|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kolcia SZUKA !! :)NIEAKTUALNE !! Proszę, zanim napiszesz, że masz coś z mojej WISH'listy zerknij, czy widzisz coś u mnie na wymianę ...nie mam na wymianę nic poza wątkiem ![]() Szukam szukam !! - KREM do BIUSTU !! chętnie Sampar ![]() - HR, Collagenist !! - Cieni MAC - tylko wkładów do PALET !! oraz róże i rozświetlacze - PILNIE cienia MAC Beautiful Irys !! - 5 Diora - chętnie zimne fiolety i błękity, bez linerów, dziękuję za Moonray - Clinique, maczki - jasne !! - Smashbox, puder Halo light - Smashbox, bronzer Halo - MUFE, puder HD - Dr. Brandt, pielęgnacja Poreless (nawilżający na dzień, oczyszczający na noc, vacum) - Estee Lauder, Advanced Night Repair - Perfumy - jestem łasuchem jeżeli chodzi o niszowce... lista poniżej ![]() Obecnie poszukuję głównie tych zapachów: tego co TU (klik!) zaznaczone na zielono ![]() - Shiseido, ZEN !! ![]() - Van Cleef & Arpels, Feerie EDP - Banana Republis, Rosewood ![]() - Carla Fracci, Salome - Kilian, Straight to Heaven, White Cristal - Amouage, Dia - Lubin, Idole - d'Empire, Wazamba, Ambre Russe - Scents of Time !! !! !! - Andy Tauer - wszystkie zapachy, głównie Incense Rose - Annick Goutal, liczne cuda w tym Mandragore - Serge Lutens, Cedre - Serge Lutens, Chergui - Serge Lutens, Daim Blond - L'Artisan, Ambre Fetish - Giorgio Armani, Armani Prive, Ambre Soie - L'Occitane, Amber - L'Occitane, Eau d'Iparie - Micallef, Ananda i wiele innych - DNNY - Black Cashmere - Tom Ford - Black Orchid - Agent Provocateur, AP - Molinard, Habanita - Olivier Durbano, Black Tourmaline - CK, Euphoria EDP - Rochas, Alchemie - Rochas, Byzance - Vivienne Westwood, Boudoir - The Different Company, Sublime Balkiss - można kusić wszystkim co z ambrą, kadzidłem, piżmem, cedrem, różane, z pieprzem, orientalne, lekko słodkawe, ciepłe, z białymi kwiatami... Wątek wymiankowy w OPISIE ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-08-29 o 15:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolcia SZUKA !! :)
Lista się tyci powiększyła
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Łupsa
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam vacumcleanser...
teraz zobaczyłam,ze szukasz ![]() kolciu jesli będziesz zainteresowana to napisz do mnie PW
MOJA WYMIANKA-KOSMETYKI!!! NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289 Edytowane przez uzunia Czas edycji: 2010-08-11 o 17:50 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Do poszukiwanych dołączył maczek Clinique
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-08-13 o 11:06 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Do poszukiwanych dodaję - Van Cleef & Arpels, Feerie
![]()
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna rzecz dołącza do poszukiwanych
![]() - KREM do BIUSTU !! chętnie Sampar
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-08-15 o 22:25 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam go i używam..jest świetny
))
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
z poszukiwanych przez Ciebie mam w wątku do oddania Feerie edt Jest to flakonik 30 mililitrowy (więc bez koreczka z elfem) ubytek max 1ml.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie szukam konkretnych zapachów
![]() A z posiadanych przez Ciebie nic nie znam,więc chciałam zaryzykować wymiankę,ale byłam gotowa oddać jedynie Feerie ![]() No,nic Pozdrawiam
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale rozumiem
Dziękuję i pozdrawiam
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Oddawać mi swoje skarby... i to już
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsa
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Kadzideł SZUKAM
![]() Lista TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post21496510
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsa
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

teraz zobaczyłam,ze szukasz