|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Myszowata i jej różne twory
Witam, długo nosiłam się z zamiarem pokazania na wizażu tego co tworzę w wolnym czasie. Wcześniej podglądałam Wasze prace i zastanawiałam się czy jest sens, bo to co ja robię to amatorszyzna, no ale się zdecydowałam. Trzeba w końcu wyjść do ludzi
![]() ![]() Zajmuję się głównie haftem krzyżykowym (od pół roku), obecnie jestem w trakcie wyszywanie husarza i samolotu "jedenastki" dla mojego Tż - to to na ostatnim załączniku, ale próbuję swoich sił także w robieniu na drutach i szydełkowaniu. Ostatnio nauczyłam się robić kwiatki, róże, niestety nie miałam krepiny i improwizowałam z bibułką ![]() To chyba na razie tyle, jeśli będzie zapotrzebowanie, to w miarę powstawania nowych tworów będę je tu zamieszczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myszowata i jej różne twory
Witaj wśród pozytywnie zakręconych
![]() Motylki, róże i koraliki super, na temat haftu się nie wypowiadam bo jak sobie pomyślę ile to trzeba dziubać to dostaję gęsiej skórki - tylko podziwiam cierpliwość. Czekam na inne Twoje dzieła...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam - fajnie, że do nas dołączyłaś. pracki fajne, a hafcik jest śliczny. Czekam nas kolejny wysyp prac.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ten hafcik to wcale na amatorszczyzne nie wygląda!!!! Co prawda specjalistką sama nie jestem ale mi się baardzo podoba! Podziwiam cierpliwość
![]() Motylki, kwiatuchy no i to serduszko (szczególnie mi się podoba!!!) - super robota!!!! ![]() Fajnie, że się odważyłaś pochwalić swoimi dziełami. Czekamy na więcej!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czekam na więcej, a koraliki bardzo łatwo w necie znaleźć, wychodzą Ci plecionki, szkoda byłoby porzucić
![]() Pozdrawiam i czekam na kolejne prace ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace. Brawa za różnorodność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj !!!!
Świetne różnorodne prace ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za tak miłe przyjęcie w waszym gronie i niezmiernie się cieszę, że moje prace się wam podobają
![]() ![]() Co do tej cierpliwości to sama siebie zaskakuję, bo na co dzień straszny nerwus ze mnie ![]() ![]() Kathinna - wiem, że materiały łatwo znaleźć w necie, tylko mnie zawsze przerażały te ogromne koszty przesyłki ![]() P.S. zostało mi jeszcze trochę koralików więc pewnie coś jeszcze z nich zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Super prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
super!
![]() ![]() ![]() moje malowanie----->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=284688 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku też tak przeliczałam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() Kathinna - dzięki za wyjaśnienia. Szczerze, nie wiedziałam, że tak jest ![]() A teraz dodaję, moje nowe prace. Róże, w końcu z krepiny, tak jak powinno być oraz wyszywanego aniołka, którego skończyłam dosłownie parę minut temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.