Gosh; |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety niczego dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A mi u Ciebie najbardziej podoba się Brit (mogłabym oczywiście jeszcze coś dorzucić) i Desnuda. ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Najchętniej skusiłabym się na Bali Dream, ale musiałabyś sobie coś jeszcze dobrać. Mam jeszcze poza wątkiem Flowerbomb dezodorant (butelka jak edp.) ok. 10 ml ze 100ml i mnóstwo rzeczy do wyrobu biżuterii (może jesteś zainteresowana?).
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
czeesc
a ja tu tylko tak zagladam sobie,mam Theoreme espirit d'ete i Lolitke jesli bylabys zainteresowana za HP no i pozdrawiam serdecznie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

ja karnację mam średnią w kierunku oliwkowej, lepiej się czuję i wyglądam w lekko złocisto-opalonych odcieniach;