|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ethel austin, lasocki, amisu ... i kilka innych perelek u millanki
Witam
![]() Moja wishlista: -ekoskorka ( czarna, granat)- oddam wiele -dlugie tuniki w ciemnych kolorach ( granaty, czernie, khaki ) -jasne cienie do oczu srednio lub wyzszopolkowe ( kolory: lila, roz, biel, bez) -glimmerstick eyebrow avonu !!!!!!! lub podobne konturowki do brwi - cos co wpadnie mi w oko ![]() a na wymiane mam: -kolczyki new yorker, nowe z metkami - sukienke amisu w kratke rozm 34 -raz ubrana -czarna torba xxl, ekoskora, marka H&M, an zatrzask -sandaly lasocki rozm 39 - TYLKO ZA COS SUPER ! nowka kupione za 119zl, sa na mnie troche za duze - sandalki na obcasiku sussi, zlote , rozm 38 -sandalki Clara Barson, czarno biale, rozm 38, leciutkie podbicie - buciki Nexta w paseczki, na korku, rozm 37, tylko za cos extra !!!!! kilka razy w nich chodzilam, dlatego upiore przed wyslaniem - sukienka bombka, polka dot, rozm 36-38, stan idealny - kosmetyki: 1.Kredki bourjois: 2 fioletowe, jedna niebieska- po kilka razy uzyte kazda. 2.Pudry: loreal infaillible odcien 120 vanilla tylko musniety i rimmel renew&lift odcien sand 300 tu zuzycie oceniam na 1/4 3.Cien Givenchy brazowy ( brun ) 4.Glitter rimmela do ciala i wlosow, zostala 1/3 5.Biala Perla - zel wybielajacy, nowka, ale krotki termin przydatnosci do 17.10 !!!! ( akurat starczy na miesieczna kuracje) 6. Blyszczyk Lancome Juicy Tubes - kilka razy uzyty 7.Blyszczyk Avon color trend, chocolate drop
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ethel austin, lasocki, amisu ... i kilka innych perelek u millanki
zdjecia butkow lasockiego + torebka ethel austin czerwona, stan idealny, miesci a4
MOJA WYMIANKA: Edytowane przez millanka Czas edycji: 2010-09-04 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za czarną torbę i błyszczyk juicy tubes?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś za sukienki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana z chęcią bym się wymieniła na
-loreal infaillible odcien 120 vanilla tylko musniety -Blyszczyk Lancome Juicy Tubes - kilka razy uzyty Co byś za to chciała z mojego wątku ![]() Za oprawki niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za :
Pudry: loreal infaillible odcien 120 vanilla tylko musniety i rimmel renew&lift odcien sand oraz : pasta biała perła?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
loreal infaillible odcien 120 vanilla tylko musniety 4.Glitter rimmela do ciala i wlosow, zostala 1/3 6. Blyszczyk Lancome Juicy Tubes - kilka razy uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.